astsubay eşi olan var mı aranızda yada asker eşi olmanın ne gibi zorlukları var benim nişanlımda 1 ay sonra mezun olup astsubay olacak inşallah ama ben bu mesleği seçerken seni hiç düşünmemiştim yani senin için iyi olacağını düşünmüştüm ama öyle olmayacak falan dedi kafama çok takıldı soruyorum ama anlatmıyor kızlar ne zorluklar yaşıyosunuz?????
eyvahedigeldismile
slm gülşah canım hoşgeldin aramıza ..burada herkezin eşi astsubay ,subay,uzman çavuş yani askeri personel eşi.handan ablamız var emekli eşi...asker eşi olmak bi ayrıcalık canım zor yönleride var güzel yönleride allahım herkezin yardımcısı olsun ...nişanlın görevlerinden dolayı öle konuşmuştur büyük ihtimal çünkü genelde görevleri oluyor sürekli yanımızda olamıyorlar yani evinin erkegide oluyorsun kadınıda annede oluyorsun babada bende nişanlıyım burda arkadaşlar sana yardımcı olur ..şekerden tatlı handan ablam,güzel gözlü esmam ebrum aslım pelincanım çokkkk güzel bilgi verirler sana sen gönlünü rahat tut ..memleketin neresi?
Arkadaşlar bişey danışmak istiyorum size. tabi bilen varsa. anamurda bulunan askeri kamptan günübirlik yararlanmak istiyoruz ama. ilk defa gidicez. kampa yakın pansiyon falan bilenizi var mı?nerde kalabiliriz orda?
gunaydınnnnn hatunlarr nasılsınızz dun gıremedım fırsat bulup arkadasım geldı onunla vedalastık of ya su ayrılıklar cok zor bende ev topluyorum halen bıtıremedım kıyafetlerı :)) yoruldum bıraktım valla
bugun burdan personele bı arkadasa bebek gormeye gıdıcez yarında esımın karakoldan arkadaslarıyla son pıknıgımızı yapıcaz :)) haftaya pazarda esyalarım gıdecek haftaya esım netı nakıl ettırecek benı ozleyın emı ......
he he he ablacım alemsın valla hıc ev toplayasım yok valla ogleden sonra bebk gormeye gıdıcez :)
eylemcım canım benım ya yerım kız senı ben ev toplu olunca valla evde durasım gelmıyo :)) b ugunde bebıs seveyım bırazz
kıyafet sorma basımın belası olduu
handan ablammmm şeker bile az geliyor senin tarifinde .ne güzin ablası yaaa sen solladın o hatunu manevi annem gibi oldun vallahi:kedi: hiç sorma ablam yaaa habu gacııı çok geziyor yaaa bide bahaneye bakarmısın yaaa ev toplu iken duramıyormuş sanki 1 senedir ev toplu kaydirigubbakcemile3 yerinde duramıyor ya ardamızda şans eseri oldu galibaaakaydirigubbakcemile3 ebrum yok nerelerde acabba ?
hiç sorma handan ablam çok bunaldım işten birsaat izin al koş gelinligini hallet bankalara giderken bi kaçamak prova yap ..telefonla konuşurken kaçamak konuş.yemek takımımı tülümü perdemi hep bir saatte hallet birgün izin alsam ertesi gün alamıyosun böle koşuşturmalarla son 17 günüm kaldı işyerinde şükürler olsun ama annem dün gece de diyor hiç bişey anlamadın yavrum nişanlılıktan ne düzgün konuşabildiniz ne gezebildiniz yinede yılmadın bizlere dedi aglattı benibenneyaptımki
allahım yardımcın olur seninde ablam tatlı telaşlar bunlar benim annem başta çok zorlandı ama şimdi profosyenel oldubaşta kayın valdemleri pek kabullenemedi herşey zıttına gidiyordu ama şimdi allahım nazarlardan korusun iyiler sıkıntılar tek tek halloluyor her gece gözünde yaş görüyorum .bana eşin nereye sen oraya dedi ger işini ayarlarsa kalırsın olmazsa bırakmasın işini alışırsın dedi ..babam çok üzülüyor gidecegim için ama babamada peki ben neden geldim sana diyor :):) dayıcım halacım çok ıssız kalacak ev diyorlar ..biraz neşeliyimdirde:):)
günaydınlaarrrr hatunlar
duygusal sohbetler yapılıyo sanırım..eylemcim her genç kızn başına geliyo canım ..zamanı gelince yuvadan uçuyoruz işte..artık erkek evlatta kız evlatta aynı..herkes kendi yuvasını kuruyo..sen mutlu huzurlu olduğun müddetçe onlarda mutlu olacaklar emin ol..sende ailende alışçaksın zamanla..öyleki baba evini özleyeceksin ama kendi evin her yerden rahat gelecek..
