Asker Eşleri

anam benim bamyayı gösterdi haaa kerata ağrın olması normal ebrucum detaylı baktıkları için bide bastırıorlar tabi merak etme canım geçer ağrısı..

iyi geceler ölüyorum yorgunluktan koşuşturmaktan kızkardeşim resim ve işeg.ögretmenligi yetenek sınavına girdi bugün sonuçlar için 11den beri egitim fak.beklemekten öldümmmm sonuç mükemmel :)kazadı bizim kerata:)hepinizi öpüyorum

günaydın eylemcim gözünüz aydın olsun ne mutlu kardeşine şimdi özel yetenekle alınan sınavlar değilmi tebrik ederim canım ..

sen ne yaptıın ya iş konusunda kararınız ne oldu belli mi hala ...

Günaydın kızlar hayırlı sabahlar herkese yatıyosunuz hala değilmi bakalım yatın yatın biraz daha büyütün olmassa sempatiksalakcinni kalkın artık kalkmayana kahvaltı yok ona göre naniknanik delikafadulden

valla bende miskin miskin duruyorum temizlik yapılcak kaç gündür erteliyorum ama bugün kaçış yok kalkıyım bari gelirim yine

7,30 kalktım işyerine gelmeden bütün atmleri dolandım firmanın hesapları kontrol ettim kdv lerin 25 son günü faturaları ayarladım şimdi girdim firmaya girer girmez koştum pcmin başına sizlersiz yapamıyorum ....DUYGU canım kolay gelsinn.HANDAN ablam kaçırdım kahvaltıyı çok acıktımmmmmmmmmmm ben bi koşu mammamı yiyeyim mola :):):)hepinizi kocamannnn öpüyorummm

işlerimi yaptım geldim eylemcim sağol sanada işyerinde kolay gelsin canım bu sıcakta ev işi yapmak ölüm valla ter akıyor her taraftan

astsubay eşi olan var mı aranızda yada asker eşi olmanın ne gibi zorlukları var benim nişanlımda 1 ay sonra mezun olup astsubay olacak inşallah ama ben bu mesleği seçerken seni hiç düşünmemiştim yani senin için iyi olacağını düşünmüştüm ama öyle olmayacak falan dedi kafama çok takıldı soruyorum ama anlatmıyor kızlar ne zorluklar yaşıyosunuz?????
eyvahedigeldismile

slm gülşah canım hoşgeldin aramıza ..burada herkezin eşi astsubay ,subay,uzman çavuş yani askeri personel eşi.handan ablamız var emekli eşi...asker eşi olmak bi ayrıcalık canım zor yönleride var güzel yönleride allahım herkezin yardımcısı olsun ...nişanlın görevlerinden dolayı öle konuşmuştur büyük ihtimal çünkü genelde görevleri oluyor sürekli yanımızda olamıyorlar yani evinin erkegide oluyorsun kadınıda annede oluyorsun babada bende nişanlıyım burda arkadaşlar sana yardımcı olur ..şekerden tatlı handan ablam,güzel gözlü esmam ebrum aslım pelincanım çokkkk güzel bilgi verirler sana sen gönlünü rahat tut ..memleketin neresi?

Arkadaşlar bişey danışmak istiyorum size. tabi bilen varsa. anamurda bulunan askeri kamptan günübirlik yararlanmak istiyoruz ama. ilk defa gidicez. kampa yakın pansiyon falan bilenizi var mı?nerde kalabiliriz orda?

Arkadaşlar bişey danışmak istiyorum size. tabi bilen varsa. anamurda bulunan askeri kamptan günübirlik yararlanmak istiyoruz ama. ilk defa gidicez. kampa yakın pansiyon falan bilenizi var mı?nerde kalabiliriz orda?

slm miss hoşgeldin canım anamur çok güzel biryer mersinde engüzel yerlerden biyer ben ögrenciyken arkadaşlarla gitmiştim fakat askeri kampa yakınmı bilmiyorum bir pansiyon vardı istersen yinede int.sayfalarından bul ara görüş canım aile apartlarıda fazlasıyla var orada .keşke yardımcı olabilseydim biz gittigimiz gün ayarlamıştık yani madur olmazsın

HOŞBULDUK EYLEM ABLACIM....İÇİMİ RAHATLATTIN TEŞEKKÜR EDERİM BEN NİŞANLIMIN İYİ GÜNÜNDE KÖTÜ GÜNÜNDE YANINDA OLACAĞIM İNŞALLAH KORKUM SADECE ONDAN ÇOK MU AYRI KALACAĞIM VE NİŞANLIM İŞİN STRESİYLE BENDE AYRI ŞEHİRDE YALNIZ OLMANIN STRESİYLE BİRBİRİMİZE ANLAYIŞLI YAKLAŞABİLECEKMİYİZ BİLMİYORUM YANİ KORKUYORUM AÇIKÇASI DOĞU GÖREVİ VAR Bİ DE BİLMİYORUM YA ALLAHIM HEPİMİZİ KORUSUN İNŞALLAH :Saruboceq::Saruboceq:

herkez sitres yaşıyor canım nmişanlının işi olmasa işsizlik sitresi yaşıyacaksın allah korusun ailesiyle anlaşamasan aile probleminden yaşıyacaksın senin yapacagın birazda sabırlı olmak daha dogrusu bizlerin asker eşi olmak kolaymıııısositososito ebru hamileee arkadaşımız elağzıda dogu görevi bak bebişiyle kalıyo eşi görevde iken ...anneyim ben diye arkadaşımız.afyondaa ama ona pek belli olmuyor çok geziyor durdugu yerde duramıyor çokkkkkkkkksırnaşık şeysırnaşık şey serpilimiz var onunda düğün telaşası 8 günü kaldı hakkariye gelin gidiyor bende yüksekova ,pelincan ablamız var eşi dogu görevinde fakat kendisi çocukları ile denizlide asturumuz var burda herkez özlem çekiyor canım bir gün iki gün bende çok üzülüyorum yeri geldigi zaman 6 aydan fazladır göremiyorum nişanlımı :Saruboceq: ama o bile güzel ya düşünsene ilerde onunlasın onu bekliceksin evine gelecek die yemekler yapacaksın onun için bir elma gibi bütü olucaksın bu gün çikolatayı çooook yedim mutluluk hormonlarım ekşıııınnnnnnsırnaşık şeyŞenizŞeniz handan ablaaaaa kızlar nerdesiniz yaaaa arkadaşımız geldiiii aramıza sizlerin moreline ihtiyacı var:içelim:

gülşahçım hoşgeldin..
asker eşi olmaak çoookk özveri sabır gerektiren bişey..sabırsız ben bile sabrı öğrendim evlendiğimden beri eşimin mesleği sayesinde..nişanlının da söylemeye çalıştığı çook zorlukları var..ama bir okadar da gurur verici asker eşi olmak..Allahım hepimizin yardımcusı olsun ve hepsini korusun..ben kendimden bahsedecek olursam..eşimle iki yıldır ayrıyız..bingölde görev yapıyo..bizi götüremedi malesef..ayrı kalmak ççookkk zor tabiki..üstelik kızım 8 aylıktı gittiğinde şimdi 2,5 yaşında..dediğim gibi hiç kolay çook sabır özveri gerektiriyo..ama insan sevince herşeyi göze alarak evleniyo işte..neyseki şükür ler olsun az kaldı kavuşacağız kocişle yakında..darısı tüm ayrı kalanların başına..

AMİN CANIM AMİNolumunekankayizsmile İŞALLAH BİTİYOR SENİNDE AZKALDI:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…