Asker Eşleri

Nice mutlu yıllara olsun inşallah
Rabbim hepsini korusun canım aklına kötü şeyler getirme ne olur..
Tüm dualarımız onlarla olsun

sağol handan ablacım.

inşallah sizde iyi bir ev bulursunuz canım. benim şimdiki oturduğum ev tutuldu. dış karakoldan biri geliyor merkeze. kadın beni aradı ne zaman çıkçan diyor. ben de sonuna kadar burdayım eşimle dönücem dedim. ben memlekete gitmek istemiyorum toplandım evimi taşımak istiyorum diyor. ben burdayım eşimi bırakıp gitmicem biz burda hala kiracıyız dedim bende.kadın beni zorla çıkartacak.

:)) kız gece gece guldurdun benı var ya
sende gel tası benım esyanın ustune deseydın ne dengesızler varya esya cıkmadan ne esya tasıması sende ısteyerek kalmıyosun ya

ben memlekete gitmek istemiyorum sen git diyecek nerdeyse. açık açık demedi de ima etti. ben daha bişey toplamadım ki zaten.

aman bosver sen onu takma hep cıkıyo zatenn oyleler benımde bu evı tutacak olan oyle seyler der gıbı oldu bende daha ev tutmadık esım burda calısıyo ılıskısını kesmedı ben nasıl gıdıyım dedım e esyalarınızı toplasanızda bız bı odasına koysak dedı olmaz dedımmm bende bugun sınır oldumm :)) sonra esım aman bunu mu takıyosun kafana dedı dogruda soyledıı sonradan unuttum

hoş bulduk fıstık

Kadının zoruna bak ya zorla çıkartacak seni yani beklesin biraz acelesi var herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…