günaydın herkeze içimin yangını dinmiyorrr. yüregimde hem nişanlımın hem kardeşimin sancısı var 3 gündür meraktan ölüyorum....handan ablam güneşin yanığına çözüm bulmuştun yüregimede bi çözüm bul kalkıp gidesim var oralara daglara vurcam kendimi ..bir haber
slm canlarım. ilk defa uzun bir aradan sonra geçmişi okumadan yazıcam. kaç gündür bunalım geçiriodum resmen. nişanlım da hakkarideki o operasyonda idi. her sn öldüm öldüm dirildim. onu kaybetmekten o kadar korktumki. sürekli en son aradıgında ''seni çok seviorum bunu sakın unutma bana bişey olursada sakın yanlış bişey yapma hayatına devam et ve mutlu deyişi kulaklarımda çınladı. kahrettim lanet yagdırdım o köpeklere.. biraz önce konuştuk saglıgı iyi ama psikolojisialt üst 11 şehidimiz gölzeri önünde allahım ne büyük acıııı. of of ne ev ne eşye ne gelinlik ne düğün hiç bişey umrumda değil allahım onu ve diğer askerleimizi korusun.....
slm canlarım. ilk defa uzun bir aradan sonra geçmişi okumadan yazıcam. kaç gündür bunalım geçiriodum resmen. nişanlım da hakkarideki o operasyonda idi. her sn öldüm öldüm dirildim. onu kaybetmekten o kadar korktumki. sürekli en son aradıgında ''seni çok seviorum bunu sakın unutma bana bişey olursada sakın yanlış bişey yapma hayatına devam et ve mutlu deyişi kulaklarımda çınladı. kahrettim lanet yagdırdım o köpeklere.. biraz önce konuştuk saglıgı iyi ama psikolojisialt üst 11 şehidimiz gölzeri önünde allahım ne büyük acıııı. of of ne ev ne eşye ne gelinlik ne düğün hiç bişey umrumda değil allahım onu ve diğer askerleimizi korusun.....
bizim tayin belçika 2 yıldır eşim doğudaydı simdi tam kavuscaz derken yine orda gecici lojman cıkana kadar beklemek zorundayım..sabırtası ah ah..
hoş geldin serpilcim nasılsın diyeceğim ama çok üzgün görünüyorsun canım lütfen kendini bu kadar harap etme olurmu biliyorum sıkılıyorsun bunalıyorsun haklısın inan rabbim hepsini korusun oralarda onunda morali bozuk tabi yaşananlar unutulacak gibi değildir mutlaka inşallah en kısa zamanda döner oralardan :teselli:
amin ablacım senin eşin ne yaptı geldimi izine geçmişi okumadım kusrurabakmakorkmakta üzülmekte çok haklısın..Allahım hepsini korusun..köpekler coştular iyice..Allah hepsinin belasını versin..gebersinler..parça parça olsunlar..kötükedihüso
ıyı aksamlar ablacımm nasılın aynı bızde bı degısıklık yokk :))
astur canım hısgeldın sorma bı olsada su bıtse klpss derdıı sıkıldım artıkk strestennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?