Asker Eşleri

hııımm salı pazarı demek..bizde zamanla gezip öğrenicez artık..ist . gez gez bitmez gerçi:))..eşim alaydaki lojmanlardan istemeyi düşünüyo..ama bakalım kesin değil..gidip göreyim son kararı öyle verririz artıuk diyo..bende eşimin işine yakın olmak istiyom zaten..işi bittiği zaman trafikle falan vakit kaybetmeden gelir evine diye..öğlen yemeğede gelir.samsundada öyleydi..bakalım ..o günler gelsinde hayırlısıyla gerisi kolay..:hulya:

öğrenirsin zamanla ya her yere otobüs filan var sonuçta
merkez komutanlığımı acaba maslaktaki
eğer orasıysa kesin beşiktaştaki lojmanlardır
kızım o kadar da yakın değil yani
çıkıp t eve gelsin yemek yemek için sende sempatiksalakcinni

umarım gönlüne göre olur ev işiniz...tembel kadın seniii.:))..çok mu yoruldun 3 koliyle bakeemm..kadın taşınma arasındada gtezmeden geri kalmıyo yahuuuguclubacismile

ne bileyim ablam alayın içinde varmış lojman dedi..zaten alayda çalışacağı için öyle yakın olur diye dedim ben..sen yanlış anladın galiba..

sağol canım..bakalım hangi lojman olur belli değil..artık bir arada olalımda eşimle gerisini çok önemsemiyorum..ama 3 oda olursa iyi olur benim için..opuyorumnanaktan

ne bileyim ablam alayın içinde varmış lojman dedi..zaten alayda çalışacağı için öyle yakın olur diye dedim ben..sen yanlış anladın galiba..

acaba benim bilmediiğim bir yerdemi lojmanlar var benim aklımada hemen beşiktaş geldide ondan öyle yazdım hayırlısı olsun ya canım

evet hayırlısı yaaa..eşimin yanında olyaımda gerisi önemli, değil..olumunekankayizsmile

hepınızı opuyorumm kocamannn... sıcaklardan fena oldum yıne... oturulmuor,yatılmıyor... 38 derece dıyor ya... neysem herkesı optumm

kızlarrr ben geldımmm super bı sekılde :)))))))
caya gıttık evımızı tuttukk ev cok guzel hayran kaldım anlatamam oturacagım oda bastan asagı bı tarafı cam super :) kırasıda uygun 350tl kapıcısı yakıtı herseyı ıcınde cok mutluyum cokk aklımdaydı bunuda hallettıkk cok sevındım anlatamam ılk defa guzel bı evde oturucam evlendıgımden berı

sıte ıcınde tam karsıda arda ıcın 2 tane park var dıs kapı sıfrelı anaktarlı degıl goruntulu megafonvar ısıtma hem alttan hem tavandan bıttım eve valla hayırlısıylada tasınsakk bı super olucakdelikafadulden:lepi::lepi:

hayırlı olsun canım gözün aydın allahım azının tadını bozmasın güzel gözlümolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

hepınızı opuyorumm kocamannn... sıcaklardan fena oldum yıne... oturulmuor,yatılmıyor... 38 derece dıyor ya... neysem herkesı optumm

ebuşum ne haber çok sıcak demi canım bol bol su içi birde vücudun susuz kalmasın sakın bende çok öptüm canısı Şeniz

gözün aydın esmacım ne mutlu sana şimdi fiatıda çok uygun ya güle güle otur canım hemde arda için iyi olur parkta yakınmış nasılsa

annesi yeni aldığınız yatağını koyarsın odasına artık canım ne kadar sevinir ya yirimm ben o sarı behlülü

slm herkese tatlı telaşlar devam edior arada bir tadı kaçsada.. kaç gündür nikah işleri için ugraşıom tek başına evlendirme dairesine girdim hangi evraklar gerekli die sen git gelinle damat gelsin dedi ordaki kadının biri sinir oldum. benim gelin olacak kişi dedim annenin babanın izini varmı dedi. yav ben reşitim deidm inanmıor. neymiş 16 17 gösteriomuş kadını öldürecektim tamam yani biryandan küçük göründüğüme sevinidm ama bir yandanda kale alınmadıgım için snirlendim. düğün işide karıştı yine normalde bugün şafak 23 ama nişanlımın abiside askerde izini zor aldık. ama konvoy tarihi 10 gün sonra yarın belli olcak ya 10 gün sonrada olabilecek düğün yada normal gününde aslında istemioa değilim nbiran önce olsada stresten kurtulsam

bak sen kadın neler söylemiş öyle binseydin tepesine güzelce alsanaalsanasmile canım ya kıyamam kızdırmışlar seni dikkate bile alma bunları boşver salla gitsin işte işler karıştı desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…