slm bende aranıza katıldım nihayet
eşim jandarma başçavuş ankarada görev yapıyoruz sevğiler herkese
yine bir şehit haberi...başımız sağolsun....
selamlar herkese... eşim gidiyor bugunIns cabucak gecer ha gıttı ha gıdecek diye beklemesı daha kötü...
Eylemcim canım benım ne desen haklısın sonucta sen ıkınızınde gelecegını düşünerek tepkını dile getırıyorsun,nişanlına daha fazla zarar gelmemesı ıcın cırpınıyorsun ama bazen erkekler ıste anası ababsı abisi onlarada kıyamıyor ama Matarani arkadasımın dedıgı gıbı uzuntu sadece senın ve esının yanına kalır cnm hıc uzmeyın bırbırınızı cnm uzme nısanlınıda...zaten tepkını dıle getırmıssın cnm gerısını artık ona bırak cnm...
Esmacım ıyı gezmeler cnm bızım ıcınde gez oluu mu ?
Ablacım kımlerı banlattın yıne heheh :)))
Çakılım Gülşahım operım senı...
ıns cnm ıns bı daha gıtmez... hehehe damat ıyı masallahh...ebrucum mrb canım .inş.bu son olur eşinden ayrı kalışının ... damadım nasıl:) ay pardon handan abşlamın damadı?
hamişlerin duası kabul olurmuş ebrum çok dua et bana olurmu .....mafoldumben
ıns cnm ıns bı daha gıtmez... hehehe damat ıyı masallahh...
ederım bebeğim etmem mi...Allah herseyın hayırlısını versın bıran önce ıcınde dert ettıgın seyler Allahın ıznıyle ınsallah hallolur cnm...
amannn handan ablam sen girmemişsin mapus damlarına ne günmüş ama dün heee:):) yıktın ortalıgı:):)
Eşim gıttıDua edın kızlar sag salim döner ınsallah cabucacık...
serpilcim tatlı telaşlar bunlar bidaha istesende geri gelmeyecek. bende senin gibiydim şimdi düşününce kızıyorum kendime oflamaktan hiçbir şeyin tadını çıkaramadım.slm canların canım sıkıldı gece gece gözüme uyku girmio günler bir ynadan geçmio bir yandanda herşeyi ardımda bırakıcam için üzülüorum of of şu düğün bir olsaydıda şu telaştn kurtulsaydık bişey istemicektim başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?