Asker Eşleri

hoşbulduk ececim sende hoş geldin çok geçmiş olsun canım şimdi iyisindir inşallah dışardada yiyince oluyor böyle şeyler maalesef üst üste sınavlar var kolay gelsin sanada tatlım nasılsa toplanırsın ya merak etme
sağol canım ya geliyor işte oda çok bunaldı finaler filan derken zorlandı tabi

sağol handan abla çok şükür iyiyim. burda 3. kez böyle oluyorum. artık dışarıda yemek yemeğe korkuyorum valla. lysye de bir gireyim kendimi deniyeyim dedim. yoksa bir amacım yok. hayırlısı bakalım...

bir aksilik çıkmazsa 30 temmuza kadar burdayım eşimle beraber dönücem o yüzden eşya toplamaya daha vakit var diyorum.

dilercim sen nasılsın? rüyanaz nasıl?

aman yinede dikkate etmek lazım ya dışarıdan yerken iyi bir erde yesen bile oluyor işte bunlar hayırlısı olsun canım inşallah iyi geçer sınavların vakit varmış daha toplanmak için acele etme o zaman hallolur nasılsa kaydirigubbakcemile3

günaydın herkeze içimin yangını dinmiyorrr. yüregimde hem nişanlımın hem kardeşimin sancısı var 3 gündür meraktan ölüyorum....handan ablam güneşin yanığına çözüm bulmuştun yüregimede bi çözüm bul kalkıp gidesim var oralara daglara vurcam kendimi ..bir haber

handan ablacım gozun aydınn begum gelıyo demek yollardada senın gozum sımdı yucerabbım o vakıtlerı gormeyı bızede naıp etsın :)

ecesu canım hosgeldın merak ettım bende gıröeyınce gecmıs olsun tatlımm demek lys sınavınada gırdınn helal valla su kpss olsada bıtse dıyorum artık stres sardı da sardı benııı

ruyanazım vavayle ask canım sızlerde hosgeldınız nasılsınızzz

eylemcım canım merak etme gulumm bısey yoktur olsa allah gostermesın coktan haber gelırdı

sağol canım benim haftaya salı burada kısmetse
amin canım beklemek bile güzel biliyormusun alışıyorsun artık bunada
darısı hepinize olsun inşallah okusunlar büyük insanlar olsunlar

günaydın..
gününüz güzel we huzurlu olsun..

tünaydın canım ne haber nasılsın

ne haber eylemcim canım ya ne olur bukadar yıpratma kendini bak hepimizin duaları onlarla zaten mutlaka arar haberlerini alırsın canım benim

o gunlar gelırmı handan ablam yaaa bı gelseee :))

babmız bbız antalyadayken ogluma cok ıstedıgı cılek mobılyadan bı concept turbo arabalık yatak odası almısss oglusum gorunce delı olucakkkk ölüyoduu o yatk ıcın ne yazaman yanından gecsek cama yapısıyodu :)) bugun gelecekmıs bende kızdım ben toparlanmaya baslıcaz onu nereye konucaz dedımm esım arıyacaktı orda kalsın 1 aya kadar alıcaz dıyecektıı ınsallah durur ordaaa

canım bişey yoktur, içini ferah tut

iyi sayılırım handan abla sen nasılsın

iyiyim bende canım saol arada mola veriyorum biraz iş biraz burası havada sıcak artık bunalıyorum ya şimdi dinlenme zamanı biraz

gelir canım merak etme
onlar çok güzeller ya bazen benim kızda banada alın onlardan diyordu
getirmesinler ya gidince kurarsınız artık daha iyi olur
iş çıkacak yoksa kur tekrar kaldır zor olur
güle güle yatsın yatağında

selamlaarrr...
hala belli olmadı tayinler...bir kaç gün daha sarkacak sanırım...offffff...sabır taşı oldum vallaaaaa...öööfffff...

handan abla gözün aydın kzın gliyomuş..hangi bölüm hangi üniv...

darsısı bizim çocuklara olsun gelecekte inş..ama gittikçe herşey zorlaşıyo..onların zamanında ne olur bilmem..bilmiyorumkismile

selamlaarrr...
hala belli olmadı tayinler...bir kaç gün daha sarkacak sanırım...offffff...sabır taşı oldum vallaaaaa...öööfffff...

selam elmascım ne haber canım
merak etme belli olur biraz daha sabır

handan abla gözün aydın kzın gliyomuş..hangi bölüm hangi üniv...

darsısı bizim çocuklara olsun gelecekte inş..ama gittikçe herşey zorlaşıyo..onların zamanında ne olur bilmem..bilmiyorumkismile

sağol canım
kıbrısta daü de uluslararası ilişkiler okuyor 3. sınıfa geçecek bu dönem
darısı hepinizin başına inşallah

slm canlarım. ilk defa uzun bir aradan sonra geçmişi okumadan yazıcam. kaç gündür bunalım geçiriodum resmen. nişanlım da hakkarideki o operasyonda idi. her sn öldüm öldüm dirildim. onu kaybetmekten o kadar korktumki. sürekli en son aradıgında ''seni çok seviorum bunu sakın unutma bana bişey olursada sakın yanlış bişey yapma hayatına devam et ve mutlu deyişi kulaklarımda çınladı. kahrettim lanet yagdırdım o köpeklere.. biraz önce konuştuk saglıgı iyi ama psikolojisialt üst 11 şehidimiz gölzeri önünde allahım ne büyük acıııı. of of ne ev ne eşye ne gelinlik ne düğün hiç bişey umrumda değil allahım onu ve diğer askerleimizi korusun.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…