- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.092
- 1.423
- 60
ben geldınmmmmmmmm
sehıtlerımızeallahtan rahmet dılıyorum kalanlarada sabırrr bıtmıcek buuu
handan ablacım oyumu sana kullanıyoruımmmm
herkese mutlu akşamlar..
inşallah herkes çok ama çok iyidir.
bayadır giremedim , işe başladım malum.öğrenme aşamasındayım henüz.biraz kargaşık kurgaşık ama üstesinden gelirim inş kısa sürede..çok yoğun bir şekilde başladım Allahım sonumu hayır etsin :)) her şey şimdilik çok güzel gidiyor çok şükrediyorum..darısı tüm arkadaşlarıma.
herkesi öpüyorum..öpücükler böcüler..
şehitlerimizi Allah rahmet eylesin..ki zaten onların yeri cennet..ailelerinede çok büyük sabırlar diliyorum..
türkiye nereye gidiyo bilmiyorum..her gün bu haberleri duymaktan bıktık..harekete geçsinler artık.köklü bir mücadele istiyoruz..neyi bekliyolar daha..kendi çocuklarına bişey olmuyo nasılsa..hiç bir milletveklili çocuğuna bişey olmuyo nasılsa..ki olmasınıda istemeyiz..kimsenin başına gelmesin..ama yeter artık..bıktı bu millet...turkbayragi
bu arada bende ailemin yanına geldim sonunda ankaradayım..ankara dönüşü herşey muhteşem olacak inşallah..:)))))
melıscım canım cok sevundım ınsallah hep boyle ıyı gıderrr :)))
handan ablam superdı ben kendı arabamla donuyodum antalyadan bızım ılceye gelmede yol kontrolu vardı durdular benı asker kımlık ehlıyet ıstedı bende verdım tekrar geldı bızımle karakola geleceksınız dedı ya neoluyo dedım esımde burda jandarmada calısıyo dedım yenge tanıyorum sızı ama gelmenız gerekıyo yapacak bısey yok dedı ben nasıl korktumm esımı arıcam dedımm komutan toplantıda dedı aradım cevap vermedıı ben jandarma arabasına bındım karakola gıdıyoruz sandım baktım bı restorantın onunda durdu burdakı karakoldakı bıkac personel arkadass eslerıylede ordaydı baktım ıcerdeb benım kı geldı kocaman bı cıcek almıs hosgeldın hayatım dedıı napıcagımı sasırdımm guleyım mı sınır mı olayım anlamadım :))
ya dedım suprız bumuydu baslarım boyle suprıze dedımm oda hep aynı seylerı yapıyoruz bıraz degısıklık olsun dedım dedıı :)) yemek yedık hep beraber ardayı benım ev sahıbıne bıraktım uyudu arabada bızde afyona canlı muzıge gıttık gece 2 de geldık eve super bı geceydııı
askımı cok cok sevıyorummmmmmm
esmacım gerçekten süper olmuş.çok tatlı bir süpriz
handn ablacımm oyum sana
kızlar.
.asker eşideğil artık şehit eşiyim.topiğine vaveyla bu gün yorum yapmış çok duygulandım.
kımsenın bı yere gıttıgı yok ablacımm gıtmez bunlar anca boyle acı cektırırlerrrr allah kahretsın hepsınııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?