herkez sitres yaşıyor canım nmişanlının işi olmasa işsizlik sitresi yaşıyacaksın allah korusun ailesiyle anlaşamasan aile probleminden yaşıyacaksın senin yapacagın birazda sabırlı olmak daha dogrusu bizlerin asker eşi olmak kolaymıııısositososito ebru hamileee arkadaşımız elağzıda dogu görevi bak bebişiyle kalıyo eşi görevde iken ...anneyim ben diye arkadaşımız.afyondaa ama ona pek belli olmuyor çok geziyor durdugu yerde duramıyor çokkkkkkkkksırnaşık şeysırnaşık şey serpilimiz var onunda düğün telaşası 8 günü kaldı hakkariye gelin gidiyor bende yüksekova ,pelincan ablamız var eşi dogu görevinde fakat kendisi çocukları ile denizlide asturumuz var burda herkez özlem çekiyor canım bir gün iki gün bende çok üzülüyorum yeri geldigi zaman 6 aydan fazladır göremiyorum nişanlımı :Saruboceq: ama o bile güzel ya düşünsene ilerde onunlasın onu bekliceksin evine gelecek die yemekler yapacaksın onun için bir elma gibi bütü olucaksın bu gün çikolatayı çooook yedim mutluluk hormonlarım ekşıııınnnnnnsırnaşık şeyŞenizŞeniz handan ablaaaaa kızlar nerdesiniz yaaaa arkadaşımız geldiiii aramıza sizlerin moreline ihtiyacı var:içelim:
gülşahçım hoşgeldin..
asker eşi olmaak çoookk özveri sabır gerektiren bişey..sabırsız ben bile sabrı öğrendim evlendiğimden beri eşimin mesleği sayesinde..nişanlının da söylemeye çalıştığı çook zorlukları var..ama bir okadar da gurur verici asker eşi olmak..Allahım hepimizin yardımcusı olsun ve hepsini korusun..ben kendimden bahsedecek olursam..eşimle iki yıldır ayrıyız..bingölde görev yapıyo..bizi götüremedi malesef..ayrı kalmak ççookkk zor tabiki..üstelik kızım 8 aylıktı gittiğinde şimdi 2,5 yaşında..dediğim gibi hiç kolay çook sabır özveri gerektiriyo..ama insan sevince herşeyi göze alarak evleniyo işte..neyseki şükür ler olsun az kaldı kavuşacağız kocişle yakında..darısı tüm ayrı kalanların başına..
teşekkür ederim eylem ablacım haklısın aslında bu mesleğe sahip olmasaydı işsizlik stresi falan olacaktı hayırlısı buymuş napalım katlanacağız tabiki hem herkes asker eşi olamaz demi kendimize böyle teselli verelim de eşinden ayrı kalan ablalarımda üzülmesinler allahım kavuştursun inşallah hepinizi hepimizi.....eylülün 10unda düğünümüz var nişanlım daha eğitim görüyor 2011 haziranda eğitimi bitecek evlenince balıkesire gideceğiz aslında nişanlımın mutabakat eğitimi var 1 ay boluda 1 ay istanbulda olacak eğer bu eğitim eylülde çıkarsa ben ailemin yanında kalacağım eğer şubata çıkarsa birlikte gideceğiz balıkasire öyle işte ablacımm
:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?