Asker Eşleri

ebrum çok dikkat et kendine opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
etmeye calısıyorum cnm saol bebeğim

ebuşum ne haber çok sıcak demi canım bol bol su içi birde vücudun susuz kalmasın sakın bende çok öptüm canısı Şeniz

cok sıcak ablacım,gecelerı fırtınası lojman ucacak camlarım ötuyor tv kanalları kayboluyor elektrıkler gıdıyor.. oyy oyy esım gıdınce oluo hep... bu ara sularda cok kesılıor... stresı yetıyor ablacım...

canım bosver kadını sen.. oda manyamış herhalde önce bı sor bılgı alda ondan sonra yargıla karsındakını deli kadın...Tamda streslısın ya denk gelır hep zaten... bızım nıkah gunumuzde bu evrakla kıyılamaz demıstı salak kadın... esım gorev yaptıgı yerde hallettıgı ıcın nıkah ıslemlerını karısıtırdı kadın kendı kendıne bıde bıze öyle dedı :) neysekı sonradan anlasıldı da nıkhaımız kıyılmıstı... sen takma kafana kuzu bak hersey hallolucak bıtıverıcek bişeycık kalmaıs zaten...

Esmacım gozunaydın cnm... batıya tayın oldugumda darısı bana ınsallah... burda sımdıden bıktım kara beton lojmandan... duvarı patlar,tavanı akar,böceği örümceği akrebi cıkar...

Herkes uyuyor sanırım.. Hepınızı opuyorum cokk

hadi gözün aydın canım gönlüne göre olmuş ne güzel..sen bu gazla daha bir çabuk toparlanırsın artık...

selam kızlar ne haber çok sıcak bugün burasıda her an yağmur yağacak gibi nemde çok fazla ter içinde kalıyoruz resmen

selam handan abla..ne olsun..kızı uyuttum..birazdan kalkıp..akşam yemeği ayarlıcam..burası iyi bugün..
kapalı yağmurlu havadan bıktık valla..Allahın gücüne gitmesinde..mevsimlerde sapıttı..

kızlar nasılsınız bakemmmm :))) ben de bıraz gezme bıraz ev toplama telasındayım mutfagı bıtırdım sukur kullanacagımız esyaları bıraktım sadece

ebrucum dıkkat et canım dısarı falan cıkma sıcaklarda ılık dus al bunaldıgın zaman ıyı gelır datlumm

eylemcım canım tsk ederım hayatum amın canım benım guzel dıleklerın ıcın

handan ablacım oyle valla oglum odasını gorunce cok sasıracak kurup oyle gosterıcez odasını zaten bentenlı tulumuzde dıkılıyo uyku setımızde bentenlı cıldırıcak gorunce :))))))

elmascım canım sagol cok zor kız toplanmak bana gore degıl bacım bu ısler :)) cok yoruldum mutfagı bıtırdım yarın ben kacar :)) bursaya gezmeyeee dınlenmeye

selam handan abla..ne olsun..kızı uyuttum..birazdan kalkıp..akşam yemeği ayarlıcam..burası iyi bugün..
kapalı yağmurlu havadan bıktık valla..Allahın gücüne gitmesinde..mevsimlerde sapıttı..

selam canım ne haber sıcak hala devam ediyor burada doğru wallaha mevsimlere şaşırdı artık yaz bitecek bu gidişle

kolay gelsin sanada esmacım ayyy anam sevinmezmi kerata şimdi nasılda mutlu olacak yerim ben o sarı kafayı

of nası toruldum günlerin stresini atmak için bugün piknige gittik ailemle onlarda çok üzülüüo benle kalan zamanlarının az oldugunu bilikleri için piknik güzeldi ha çok sıcak olda güze bir mangal yaptım onlara gezdik dolaştık geldik düğüne kaldı 22 bellide olmaz hani yine değişebilir

hadi gözün aydııın :teytey::teytey::teytey::teytey:
Alah inş hayırlı komşularl İİ İNSANLARLA KARŞILAŞIRIR CNM HEPTEN RAHAT EDERSİN SÜPERMİŞ VALLA DARISI BİZE :Saruboceq:
ardahan yolcusu kalmadı bebegim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3gümüşhane,hakkari,elağzı,van ardahana ugramıyor:):) işallah çıkar sana da bir arkadaş
ARADA UĞRAYIN YAFF
İNŞ CANIM YA :)
İİ GECELER opuyorumnanaktan

günaydın kızlar dün havuza girdik sezonu açtık ama akşama nasıl yağmur vardı burda anlatamam temmuz oldu havalar değişik bugünde çok sıcak heralde bundan sonra sıcak geçer

evet ya neydi o yağmur öyle..bende ankaradayım annemlerde..bugün herkes çok meşgul sanırım..sherin

bu arada profilindeki göbek resmi mükemmel..öyle göbeğim olsun isterdim..ama doğumdan sonra şimdiki hali çokda fena sayılmaz..o koca göbekten sonra..

elmascım benim göbişim o demeyi çook isterdim maalesef :)) piercing çok seviyorum bende vardı ama çıkarttırdı kociş maalesef:umursamaz:

cidden mi yaa ...demek sende vardı..ayy nasıl deldirdin acımıyomu..iyi cesaret....çok seksü oluyo amaa..

günaydın kızlar napıosunuz dün arkadaşım gelmişti siirtten onla zaman geçirdiik havuza gittik falan biraz önce gittiler ayvalıga ...yalnız kaldım bende hafta sonuna annemlere gitçem....

ne güzel eğlenmişsinizdir..dünden beri topik çok hareketsiz..pek uğrayan olmadı..sıkılıyorum bende.bugün bişeyler yapmalıyım..kendimi dışarı atıcam..:hulya:

günaydın kızlar bugün bende de iş güç yok sıkılıcam evde heralde elmascım sen ankarada nerdesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…