tülaycım özel mesaj attım sana baksana bir
herkese ii geceler..
ben çok teşekkür ederim ii dilekler için.umuyorum ki herkes gönlüne göre puanlar alır da atanır.çalışır diyorum..ebrucum seni çok merak ediyorum , hamiş hamiş nasıl girdin sınava..diğer tüm arkadaşlarım da yazsınlar puanlarını açıklanınca.merak ediyorum. bu arada sınav kolay gibime geldi benim ya standart sapmalar düşecek
bu arada pelincanım çok geçmiş olsun...nasıl yuttu kuzun yahu..tekrar gelmiş geçmiş olsun nazar değmiş güzel kızına..
tek tek öptüm herkesiiiiiiiiiiiii
günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben bu akşam üstü annişkoma gidiyorum 25 agustosa kadar yokum ....şimdi saçlarımı boyatmaya gidicem zaman kalırsa ugraraım yine ugrayamazsam kendize çok iyi bakın hepinizi kocaman öpüyorum şekerlerim...mucuxxx
gunaydın skerler nasılsınız ozledınız bakkım benııı :)))
bızde ıstanbuldayız persembe gunu evıme donucem :)) pazar gunu volkan konagın yalova konserıne gıttım super gectıı cok sevıyorum o adamı ya
kpss super gectı sınavım allahtan cok ıyı bı sonuc berklıyorum ınsallah atınıcam bu sene :))))))))
tulaycım canım ardada 10 kurus yutmustu ben namaz kılarken yengem bakıyomus farketmeden arkaya dogru yatarken yutmus hemen hastaneye goturduk fılm cektıler doktor yapılacak bısey yok bol bol sıvı seyler verın kakasında cıkar dedı ama muhakkak takıp edın dedıı bende tasa yaptırdım sabah hemen cıkardı zatenn gecmıs olsun canımmm
slmmmmm güzeller nerdesinizzzz tülaycım merhaba tülay diyorum ama ben 86lıyım saygısızlık yapmak istemiyorum ...nasılsın ...
handan ablacım ya cok gezdım sorma leylegı havada gordum :))))
sen nasılsın canım
gunaydın skerler nasılsınız ozledınız bakkım benııı :)))
bızde ıstanbuldayız persembe gunu evıme donucem :)) pazar gunu volkan konagın yalova konserıne gıttım super gectıı cok sevıyorum o adamı ya
kpss super gectı sınavım allahtan cok ıyı bı sonuc berklıyorum ınsallah atınıcam bu sene :))))))))
tulaycım canım ardada 10 kurus yutmustu ben namaz kılarken yengem bakıyomus farketmeden arkaya dogru yatarken yutmus hemen hastaneye goturduk fılm cektıler doktor yapılacak bısey yok bol bol sıvı seyler verın kakasında cıkar dedı ama muhakkak takıp edın dedıı bende tasa yaptırdım sabah hemen cıkardı zatenn gecmıs olsun canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?