- 20 Mart 2008
- 142.034
- 214.099
- 1.423
- 60
bıttı sayılır ablacım gardrobu boısalttım yrn sökecek esım sımdı gorevde bı gelsınde kısmetse... mutfak kaldı ıste ufak tefek o kadar... okadar dıyorum ama kac koli cıkar bakalım :)
sen naptın ablacımm
aynen ablam yatak odasından korkuyordum ama mutfak daha dişli cıktı :) mecbur bır ıkı tabak bardak..vs bırakıorsun... esımın ilişğini heran kesıp yenı yere gönderebılırlermıs.yıne uzun sure yalnız kalıcamkpss olmasa gelmezdım annemden...
iyi akşamlar.nasılda özlemişim hepinizi
gıdersem bır daha gelemem ablam yani 6 ayı bulur gelmem,zaten eylulde kısmetse gıdıcem anneme sımdı gıtsem gerı gel yıne gıt yapamam yol uzun o yuzden 6 ay uzun bır sure.son son bunada dayanırım sonrada dogum ıcın gıderım anneme ablam...
en tehlikeli olan zaten mutfaktır onuda halledersin artık ya onlar sorun olmaz çünkü sınavdan sonra tekrar git istersen annenlere
ebrucum hayırdır tayin mi var tatlım
gıdersem bır daha gelemem ablam yani 6 ayı bulur gelmem,zaten eylulde kısmetse gıdıcem anneme sımdı gıtsem gerı gel yıne gıt yapamam yol uzun o yuzden 6 ay uzun bır sure.son son bunada dayanırım sonrada dogum ıcın gıderım anneme ablam...
canım hosgeldın... il içi tayın ıstemıstıkte cıktı ev topluyorum bende yıne... batı tayınımız seneye cnm... bu arada karsı komsum denızlıye gelıyor
öyle ablacım mecbur beklıcem... bılıyorum ablacım sızler varsınız ıyı kı yoksa gecmıyorr gercektenn
ayy cnm ablacım bende sızınleyım... hele bırde kızını alcam zati hıc ayrılmam dibinden :))
ay koymam mı resımlerını kuzumun... koyarm tabıkı... artık bebişmin ayak izi ile parmak izi olusmus :)
ablacım bırde ultrasonda kafasını kaldırıyor bacaklarını uzatıyor kendını suyun ıcınde yukarı kaldırıyor Allahım ızlerken heyecandan öluyorum her defasında... yuz hatlarınıda gordum ufacık daha suratı ama mınık burnu var cenesı var Allahım nasıl mucızevı bişeymıs... vıdeo goruntulerını gonderıorm annemlere gözlerı doluor hepp...
4 boyutlu ablam evet cok guzel bişi.. bır dahakı ay ayrıntılı ultrasona sokalım dedı doktor,bagırsaklarına burnuna organlarına bakcakmışız :)))
selam milleeeettt....
handan ablam dedem daha iyi şükür..taburcu oldu bugün..annemler evine götürdü..ama.hastaneye gelgitler devam edecek bir süre daha..sağol sorduğun için:))
ankaradanda sıkıldım ben artık yaa..hiç bi yere sığmaz oldum hee..yuvasız kuşlar gibiyim..(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?