slm bende aranıza katıldım nihayet
eşim jandarma başçavuş ankarada görev yapıyoruz sevğiler herkese
hayırdır handan hatunnnnnn
konu neydi ablam bukadar şiddetli karışmış ortalık:):) niaşnlımla barışmadım abla çok kırgınım çektiği kredinin 5bin tlsini abisi nişandan önce araba almıştı babamız kredi çekmiş ona vermiş.ve bundan benim haberim 4 ay sona oldubuzamana kadarda hep abi yemiş paraları 1 yıldır nişanlıyız ve ortada bişe yok lafta birlik beraberlik var of ablam ya of dedim bana sebeb olma eger ayakların üzerinde duramıyosan dedi herşy şimdi farklı ozaman farklı olacak güvenmiyorum dedim bilmiyorum ablam sevdigimi sanıyorum nişanlımı ama 2 gündür çok kötüyüm
slm bende aranıza katıldım nihayet
eşim jandarma başçavuş ankarada görev yapıyoruz sevğiler herkese
Ne haber şekerler çok ekşınlı bir akşam geçirdim sitede bakalım sonucu görecez ne olacak bilmiyorumkismile
konu neydi ablam bukadar şiddetli karışmış ortalık:):) niaşnlımla barışmadım abla çok kırgınım çektiği kredinin 5bin tlsini abisi nişandan önce araba almıştı babamız kredi çekmiş ona vermiş.ve bundan benim haberim 4 ay sona oldubuzamana kadarda hep abi yemiş paraları 1 yıldır nişanlıyız ve ortada bişe yok lafta birlik beraberlik var of ablam ya of dedim bana sebeb olma eger ayakların üzerinde duramıyosan dedi herşy şimdi farklı ozaman farklı olacak güvenmiyorum dedim bilmiyorum ablam sevdigimi sanıyorum nişanlımı ama 2 gündür çok kötüyüm
kızlar haftasonu ev bakmaya caya gıdıcez:)) daha hıc toparlanmadım da
pazartesı gunu annemle bursaya gezmeye gıdıyoruz ordan ıstanbula teyzeme gecıcez 1 hafta yokum merak etmeyın emııı :)) sızlerı ozlıcemmm
mrb cnm tanışmadık ama çok benzer şeyler yaşadık hatta bu konuyla bağlantılı olan bir konu açtım geçen sene ...okursan anlarsın cnm...kayınbabam diye başlıyor konu...a.s
sıkıntılar zorluklar geçiyor...yaşadığın stres yanına kar kalıyor..2 yıllık evliyim inan yeni bitti borç diyebilirim
memuruz sonuçta cnm..hamd olsun diyelim...üzme nişanlını ..emin ol ben de çok ağır şeyler yaşadım...geçiyor
inş.canım çok üzülüyorum nişanlımıda üzüyorumo takma kafana herşey çok güzel olacak diyor ama ister istemez takıyorum teşk.ederim yorumun için opuyorumnanaktan
ricaederim..a.s
yazını okudum canım emin ol senin yaşadıklarını yaşıyorum ne yapacagım saygımı yitirmek istemiyorum ama çok yıpranıyorum mafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?