- 20 Mart 2008
- 142.037
- 214.108
- 1.423
- 60
gösterdı ablam,gördük bamyasını yıne :))))
ama benım kasık agrılarım cok bugun,her ultrasondan sonra agrım oluyor ama bugun cok ınceledı ya doktor bastırdı bıraz ondan heralde,yatıyorum bende napım...
elmascım ablamın dedıgı gıb hemen vermezler,demırbaslara vs bakarlar,eksiği gediği var mı ona bakarlar daha sonra teslım ederler ama cok beklemzsınız cnm
iyi geceler ölüyorum yorgunluktan koşuşturmaktan kızkardeşim resim ve işeg.ögretmenligi yetenek sınavına girdi bugün sonuçlar için 11den beri egitim fak.beklemekten öldümmmm sonuç mükemmel :)kazadı bizim kerata:)hepinizi öpüyorum
günaydın ilk ben kalktım ablam nasılsın
valla bende miskin miskin duruyorum temizlik yapılcak kaç gündür erteliyorum ama bugün kaçış yok kalkıyım bari gelirim yine
astsubay eşi olan var mı aranızda yada asker eşi olmanın ne gibi zorlukları var benim nişanlımda 1 ay sonra mezun olup astsubay olacak inşallah ama ben bu mesleği seçerken seni hiç düşünmemiştim yani senin için iyi olacağını düşünmüştüm ama öyle olmayacak falan dedi kafama çok takıldı soruyorum ama anlatmıyor kızlar ne zorluklar yaşıyosunuz?????
eyvahedigeldismile
işlerimi yaptım geldim eylemcim sağol sanada işyerinde kolay gelsin canım bu sıcakta ev işi yapmak ölüm valla ter akıyor her taraftan
Arkadaşlar bişey danışmak istiyorum size. tabi bilen varsa. anamurda bulunan askeri kamptan günübirlik yararlanmak istiyoruz ama. ilk defa gidicez. kampa yakın pansiyon falan bilenizi var mı?nerde kalabiliriz orda?
slm gülşah canım hoşgeldin aramıza ..burada herkezin eşi astsubay ,subay,uzman çavuş yani askeri personel eşi.handan ablamız var emekli eşi...asker eşi olmak bi ayrıcalık canım zor yönleride var güzel yönleride allahım herkezin yardımcısı olsun ...nişanlın görevlerinden dolayı öle konuşmuştur büyük ihtimal çünkü genelde görevleri oluyor sürekli yanımızda olamıyorlar yani evinin erkegide oluyorsun kadınıda annede oluyorsun babada bende nişanlıyım burda arkadaşlar sana yardımcı olur ..şekerden tatlı handan ablam,güzel gözlü esmam ebrum aslım pelincanım çokkkk güzel bilgi verirler sana sen gönlünü rahat tut ..memleketin neresi?
HOŞBULDUK EYLEM ABLACIM....İÇİMİ RAHATLATTIN TEŞEKKÜR EDERİM BEN NİŞANLIMIN İYİ GÜNÜNDE KÖTÜ GÜNÜNDE YANINDA OLACAĞIM İNŞALLAH KORKUM SADECE ONDAN ÇOK MU AYRI KALACAĞIM VE NİŞANLIM İŞİN STRESİYLE BENDE AYRI ŞEHİRDE YALNIZ OLMANIN STRESİYLE BİRBİRİMİZE ANLAYIŞLI YAKLAŞABİLECEKMİYİZ BİLMİYORUM YANİ KORKUYORUM AÇIKÇASI DOĞU GÖREVİ VAR Bİ DE BİLMİYORUM YA ALLAHIM HEPİMİZİ KORUSUN İNŞALLAH :Saruboceq::Saruboceq:
gülşahçım hoşgeldin..
asker eşi olmaak çoookk özveri sabır gerektiren bişey..sabırsız ben bile sabrı öğrendim evlendiğimden beri eşimin mesleği sayesinde..nişanlının da söylemeye çalıştığı çook zorlukları var..ama bir okadar da gurur verici asker eşi olmak..Allahım hepimizin yardımcusı olsun ve hepsini korusun..ben kendimden bahsedecek olursam..eşimle iki yıldır ayrıyız..bingölde görev yapıyo..bizi götüremedi malesef..ayrı kalmak ççookkk zor tabiki..üstelik kızım 8 aylıktı gittiğinde şimdi 2,5 yaşında..dediğim gibi hiç kolay çook sabır özveri gerektiriyo..ama insan sevince herşeyi göze alarak evleniyo işte..neyseki şükür ler olsun az kaldı kavuşacağız kocişle yakında..darısı tüm ayrı kalanların başına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?