hoşgeldin aramıza
merhabalar hanımlar..yoktum bi kaç gündür ..dedemlerde kaldım bir kaç gün..hastalığı arttı korkuttu bizi..ama çok şükür şimdi iyi..eve dgeldim bugün yani annemlere..özledim sizleri valla..bu arada 1 aydan aşağı düştük çok şükür..temmuz ayındayız yuppiiiiii...ay sonunda kocişime kavuşacağım..inş..boshayallersmile
ben de asker eşiyimm
hoşgeldin canım çok geçmiş olsun allahım acil şifalar versin dedecine ...evet aydan düştün işallah saglıcakla kavuşursunuz artık ...olumunekankayizsmile
handan ablam kızın gelmiş gözün aydın..
eylemcim benzere şeyleri herkes yaşıyo sanırım bizde yaşadık..evlendiğimizde..kayınbabam sözde taksitlerini bir kısmını üstlenicekti..yani eşim öyle söylemişti..ama avucumuzu yaladık ozamanlar bende çok kavga ediyodum eşimle..hani vereceklerdi diye..üstüne üstlük düğünden sonra kredi çekti babası bizim için sözde..ama içinden büyük bi kısmını aldı..ve biz ödedik..falan filan..anlattıça sinirleniyom..
ama kurtulduk şükür eşim tavrını koydu artık..geç bile kalmıştı..
anlayacağın..geçiyo o kavgalar unutuluyo.ikiniz anlaşın mutlu olun yeter...
Tesekkur ederım canım benım... aynen işte bende aynı tedırgınlıklerı yasıyorum... son 1 ay kaldı ya gecmez tabı artık... bızımde 20 gun kaldı kısmetse... bır bıteydı...ebrucum Allah kavuştursun...benim eşimde bu gece görevde yarın gelecek inşallah. ama arazide olmaları beni çok korkutuyor. 1 ay kaldı burdan gitmemize ama artık sabır falan kalmadı bende...
aminn eylemim aminngünaydın prensesler ... ebrucum canım allahım sag saglim kavuştursun tatlım ..mevlam hepsini korusun ....
canım cok saol... bu arada özlem ben oluyorum sanırım :))))kızlar gunaydınnn :)) hayırlı cumalarrrrr
ozlemcım allah kavustıursun canım hayırlısıyla doner ınsallahhh
ececım sanada canım hayırlısıyla donerler ınsallahhhh :))
handan ablam kalabalıksın desene ohhh ne guzellll
ben de asker eşiyimm
gunaydın ablam gec gelmısler yatsınlar tabıııı sen nasılsın ablacım
ben de asker eşiyimm
hoşgeldin aramıza
merhabalar hanımlar..yoktum bi kaç gündür ..dedemlerde kaldım bir kaç gün..hastalığı arttı korkuttu bizi..ama çok şükür şimdi iyi..eve dgeldim bugün yani annemlere..özledim sizleri valla..bu arada 1 aydan aşağı düştük çok şükür..temmuz ayındayız yuppiiiiii...ay sonunda kocişime kavuşacağım..inş..boshayallersmile
Tesekkur ederım canım benım... aynen işte bende aynı tedırgınlıklerı yasıyorum... son 1 ay kaldı ya gecmez tabı artık... bızımde 20 gun kaldı kısmetse... bır bıteydı...
aminn eylemim aminn
canım cok saol... bu arada özlem ben oluyorum sanırım :))))
Hosgeldın cnm...
Handan ablam sen nasılsın? Begümcüğüm napıooo:asigim:
Hepınızı opuyorum kuzular...
anaaamm sosyete pazarına mı gittiniz yoksa..ist. gelince en çok gitmek istediğim yerlerden biri ..
bu arada handan abla bizim maslak çıktı merkez:))zemuszemus...sana yakın mıyım uzakmıyım bilemiyorum.bilmiyorumkismile
iyi akşamlar sanırım herkez gezmelerde olumunekankayizsmile
anaaamm sosyete pazarına mı gittiniz yoksa..ist. gelince en çok gitmek istediğim yerlerden biri ..
bu arada handan abla bizim maslak çıktı merkez:))zemuszemus...sana yakın mıyım uzakmıyım bilemiyorum.bilmiyorumkismile
günaydın kuzum ..bende gördüm resimlerini allahım nazarlardan korusun ..çok tatlısınız
nerde gördünüz resimleri ben de isityorummm :umursamaz:
kızlar ıyı aksamlarr nasılsınız
handan ablacım ohh gezmıssınnn yakısır ablama
bıraz ev toplayayım dedım öldum ya mutfaktakı fazlalıkları kutuladım off offf su tasınmayı sevmıyorum hıccc((
yarın lojmana ve ev bakmaya gıdıcez eger lojman guzel degılse tokının evlerınden tutucazz eskı evde oturmak ıstemıyorum artık :)) kac senelerdır bıktım valla kara tas yerlerden
oglen gıbı gelıcez kocısım katmer senlıgı varmıs oraya goturecek aksama anca gelırım sekerlerrr :) e bugun calıstım 3 kolı topladım gezdırsın dımı bırazda yoruıldumm :)
oyle ablacım ya bızde dısarıdan ıstıyoruz bakkıcaz ıste :))
yarın katmerlerı gorurucemmmmm kacıs yokkkk :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?