günaydım eylemcim ne haber tatlım sorma kart 18lik çıtırlrdan desen daha doğru kuzu gelmedi ya zaten söylemişti bana balıkesire gitme durumu vardı ondan gelmedi herhalde .
ebrudan haber varmı geçmiş sayfaları okuyamadım çünkü
ayyy ablacımmm maşallah diyorum valla ..fıstık gibisin her halinle imrendiriyorsun insanı ..
yağ çekme şimdi fıstık yerimseniben
ya kızlar ebrunun msn adresini yada cep nosunu bilen varmı merak ediyorum onu en son mayısın sonunda girmiş siteye kimde varsa bana yollayın adresini
ablacım bende çok merakediyorum ya enson biraz rahatsızım demişti ondan sonra hiç ugramadımiyasede vardı diye hatırlıyorum fakat oda hiç girmiyorki topige : allahım korusun inş.bişey yoktur
özledim ya mafoldumbenmafoldumben
kızlar bana balayı için otel söylermisinizzz acil olsun nişanlım haber bekliyor.ben daha çok sizi yakın buldugumdan sizlere soruyorum
nabersiniz hanımlar kandiliniz mübarek olsun ebrucum iyi heralde arada face de görüyorum ama ben bi özelden mesaj atam sizede durumu haberdar ederim
Kızlarrrrrrrr geldim günaydın ne haber nasılsınız herkes iyidir umarım dün akşam geldim bende hiç nte girecek fırsat olmadı ankarada geçmişide okumadım ne var ne yok bakalım özledim yahu hepinizi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
cok ısrar ettınız tamam gıddıyorummm kocısle konustum tutmusuz burnunda valla gene benı kırmamak ıcın ıstersen kal ne zman ıstersen o zaman gel dıyoo bende askım kıyamam gelıyorummm yarın dedım :)))
ablacım hoşgeldinnŞeniz
ne güzelsin maşallah çıtır çıtır..
gitmeseydikte görseydim seni bi..
sahipsiz kaldık sanki topikte sen olmayınca yerin çok belli vallaolumunekankayizsmile
cok ısrar ettınız tamam gıddıyorummm kocısle konustum tutmusuz burnunda valla gene benı kırmamak ıcın ıstersen kal ne zman ıstersen o zaman gel dıyoo bende askım kıyamam gelıyorummm yarın dedım :)))
en iyisini yapmışsın canım..ben valla şu anki aklımla kocişimi bida hiç biyere bırakıp gitmeyi düşünmüyorumŞeniz..o kaadr özledik ve öyle uzun ayrı kaldıkki..yani büyük söylemeyim ama..5-6 ay en azından biyere gitmicem kocişimin yanından.boshayallersmile.zaten herkese yeterince doydum ve yeterince gördüm..hem kendi tarfıma hemde eşimin tarafına
günaydın herkeseee...nasılsınız kıslar toplanma telaşı sardı milleti galiba...
günaydınlaarrrrr
tayinci olupta toplanma telaşı olmayan bir ben varım galiba..benimkiler toplu halde bekliyo 2 senedir..akannehir
günaydınlaer hayırlı cumlar herkese nasılsınız bzde toplanmayla uğraşıyoruz ablam ebruyu bende göremiyorum msn side pek açık değil galiba hiç denk gelemiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?