Asker Eşleri

saol bitanem çok korkuttu beni şimdi iyi ama gözüm hep üstünde.baba yok ya sanırım dikkat çekmeye çalışıyorolumunekankayizsmile

slmmmmm güzeller nerdesinizzzz tülaycım merhaba tülay diyorum ama ben 86lıyım saygısızlık yapmak istemiyorum ...nasılsın ...

günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben bu akşam üstü annişkoma gidiyorum 25 agustosa kadar yokum ....şimdi saçlarımı boyatmaya gidicem zaman kalırsa ugraraım yine ugrayamazsam kendize çok iyi bakın hepinizi kocaman öpüyorum şekerlerim...mucuxxx

gunaydın skerler nasılsınız ozledınız bakkım benııı :)))

bızde ıstanbuldayız persembe gunu evıme donucem :)) pazar gunu volkan konagın yalova konserıne gıttım super gectıı cok sevıyorum o adamı ya

kpss super gectı sınavım allahtan cok ıyı bı sonuc berklıyorum ınsallah atınıcam bu sene :))))))))

tulaycım canım ardada 10 kurus yutmustu ben namaz kılarken yengem bakıyomus farketmeden arkaya dogru yatarken yutmus hemen hastaneye goturduk fılm cektıler doktor yapılacak bısey yok bol bol sıvı seyler verın kakasında cıkar dedı ama muhakkak takıp edın dedıı bende tasa yaptırdım sabah hemen cıkardı zatenn gecmıs olsun canımmm

esmacım inşallah çok iyi puan alırsın.
pelinsu parayı şükür çıkarttı ama bende bittim.
volkan konağı bende çok severim çok karizma adam.

canım sorma valla adamı gorunce bıttım bol bol resım cekındım ama onunla oda yeterrr:))

sevındım cıkardıgına balım ya
ıyı gectı turkce tarıh ve vatandaslıgı fulledım sonunda tarıhten 3 yanlısım cıktı turkceden hıc yok cografyadan 1 vatandaslıktan 2 matematıkten 2 bos 1 yanlısım cıktı cok sevındım ya egıtım bılımlerımde guzeldıı ınsallah canım atanırım atanamassaqm daha gırmıcem zaten 91 almam lazımmmmmm

inşallah atanırsın .okdar emekle okuyup birde kpss çıkartmaları çok saçma oldu

iyi yolculuklar fıstık fırsat bulursan gel yine annenlere çok selamlar canım kızınıda öpüyorum Şeniz

anamm kaçak çıktı ortaya habire geziyor zaten gez anacım gez evliya çelebi gibim oldun zatiii sınavının iyi geçmesine çok sevindim canım Şeniz

handan ablacım ya cok gezdım sorma leylegı havada gordum :))))

sen nasılsın canım

oooooo günaydın güzel gözlüm hoşgeldin gez bakalım gez senin adını gezicü koycam:):)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 özlemez olurmuyuz özledik tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…