Asker Eşleri

ne yapayım ya oturdum tv izliyorum bende buraya takılıyorum

neyse bayağı bir iş ypmışsınız mutfağı düşünmek bile işkence son ana kadar çıkar merak etme neyseki yakın yere gidecek çok ta detaylı sarma bence

aynen ablam yatak odasından korkuyordum ama mutfak daha dişli cıktı :) mecbur bır ıkı tabak bardak..vs bırakıorsun... esımın ilişğini heran kesıp yenı yere gönderebılırlermıs.yıne uzun sure yalnız kalıcam kpss olmasa gelmezdım annemden...

en tehlikeli olan zaten mutfaktır onuda halledersin artık ya onlar sorun olmaz çünkü sınavdan sonra tekrar git istersen annenlere

en tehlikeli olan zaten mutfaktır onuda halledersin artık ya onlar sorun olmaz çünkü sınavdan sonra tekrar git istersen annenlere

gıdersem bır daha gelemem ablam yani 6 ayı bulur gelmem,zaten eylulde kısmetse gıdıcem anneme sımdı gıtsem gerı gel yıne gıt yapamam yol uzun o yuzden 6 ay uzun bır sure.son son bunada dayanırım sonrada dogum ıcın gıderım anneme ablam...
ebrucum hayırdır tayin mi var tatlım

canım hosgeldın... il içi tayın ıstemıstıkte cıktı ev topluyorum bende yıne... batı tayınımız seneye cnm... bu arada karsı komsum denızlıye gelıyor

doğru ya yol uzun birde en güzeli doğuma yakın gitmen
keşke yakın olsaydınızda senin içinde iyi olurdu
neyse yapacak bişey yok tabi mecbur bekleyecen canım benim
bak bizlerde burdayız zaten :1hug:

ablacım bırde ultrasonda kafasını kaldırıyor bacaklarını uzatıyor kendını suyun ıcınde yukarı kaldırıyor Allahım ızlerken heyecandan öluyorum her defasında... yuz hatlarınıda gordum ufacık daha suratı ama mınık burnu var cenesı var Allahım nasıl mucızevı bişeymıs... vıdeo goruntulerını gonderıorm annemlere gözlerı doluor hepp...

4 boyutlu ultrasonlarda değilmi bunlar
tam bir mucize ya allahın bir hikmeti işte
annecin nasıl gözleri dolmasın ebrucum
ben bile kötü oldum şimdi ya

4 boyutlu ablam evet cok guzel bişi.. bır dahakı ay ayrıntılı ultrasona sokalım dedı doktor,bagırsaklarına burnuna organlarına bakcakmışız :)))

selam milleeeettt....

handan ablam dedem daha iyi şükür..taburcu oldu bugün..annemler evine götürdü..ama.hastaneye gelgitler devam edecek bir süre daha..sağol sorduğun için:))

ankaradanda sıkıldım ben artık yaa..hiç bi yere sığmaz oldum hee..yuvasız kuşlar gibiyim..(

4 boyutlu ablam evet cok guzel bişi.. bır dahakı ay ayrıntılı ultrasona sokalım dedı doktor,bagırsaklarına burnuna organlarına bakcakmışız :)))

mutlaka öyledir canım tıp çok ilerledi çünkü
bakılmayan hiçbir yeri kalmıyor yani
olmasıda çok iyi ama

selam hatun ne haber gözünüz aydın o zaman
bunaldın mı ankarada ne zaman dönüyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…