Asker Eşleri

aaa inanmıyorum benim semtim ben evlendikten sonra batıkente taşındım ama demetevlerde annemler var orda büyüdüm 1.cad. siz?

aa..ne güzel tesadüf..biz 7, caddedeyiz..karşıyaka iş merkezine yakın..bende bu semtte büyüdüm..annemler burda hala..bende gezmeye geldim işte..

temmuz sonuna kadar burdayım canım sonra kaynanamlara mersine döneceğim..sonrada kocişim geleceeekkk...,iki yıllık hasretimiz bitecek inş..:Saruboceq:

hoşgeldin canım aramıza..neredesin neler yapıyosun tayin var mı,çocuk var mı..
bugün kimsecikler uğramamış neredeyse..çok ilginç..handan abla sende uğramamışsın..hayırdır..hepiniz sözleşip biryerleremi gittiniz bensiz..

bende bugün gezdim kızımla ve kardeşimle..hayvanat bahçesine gittik..eğlendi prensesim..değişiklik oldu

ooooooffffff..eşim arazideymiş görevdeyim..sabaha kadar arayamam diye mesaj çekmiş...Allahım sen koru hepsini..şu son 24 günü de hayılısıyla bitirseydikk...

ben bugün kendi kendime konuşup durdum burda küstüm size.gidiyorrum bende işte..iyi geceler..

hoşbulduk :)
10 aylık yeni evliyim ben daha çocuk yok ,olmasında zaten
gölcükte evim ama suan annemın yanındayım eşim seyırde 1ay yok kısaca denizci.
şu 10 ay boyunca bırbırımızın yuzunu zor gorduk sankı hiç evlenmemışizde iki sevgılı aynı evde takılır gibiydik kafamçokkarıştı :1no2: 3senedir gölcükteyız dahada istemeyız sanıyorum ,artık bizi ne zaman kışkışlarsa ozaman tayin isteriz aöf 4 okuyorum biterse kpss gircem bakalım öyle işte

sen nasılsın?tayınınız cıkmıs anlasılan insallah gonlunuzde bulunan yer cıkmıstır.senin kaç çocugun var kız erkek?Rabbim eşini korusun arazide ,hayırlısıyla yanına gelsin AMİN

iyi geceler bende cıkayım yarın erken kalkıp yuruyus yapmam gerek 5kılo fazlam varda ((

Herkese ıyı geceler...
Gunduzlerı sıcaktan durulmuyor 40 dereceyı buldu... Dilercim napıor Allah bılır... Gecelerıde fırtınası feci... Fırtına sesı ürkütuyor benı ve saattende anlasılacagı gıbı uyuyamıyorum
Eşimin dönusunu uzatmıslar yıne... Cuma kontrolum vardı tahlıl sonuclarımı alcaktım ama ızın vermedıler cook canım sıkkın Zaten mahrumıyetteym tehlıkenın göbegındeyız onda da sıkıntı yasatıyorlar... Allah bıldıgı gıbı yapsın ne dıyeyım...
Kasvetli cnm hosgeldın... Gölcükk... Orada buyudum neredeyse... Benım babacımda denizci... 2 hafta önce kocaelı deydım ((
Neyse ıcım daralıyor bugun... Bebeğimi göremıcem bu ay ultrasonda Sıkıntıya sokanları Allaha havale edıyorum...
Iyı geceler...

ah sorma kuzum ya bayılıyoruz sıcaktan ama gece rüzgarıda yok burda olsa iyi olur rahatlatır azcık ama nerdeee...kızımla havuza gidiyoruz lojmanda havuz var onun suyunda rahatlıyoruz canım..zaten az kaldı annemlere gidicem bende........günaydın kızlar herkeseeee......

canım ben ankara demetevlerdeyim sen nerdesin..

bende yenimahalleden önceden 3. caddede oturduk bizde

aaa inanmıyorum benim semtim ben evlendikten sonra batıkente taşındım ama demetevlerde annemler var orda büyüdüm 1.cad. siz?

annemlere yakın duygucum demetevler lisesinin oralardamı annenler

aa..ne güzel tesadüf..biz 7, caddedeyiz..karşıyaka iş merkezine yakın..bende bu semtte büyüdüm..annemler burda hala..bende gezmeye geldim işte..

bu kadar tesadüf olur ya sen duygu ve ben aynı semtin insanlarıyız

mrb arkadaslar benim eşimde asker turkbayragi yeni üyeyim ama bayadır takipteydim açıkcası..

