Asker Eşleri

hoşgeldin aramıza

merhabalar hanımlar..yoktum bi kaç gündür ..dedemlerde kaldım bir kaç gün..hastalığı arttı korkuttu bizi..ama çok şükür şimdi iyi..eve dgeldim bugün yani annemlere..özledim sizleri valla..bu arada 1 aydan aşağı düştük çok şükür..temmuz ayındayız yuppiiiiii...ay sonunda kocişime kavuşacağım..inş..boshayallersmile

hoşgeldin canım çok geçmiş olsun allahım acil şifalar versin dedecine ...evet aydan düştün işallah saglıcakla kavuşursunuz artık ...olumunekankayizsmile

handan ablam kızın gelmiş gözün aydın..

eylemcim benzere şeyleri herkes yaşıyo sanırım bizde yaşadık..evlendiğimizde..kayınbabam sözde taksitlerini bir kısmını üstlenicekti..yani eşim öyle söylemişti..ama avucumuzu yaladık ozamanlar bende çok kavga ediyodum eşimle..hani vereceklerdi diye..üstüne üstlük düğünden sonra kredi çekti babası bizim için sözde..ama içinden büyük bi kısmını aldı..ve biz ödedik..falan filan..anlattıça sinirleniyom..
ama kurtulduk şükür eşim tavrını koydu artık..geç bile kalmıştı..

anlayacağın..geçiyo o kavgalar unutuluyo.ikiniz anlaşın mutlu olun yeter...

allahım yardımcımız olsun hepimizin çok teşk.ederim canım rahatlıyorum binevze daha sizlerle dertleşince :..ister istemez çok takıyorum üzülüyorum

ebrucum Allah kavuştursun...benim eşimde bu gece görevde yarın gelecek inşallah. ama arazide olmaları beni çok korkutuyor. 1 ay kaldı burdan gitmemize ama artık sabır falan kalmadı bende...
Tesekkur ederım canım benım... aynen işte bende aynı tedırgınlıklerı yasıyorum... son 1 ay kaldı ya gecmez tabı artık... bızımde 20 gun kaldı kısmetse... bır bıteydı...
günaydın prensesler ... ebrucum canım allahım sag saglim kavuştursun tatlım ..mevlam hepsini korusun ....
aminn eylemim aminn
canım cok saol... bu arada özlem ben oluyorum sanırım :))))
ben de asker eşiyimm

Hosgeldın cnm...

Handan ablam sen nasılsın? Begümcüğüm napıooo:asigim:

Hepınızı opuyorum kuzular...

ozlemım evet sana yazmıstım :) kuzum

elmascım canım hayırlı olsun tayın yerın cok sevındım bak esının gelmesınede az kaldı :)) hersey yoluna gırıyo

eylem sus gızz ne cocugu bı dene yeter bacımmm darısı senın basına daha sırada sen varsın bana gelene kadar cokkkkk kısı var :)

gunaydın ablam gec gelmısler yatsınlar tabıııı sen nasılsın ablacım

ben de asker eşiyimm

Selam kızlar ne haber nasılsınız yeni geldik bizde pazra gitmiştik yorulduk geldik ama herkes iyidir umarım çokkk öptüm sizleri

anaaamm sosyete pazarına mı gittiniz yoksa..ist. gelince en çok gitmek istediğim yerlerden biri ..
bu arada handan abla bizim maslak çıktı merkez:))zemuszemus...sana yakın mıyım uzakmıyım bilemiyorum.bilmiyorumkismile

meşhur salı pazarına gittik kuzum
sen gel gezdiririm seni
maslak ha güzel ya merkez komutanlığı ve maslak orduevi var
orduevinin havuzu filanvar çok güzeldir
lojman çıkarsa beşiktaş taki merkez komutanlığının lojmanı var
inşallah orasıdır ya
wallah fıstık gibi yer
içleri nasıl bilmiyorum ama
yürüyerek bile beşiktaşa gidersin
bana uzak canım avrupa yakasında orası

canım hayırlı olsun tayininiz zemuszemus
bir İStanbullu olarak cevap vereyim
Maslak benim dibim şekerim 4.levent ve maslak yanyana 10 dk uzaklıkta.maslak çıktıysa beşiktaştaki lojmanlara yerleşirsiinz.lojmanların içleri biraz bakımsız ama 3 oda bir salon hepsi.aynı katta 3 daire var.bana da yakın.şehir merkezinde.
tekrar hayırlı olsun canımmmmm

kızlar ıyı aksamlarr nasılsınız

handan ablacım ohh gezmıssınnn yakısır ablama
bıraz ev toplayayım dedım öldum ya mutfaktakı fazlalıkları kutuladım off offf su tasınmayı sevmıyorum hıccc ((

yarın lojmana ve ev bakmaya gıdıcez eger lojman guzel degılse tokının evlerınden tutucazz eskı evde oturmak ıstemıyorum artık :)) kac senelerdır bıktım valla kara tas yerlerden

oglen gıbı gelıcez kocısım katmer senlıgı varmıs oraya goturecek aksama anca gelırım sekerlerrr :) e bugun calıstım 3 kolı topladım gezdırsın dımı bırazda yoruıldumm :)

İyi akşamlar esmacım gezdik vallaha pazara gittik bugün bizde başla anacım toparlanmaya ancak olur zaten kiralık ev daha iyi be lojmandan farkı yoksa para olarak orada otur bence hemde yeni evlerdir
Katmer mi yiyecen bus sefer sempatiksalakcinni afiyet olsun sana benim yerimede ye ama olmadı yolla banada :lepi:

oyle ablacım ya bızde dısarıdan ıstıyoruz bakkıcaz ıste :))

yarın katmerlerı gorurucemmmmm kacıs yokkkk :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…