handan ablacım hoşgeldin, nasılsın? gözün aydın kızında geliyormuş...
esmacım geçen hafta rahatsızdım.arkadaşla beraber merkeze gittik kızı hastaydı kontrole götürdük. eşi görevde olduğu için yalnız gitmesin diye onunla gittim. yemek yedik orda yediğimiz yemek beni çok kötü yaptı. ishal, istifra...kaç gün kendime gelemedim. haftasonuda lys'ye girdim. 26 haziranda lys edebiyata giricem. 10-11 temmuzdada kpss var. ders çalışmaya çalışıyorum. daha hiç toplanmaya başlamadım. şu sınavlar bir bitse de rahatlasam.
siz neler yapıyorsunuz?
günaydın kızlar nasılsınız handan ablacım hg...
hoşbulduk ececim sende hoş geldin çok geçmiş olsun canım şimdi iyisindir inşallah dışardada yiyince oluyor böyle şeyler maalesef üst üste sınavlar var kolay gelsin sanada tatlım nasılsa toplanırsın ya merak etme
sağol canım ya geliyor işte oda çok bunaldı finaler filan derken zorlandı tabi
sağol handan abla çok şükür iyiyim. burda 3. kez böyle oluyorum. artık dışarıda yemek yemeğe korkuyorum valla. lysye de bir gireyim kendimi deniyeyim dedim. yoksa bir amacım yok. hayırlısı bakalım...
bir aksilik çıkmazsa 30 temmuza kadar burdayım eşimle beraber dönücem o yüzden eşya toplamaya daha vakit var diyorum.
dilercim sen nasılsın? rüyanaz nasıl?
handan ablacım gozun aydınn begum gelıyo demek yollardada senın gozum sımdı yucerabbım o vakıtlerı gormeyı bızede naıp etsın :)
ecesu canım hosgeldın merak ettım bende gıröeyınce gecmıs olsun tatlımm demek lys sınavınada gırdınn helal valla su kpss olsada bıtse dıyorum artık stres sardı da sardı benııı
ruyanazım vavayle ask canım sızlerde hosgeldınız nasılsınızzz
günaydın..
gününüz güzel we huzurlu olsun..
günaydın herkeze içimin yangını dinmiyorrr. yüregimde hem nişanlımın hem kardeşimin sancısı var 3 gündür meraktan ölüyorum....handan ablam güneşin yanığına çözüm bulmuştun yüregimede bi çözüm bul kalkıp gidesim var oralara daglara vurcam kendimi ..bir haber
amın ablacım amınnnnnnnnn
tünaydın canım ne haber nasılsın
günaydın herkeze içimin yangını dinmiyorrr. yüregimde hem nişanlımın hem kardeşimin sancısı var 3 gündür meraktan ölüyorum....handan ablam güneşin yanığına çözüm bulmuştun yüregimede bi çözüm bul kalkıp gidesim var oralara daglara vurcam kendimi ..bir haber
iyi sayılırım handan abla sen nasılsın
o gunlar gelırmı handan ablam yaaa bı gelseee :))
babmız bbız antalyadayken ogluma cok ıstedıgı cılek mobılyadan bı concept turbo arabalık yatak odası almısss oglusum gorunce delı olucakkkk ölüyoduu o yatk ıcın ne yazaman yanından gecsek cama yapısıyodu :)) bugun gelecekmıs bende kızdım ben toparlanmaya baslıcaz onu nereye konucaz dedımm esım arıyacaktı orda kalsın 1 aya kadar alıcaz dıyecektıı ınsallah durur ordaaa
selamlaarrr...
hala belli olmadı tayinler...bir kaç gün daha sarkacak sanırım...offffff...sabır taşı oldum vallaaaaa...öööfffff...
handan abla gözün aydın kzın gliyomuş..hangi bölüm hangi üniv...
darsısı bizim çocuklara olsun gelecekte inş..ama gittikçe herşey zorlaşıyo..onların zamanında ne olur bilmem..bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?