Asker Eşleri

canım benimmmmm ya bizim kaderlerimiz ne kadr aynı senle seni varya o kadar iyi anlıorumki .ne olcak bizim bu halimzi bilmiorum ki lanet olsunnnnnnnnnnn ya nişanlımın sözleşmesi bitsin bırakıcak bu mesleği bune ya her an her saniye korkuyla bir ömür sürermi. canım tahminimce kardeşinle nişanlım aynı tugaydalar nişanlımla konuşabiliorum istersen ismini falan özelden yaz tanıyodur belki tanımasa bile o bilir ulaşır ona belki bir haber çıkar...

hoş geldin serpilcim nasılsın diyeceğim ama çok üzgün görünüyorsun canım lütfen kendini bu kadar harap etme olurmu biliyorum sıkılıyorsun bunalıyorsun haklısın inan rabbim hepsini korusun oralarda onunda morali bozuk tabi yaşananlar unutulacak gibi değildir mutlaka inşallah en kısa zamanda döner oralardan :teselli:

korkmakta üzülmekte çok haklısın..Allahım hepsini korusun..köpekler coştular iyice..Allah hepsinin belasını versin..gebersinler..parça parça olsunlar..kötükedihüso

bizim tayin belçika 2 yıldır eşim doğudaydı simdi tam kavuscaz derken yine orda gecici lojman cıkana kadar beklemek zorundayım..sabırtası ah ah..

bizim tayin belçika 2 yıldır eşim doğudaydı simdi tam kavuscaz derken yine orda gecici lojman cıkana kadar beklemek zorundayım..sabırtası ah ah..

hayırlısı olsun artık ne kadar kalacaksınız orada 2 sene filan olur tahminim ne güzel ama yurt dışı görevide yapmış olursunuz biraz ayrı kalacaksanız ama yine berabersiniz sonuçta ..

slm hanımlarrr zemuszemus
yavv ıstanbul nasıl sıcak ya 2 dk güneşin altında kal resmen yandığını hissediyosun :bbo:
valla deneme sınavına gidiyrm sıcaktan soruları çözemiyoruz resmen.gerçek sınavda nasıl yapacaz bilmem.oyyy oyyy kafamçokkarıştı
herkes iyidir umarım

handan ablacım oyle valla aramısta tamam demısler bekleteceklerrr

serpılcım canım hayırlısıyla ıyıymıs yuce rabbım butun askerlerımızı korusun benım esımde bırakacakk meslegı 2 senemızzz kaldı doguya bıdaha gıtmeden nasıp olursa afyonda bırakacakk

elmascım canım esıme sordum yazı gelmıs 25 ne kdar kesın acıklanacakmıss buyuk ıhtımaL 25 ımıss

astur canım hısgeldın sorma bı olsada su bıtse klpss derdıı sıkıldım artıkk strestennn

sende hoş geldi handan ablacım döndüm ama ben yoktumbir geçseydi şu günler yne görve çıktılar güya iki günlüktü bu görev ama 15 gün temmuz beşe kadarda devam etcekmiş
korkmakta üzülmekte çok haklısın..Allahım hepsini korusun..köpekler coştular iyice..Allah hepsinin belasını versin..gebersinler..parça parça olsunlar..kötükedihüso
amin ablacım senin eşin ne yaptı geldimi izine geçmişi okumadım kusrurabakma

astur canım hısgeldın sorma bı olsada su bıtse klpss derdıı sıkıldım artıkk strestennn

hadi ordan gezmeci seniii......stres nerenden belli senin cadıısempatiksalakcinni..sen gez toz sınav aklına gelince strese gir..benim gibi ol bak.olumunekankayizsmile.ne ders çalışıyom nede strese giriyom...

şaka bi yana azcık baksam iyi olcak ama..içimden gelmiyo..ders çalışacağım vakitte.kaytarmak için başka bişeyle uğraşıyom..dönem başında kpss kursuna gidiyodum..3 ay oldu bıraktım kursu .eşim çok kızdı ama napım çok sıkıldım..alt yapım sağlam ama bakmayınca unutuyo insan..

amin ablacım senin eşin ne yaptı geldimi izine geçmişi okumadım kusrurabakma ...

malesef canım gelemedi..göndermediler..bizde napalım dolu tarafından bakmaya çalışıyoruzboshayallersmile..10 günlük izni..istanbulda gezip tozmak için kullanıcazalkisalkisalkis..kısmet olursa..bende ailemin yanına geldim ankaraya..

esmacım öyleymiş canım yaa napalım..4 güncük daha beklicez..ben şüpheleniyodum zaten ..bunların işleri belli olmaz diye..bu meslek acayip sabretmeyi öğretiyo insana hee..

Son düzenleme:
elmascım dme gız oylee strese gırıyom tabı bu senede atanamassam bırakıcam zaten bıktımm valla oku oku sen kac sene sonra atanama var mı boyle sey yooo

senın bolum ne guzummm benım kı muhasebe ogretmenlıgı gecen sene 86 aldım atanamadım en az 89 almam lazım of offffffffffffff

benimki sosyal bilgiler öğretmenliği..senin puan süpermiş ama..iyi çekmişsin valla..matematik yapıyon tabi..ben gariban bir sözelciyim..75 ancak alabildim(

kız alsam ne olacak yetmıyo kı cırpınıp duruyoruz ıstee :))) sayısalım ıyıdır sekewrımmm sozelımde ıyı de su vatandaslık benı yıyooo

gunaydınn skerlerrrrr nasılsınız ben bugun erkencıyım esım gıttıkten sonra uyku tutmadı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…