Asker Eşleri

tabıkıde halkımızda da var onlar tek baslarına gelmedıler oralara halkımız sagolsunnn getırdılerr ve halen getırmeye devam edıyolarrrr

inşallah son bulur artık sitenin açılışında taziye mesajını gördünmü site yönetimi tarafından konuş çok duygulandım ya kazene mesaj attım teşekküretmek için sağolsun cevap yazdı hemen

bende asker eşimyim arkadaslar bugün bir şehit cenazesine gitti eşim ... bugün şehit olmuş garibim kıyamam hiçbirinemafoldumben

ALLAh iyi demeyecek bu sucsuz yere Şehit olan yavrulara kıyanlara...
Savaş yok ama vardan beter ülkenin hali...
ALLAH ım ailelerine sabır versin şehitlerimizin...

bende asker eşimyim arkadaslar bugün bir şehit cenazesine gitti eşim ... bugün şehit olmuş garibim kıyamam hiçbirinemafoldumben

ALLAh iyi demeyecek bu sucsuz yere Şehit olan yavrulara kıyanlara...
Savaş yok ama vardan beter ülkenin hali...
ALLAH ım ailelerine sabır versin şehitlerimizin...

allah bütün şehit ailelerine sabır versin.mafoldumben

Allah rahmet eylesin yattıkları yer ceneti mekan olsun haklarını helal etsinler bizlere biz burada içimizyanarken ya aileler ne yapsın içlerine ateş düşüyor tabi dayanmak ne kadar zordur şimdi .
Kendi kuyularında boğulsunlar köpekler bunlara fırsat verenlerde ahirette nasıl hesap verecekler acaba açılımın içinde kendileri geberir giderler inşallah

günaydın herkeseeeeee..
erkenciyim ben bugün...
umarım şehit haberi duymadığımız bir gün olur....ALLAHIM HEPSıNı KORUSUN..:Saruboceq:

gunaysın canlarım ınsallah almayızz dun seht cenazelerı vanda arkadasın bulundugu askerı lojmana yakın bı t-yerden kalkmıs oda gıtmıs o kadar kotu oldun kı pes pese o bayraklı tabutlar gelınce dıyo basladım aglamaya ya gece 4 de kaadar uyuyamadımm

ablacım valla yakısıklım buyudu:)) kucuk behlulum benım o

günaydın canım arkadaşın içinde zor olmuştur bizler tv de görünce kahrolduk o ne yapsın görünce dayanmak çok zor ya..
maşallah ardaya küçük behlül ha saçlarda pek güzel olmuş ama

:))) oyle abalm sen nasılsın tayınlarden haber yok saat 10 da dıye duydumm

iyiyim bende canım sağol malum bugün pazartesi benimde temizlik günüm ama hiçççç canım istemiyor yemekte yapmam lazım kim yapacaksa artık sempatiksalakcinni
sizin de vardı demi merkeze istemiştiniz tayini hayırlısı olsun artık
ecesu ailesinin yanında olmalı öyle biliyorum çünkü

evet ablacım ıstedıkkk bakalımmm

ecesu evıne dondu esıde donduu ondan sonra gırmedıı sen ankaradaydın dondugunde

ayın 29.da begüm geliyor kızlar oda arkadaşıyla beraber gelecekler planlar yapmışlar hergün gezecekler inşallah 3.sınıfa geçecek ablaları darısı sizlerede olsun inşallah :Saruboceq:

handan ablacım hoşgeldin, nasılsın? gözün aydın kızında geliyormuş...

esmacım geçen hafta rahatsızdım.arkadaşla beraber merkeze gittik kızı hastaydı kontrole götürdük. eşi görevde olduğu için yalnız gitmesin diye onunla gittim. yemek yedik orda yediğimiz yemek beni çok kötü yaptı. ishal, istifra...kaç gün kendime gelemedim. haftasonuda lys'ye girdim. 26 haziranda lys edebiyata giricem. 10-11 temmuzdada kpss var. ders çalışmaya çalışıyorum. daha hiç toplanmaya başlamadım. şu sınavlar bir bitse de rahatlasam.

siz neler yapıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…