Asker Eşleri

evet aslacım bu iki oldu profilindede pek bir bilgi yok seni tanıyan biri olmalı ama benim bile sinirlerim bozuldu yaaa

sinir oldum resmen aman tanımasın beni istemiyorum
bir daha olursa şikayet edecem zaten

çok morelim bozuk ablam çok nişanlımla tartıştım telefonunu yüzüne kapattım ilk defa ...

oyyyy ne oldu bakalım niye tartıştınız yahu
yapma be kızım
o çocukcağız oralarda nasıl bir psikoloji içinde bilmiyormusun
hemen telefonu açıp derdinizi paylaşıorsunuz
sakın gegin bir ortam yaratmayın ama
özelliklede sen çok dikkat et konuşurken
şimdi onun morale çok ihtiyacı var
hadi canım
aç telefonu konuş sevdiceğinle

günaydın gülşahcım
evet canım dün sabah geldi
uyuyor şmdi kalksın dışarı çıkcaz bizde

size iyi gezmeler ablacım

günaydın güzellikler ... gülşahcım hoşgeldin canım ...

hoşbulduk tatlım kıyamam ben sana nıye kavga ettınız :teselli:hadi barısın çabuk bak nişanlınında orda morale ıhtıyacı var bırbırınızı uzmeyın bakayım:1hug:

sağol çakılım kız gel sende beraber gezerik

ankaraya giderken düzce tabelasını görünce kulaklarını çınlattım kaydirigubbakcemile3

sağol çakılım kız gel sende beraber gezerik

ankaraya giderken düzce tabelasını görünce kulaklarını çınlattım kaydirigubbakcemile3

ayyy ablam ne güzel olur vallahi dur bekleyin bende geliyorum o zaman

aaa ablacım niye uğramadın bakıyım:gitme:

hoşbulduk canım iyiyim çok şükür hep yalnız hep yalnız bu da bizim kaderimiz :sm_confused:
sen nasılsın
herhalde seninde nişanlın felan asker opuyorumnanaktan

bende ıyıyım canım sagol yok tatlım nişanlım falan yok henüz allahmı söylettı yoksa kız ama ailemde cok asker var benımde

çok morelim bozuk ablam çok nişanlımla tartıştım telefonunu yüzüne kapattım ilk defa ...

esmacım ebrucum hayla uyuyorlar galiba ....
Yok kuzu uyumuyordum ev topluyos kıs her fırsatta...öglen 3 e kadar esım evde oluo genelde cnm her aksam yalnızım yani... evde oldugu surece esya topluos adamcagız ıstırahat mı edecek esyamı toplayacak ıyıce sasırdık...

Yapma canım nişanlına... o kadar sıkıntı cekıyor özlem cekıyor bıde sende haklı olsan bıle yuklenme be kuzu sonra cok pişman oluor ınsan...

Ecesucum saol tatlım ıns hayırlı olur tayın yerımız cnm...Sızınde tekrardan hayırlı olsun cnm...Kurtuluyorsun oralardan cok şükür ıns batıda da rahat edersınız cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…