Asker Eşleri

hayırdır handan hatunnnnnn

günaydın şeker sen anlat bakalım ne yaptın dün görüştünmü nişanlınla kızzzz

sorma be hakaret var yine küfürler havada uçtu ben yakaladım sempatiksalakcinni ağır ithamda bulunuldu birtanesi ban yedi birini bekliyom şimdi ne olacak diye konuda kapanmışzaten

konu neydi ablam bukadar şiddetli karışmış ortalık:):) niaşnlımla barışmadım abla çok kırgınım çektiği kredinin 5bin tlsini abisi nişandan önce araba almıştı babamız kredi çekmiş ona vermiş.ve bundan benim haberim 4 ay sona oldu buzamana kadarda hep abi yemiş paraları 1 yıldır nişanlıyız ve ortada bişe yok lafta birlik beraberlik var of ablam ya of dedim bana sebeb olma eger ayakların üzerinde duramıyosan dedi herşy şimdi farklı ozaman farklı olacak güvenmiyorum dedim bilmiyorum ablam sevdigimi sanıyorum nişanlımı ama 2 gündür çok kötüyüm

mrb cnm tanışmadık ama çok benzer şeyler yaşadık hatta bu konuyla bağlantılı olan bir konu açtım geçen sene ...okursan anlarsın cnm...kayınbabam diye başlıyor konu...a.s

sıkıntılar zorluklar geçiyor...yaşadığın stres yanına kar kalıyor..2 yıllık evliyim inan yeni bitti borç diyebilirim
memuruz sonuçta cnm..hamd olsun diyelim...üzme nişanlını ..emin ol ben de çok ağır şeyler yaşadım...geçiyor

oyyy canım benım kıyamam ben sana:teselli:

gunaydınn kızlar nasılsınız dun kocıs evdeydı gezdık evde yuvarlandık nete gıremedım :))

eylemcım canım sıkma canını bıdeenem oda yaptıgı hatanın farkındadır ama tavrını bellı etmekle ıyı yapmıssın yoksa evlenıncede devam ederdıı

kızlar haftasonu ev bakmaya caya gıdıcez:)) daha hıc toparlanmadım da

pazartesı gunu annemle bursaya gezmeye gıdıyoruz ordan ıstanbula teyzeme gecıcez 1 hafta yokum merak etmeyın emııı :)) sızlerı ozlıcemmm

aman durma yerinde oynak hatun seni :):)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

inş.canım çok üzülüyorum nişanlımıda üzüyorum o takma kafana herşey çok güzel olacak diyor ama ister istemez takıyorum teşk.ederim yorumun için opuyorumnanaktan

yazını okudum canım emin ol senin yaşadıklarını yaşıyorum ne yapacagım saygımı yitirmek istemiyorum ama çok yıpranıyorum mafoldumbenmafoldumben

cnm çok yıratıcı insan kendi kendini yiyor bitiriyor...bizde kaç kere ayrılma noktsına geldik..çok ağladım...çok yıprattım kendimi..biliyorum ama insan sevdiğini bırakamıyor ki:S

herkes zorlukla evleniyor..sen ben gibiler daha da zorlukla evleniyor işte...2 sene borç ödedik ama eşim olsun hiçbişe umrumda değil diyorum artık..

selamlar herkese... eşim gidiyor bugun Ins cabucak gecer ha gıttı ha gıdecek diye beklemesı daha kötü...

Eylemcim canım benım ne desen haklısın sonucta sen ıkınızınde gelecegını düşünerek tepkını dile getırıyorsun,nişanlına daha fazla zarar gelmemesı ıcın cırpınıyorsun ama bazen erkekler ıste anası ababsı abisi onlarada kıyamıyor ama Matarani arkadasımın dedıgı gıbı uzuntu sadece senın ve esının yanına kalır cnm hıc uzmeyın bırbırınızı cnm uzme nısanlınıda...zaten tepkını dıle getırmıssın cnm gerısını artık ona bırak cnm...

Esmacım ıyı gezmeler cnm bızım ıcınde gez oluu mu ?

Ablacım kımlerı banlattın yıne heheh :)))

Çakılım Gülşahım operım senı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…