Asker Eşleri

bende erkek dıyordum :) öyle hıssedıyordum... erkek dıyenlerın hepsı ben demıstım dıyor :))) saol canım benım... senın bıcırıkta buyumus maasallah annesı...

evet matarnıcım sabah sabah uzuldum bende...Allah köklerını kurutsun ınss...

Selam kızlar şimdi geldik bizde k.valideye gittik begümle gece de kıbrıstan misafirimz geliyor kızımın oda arkadaşı gelecek ..
Kafam ağrıyor wallaha dün geceden beri hala takipteyim birini tenhada sıkıştıracam az kaldı sempatiksalakcinni bir bakayım buralardamı kendileri alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile

Şükür bana saldıran zati muhteremde banlanmış şükür alsanaalsanasmile hak etmişti ama çok saygısız ve terbiyesizce bana saldırdı hemen şikayet edildi zaten arkadaşlarda sağolsunlar onlarda kötü içerik yaptılar hemen kaydirigubbakcemile5

ebrucum mrb canım .inş.bu son olur eşinden ayrı kalışının ... damadım nasıl:) ay pardon handan abşlamın damadı?

hamişlerin duası kabul olurmuş ebrum çok dua et bana olurmu .....mafoldumben

ebrucum mrb canım .inş.bu son olur eşinden ayrı kalışının ... damadım nasıl:) ay pardon handan abşlamın damadı?
ıns cnm ıns bı daha gıtmez... hehehe damat ıyı masallahh...
hamişlerin duası kabul olurmuş ebrum çok dua et bana olurmu .....mafoldumben

ederım bebeğim etmem mi...Allah herseyın hayırlısını versın bıran önce ıcınde dert ettıgın seyler Allahın ıznıyle ınsallah hallolur cnm...

olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile ŞenizŞeniz canımsın benim yaaa :)

ıyı aksanlar kızlar

eylemcım canım benım gezeyım kızzz bırazzz :)))) canım benım hıcbıseyı takma kafana senn hersey olucagına varır datlummm en guzel gunlerınız uzmeyın bırbırınıızı

ozlemcım canım sagol kuzumm benım

bugun alısverıse gıttık ayaklarıma karasular ındı valla :) oglusumla cıcıler aldıkkk e tabı banada :)) bursaya gıdıyoruz ya

amannn handan ablam sen girmemişsin mapus damlarına ne günmüş ama dün heee:):) yıktın ortalıgı:):)

yıkarım kızım bana sataşmak nasılmış gördüler işte alsanaalsanasmile şükür girmedim mapısa

Eşim gıttı Dua edın kızlar sag salim döner ınsallah cabucacık...

Canım allah kavuştursun dualarımız seninle ve eşinle olsun :Saruboceq:

slm canların canım sıkıldı gece gece gözüme uyku girmio günler bir ynadan geçmio bir yandanda herşeyi ardımda bırakıcam için üzülüorum of of şu düğün bir olsaydıda şu telaştn kurtulsaydık bişey istemicektim başka

ebrucum Allah kavuştursun...benim eşimde bu gece görevde yarın gelecek inşallah. ama arazide olmaları beni çok korkutuyor. 1 ay kaldı burdan gitmemize ama artık sabır falan kalmadı bende...

serpilcim tatlı telaşlar bunlar bidaha istesende geri gelmeyecek. bende senin gibiydim şimdi düşününce kızıyorum kendime oflamaktan hiçbir şeyin tadını çıkaramadım.

ne haber kızlar nasılsınız

bende uyumadım bizimkiler havaalanına gittiler şimdi

kızın oda arkadaşı geliyor bize onu almaya gittiler

uçak 2 saat rötar yapmış bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…