hoş geldiniz aramıza nasılsınız

günaydın kızlar napıosunuz dün arkadaşım gelmişti siirtten onla zaman geçirdiik havuza gittik falan biraz önce gittiler ayvalıga ...yalnız kaldım bende hafta sonuna annemlere gitçem....

günaydın dilercim ne haber kız çok selamlar annenlere benden

günaydın ebrucum yapma ya üzüldüm şimdi niye böyle yaptılarki acaba haklısın canım hemde sonuna kadar bide sıcaklarda bastırdı şimdi dikkat et kendine canım

Günaydın kızlar ne haber nasılsınız bende gitemedim 2 gündür misafirim vardı fırsat ta olmadı hiç bide eşim hastalandı evdeydi ateşlendi filan hep yattı bugün gitti işe erken de gelebilir eve herkes iyidir umarım opuyorumnanaktan

merhabalarr..
yokluğun belli oluyodu handan abla..2 gündür herkes meşguldü sanırım..çok sessizdi burası..
eşine geçmiş olsun ablam..emekli değilmiydi..eşin ne iş yapıyor..

bu arada demette kim bilir sokakta karşılaşmışızdır..güzel tesadüf..

evet çocuk için erkenmiş biraz daha bekle bencede:)) Allah bütün askerlerimizin yardımcısı olsun..hepsinin işi zor..benimki jandarma bingölde görev yapıyo iki senedir..bizi götüremedi ev olmadığından..2,5 yaşında kızım. çok uzun zamandır gün sayıyoruz işte.. bitmek üzere şükürler olsuun..istanbul çıktı tayin..memnunuz..bide gidip yerleşsem bir an önce kavuşsak daha mutlu olcam..:hulya:

hoşgeldinnn opuyorumnanaktan
ben de 1o aylık evliyim ağustos benim :lepi:
canım benim hasretlik zor bi de çalışmayınca falan zaman geçmez yarı annen de yarı kayınvalden de yarı evinde
Allah tüm askerlere ve yakınlaına sabır versin

canım benimm eşin gelince gidersiniz kontrole olmaz mı görürsün bebişini
bebişin de bu kadar sabrın içinde çok sabırlı bi çocuk olucak sanırım genlerine işleyecek

slm bayanlarrrr herkeseeee kaydirigubbakcemile2
ayy eşim izinde bana bakmak için izin aldı resmen adam erkenden.yemekleri o yapıyo annemin evinde gibiyim 1 haftadır pek gzüzel valla bana hiç bişeye dokundurtmuyor kaydirigubbakcemile3
canımm benimm çook seviyorum onu.
c.tes sınav var pazar da Antalya ya gidicez inşşş 5 gün tatil ohhh çok stresliyim zaten hakettim ama
bu arada topikte kpss ye girecek tüm arkadaşlara başarıar diliyorum şimdidennn

Selam canım belli demi ben olmayınca zemuszemus sağol canım ya cumartesinden beri hastaydı ilaçlarla düzeldi biraz emekli olalı 5 sene oldu şimdi abisiyle beraber çalışıyorlar .
Mutlaka karşılaşmışızdır wallaha

Selam aslıcım ne haber canım sana iyi yolculuklar canım güzelcene dinlen bakalım enişteyada aferin wallaha güzel yapıyomu yemekleri

Herkese selamlar...

canım benimm eşin gelince gidersiniz kontrole olmaz mı görürsün bebişini
bebişin de bu kadar sabrın içinde çok sabırlı bi çocuk olucak sanırım genlerine işleyecek

zaten o zaman esım görevde olmuyor cnm...
gorevıne gore ayarlıyoruz genelde kontrollerı doktor ekstra cagırmadıgı surece...
bu sefer böyle yaptılar... Allah bıldıgı gıbı yapsın kım ne derse desın umrunda deıl...hakkımıda helal etmıcem ne cektıgımızı bır Allah bı bız bılıyoruz... zaten 10 gun sonra ev tasıcam suan ev topluyorum nasıl kımıldayayım ınsanın halınden anlamaya calısmıyorlar kı... eşimin diş sıkıntısı var öluyo agrısından uykuları kacıyor yemıo ıcmıor ama neymıs dişçiye gıtmesını uygun gormuyormus zatalileri... şiş yanakla agrıyla goreve gıttı benım esım... kışın böbrek taşı cektı gecelerı uyumadı kafasını duvarlara vurdu agrıdan yıne de hastaneye gondermedıler... görevden eve gelemıyor sızde bılıyorsunuz,daha ne dıyeyım... herkes sıkayetcı durumdan zaten... giden arkasına bakmadan gıttı... bıde utanmadan helallık ısteyecekler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…