Asker Eşleri

gunaydınnnnn hatunlarr nasılsınızz dun gıremedım fırsat bulup arkadasım geldı onunla vedalastık of ya su ayrılıklar cok zor bende ev topluyorum halen bıtıremedım kıyafetlerı :)) yoruldum bıraktım valla

bugun burdan personele bı arkadasa bebek gormeye gıdıcez yarında esımın karakoldan arkadaslarıyla son pıknıgımızı yapıcaz :)) haftaya pazarda esyalarım gıdecek haftaya esım netı nakıl ettırecek benı ozleyın emı ......

günaydın güzel gözlümmm...anaaaaaammmm yine başladı bu hatun gezmelere kaydirigubbakcemile3 canım kolay gelsinnnn ...okadar çok alırsan kıyafeti olacagı bu
:):):)

eylemcım canım benım ya yerım kız senı ben ev toplu olunca valla evde durasım gelmıyo :)) b ugunde bebıs seveyım bırazz

kıyafet sorma basımın belası olduu

biz burada birer aile gibi olduk aslında beraber gülüp beraberce ağlayabiliyoruz ben bu cadıların ablası olarak onlara güzin ablalık yapıyorum çok seviyorum hepsinide çok gururlu bir meslek çok sabır gerektiriyor nereye gideceğini kimlerle tanışacağını bilemiyorsun tabi nişanlının görev yapacağı yer belli değil tabi ama neresi olursa olsun hep beraberce gitmenin güzelliğini yaşayacaksın inan ayrı kalacaksın belkide bunun gibi şeyleri yaşayacaksın nöbetleri olacak yani bunun gibi şeyler

şeker haaaaa yerim seni fıstık opuyorumnanaktan sabah sbah çok iyi geldi wallaha :kedi:

Arkadaşlar bişey danışmak istiyorum size. tabi bilen varsa. anamurda bulunan askeri kamptan günübirlik yararlanmak istiyoruz ama. ilk defa gidicez. kampa yakın pansiyon falan bilenizi var mı?nerde kalabiliriz orda?

Anamuru hiç bilmiyorum elmaskalp arkadaşımız mersinde denk gelirseniz size mutlaka yardımcı olacaktır

kız bitmedi mi daha toplanman tembel seni kalk baklım hadi topla biraz daha kolileri sempatiksalakcinni yine pikniik diyor yaaa anacım sen kaşla göz arasında yine eski yerinize gelip piknik yaparsınız kolay gelsin saana

günaydın kızlarrrrr hayırlı sabahlar osssun hepinize kızz eylem ne haber az kaldı seninde demi işten de çıkacan bakalımmmm esma sultan sen ne yapıyon az kaldı seninde yeni evine addalara gidiyon

he he he ablacım alemsın valla hıc ev toplayasım yok valla ogleden sonra bebk gormeye gıdıcez :)

handan ablammmm şeker bile az geliyor senin tarifinde .ne güzin ablası yaaa sen solladın o hatunu manevi annem gibi oldun vallahi:kedi: hiç sorma ablam yaaa habu gacııı çok geziyor yaaa bide bahaneye bakarmısın yaaa ev toplu iken duramıyormuş sanki 1 senedir ev toplu kaydirigubbakcemile3 yerinde duramıyor ya ardamızda şans eseri oldu galibaaakaydirigubbakcemile3 ebrum yok nerelerde acabba ?

eylemcım canım benım ya yerım kız senı ben ev toplu olunca valla evde durasım gelmıyo :)) b ugunde bebıs seveyım bırazz

kıyafet sorma basımın belası olduu

yi beni yiiii zemuszemus sana özenip bende kalmıyacagım evde seni örnek alacagım sırnaşık sende bir bebiş yapta bizde bebiş sevelim işte

hiç sorma handan ablam çok bunaldım işten birsaat izin al koş gelinligini hallet bankalara giderken bi kaçamak prova yap ..telefonla konuşurken kaçamak konuş.yemek takımımı tülümü perdemi hep bir saatte hallet birgün izin alsam ertesi gün alamıyosun böle koşuşturmalarla son 17 günüm kaldı işyerinde şükürler olsun ama annem dün gece de diyor hiç bişey anlamadın yavrum nişanlılıktan ne düzgün konuşabildiniz ne gezebildiniz yinede yılmadın bizlere dedi aglattı benibenneyaptımki

wallaha çok mutlu oluyom bunları duyunca bişeyler verebiliorsam ne mutlu bana değilmi yaşlandık ya işte ne bileyim yaaa sizlerde benim kızım gibi oldunuz artık olumunekankayizsmile inan ha bu sultan çokkkk geziiii artık kırsın mıçını otursun biraz değilmiiii sempatiksalakcinni kesin ardacık da gezmeden döndükleri zaman denk gelmiştir hehehehe ebruda eşya topluyordu onunda az kaldı gitmesine

anacım izin sorun olunca bulduğun her zamanı değerlendiriyorsun işte yada hafta sonuna sarkıtoyorsun bazı şeyleri neyse seninde az kalmış artık bitince daha ayrıntılı koşturursun çok yorma kendinide ahhhhhhh be eylemim ana yüreği bu işte bakalım ben ne etcem begümü evlendirirken artık yazarım bende buraya offffff offffffff kolay değil tabi bunlarrrr opuyorumnanaktan

allahım yardımcın olur seninde ablam tatlı telaşlar bunlar benim annem başta çok zorlandı ama şimdi profosyenel oldubaşta kayın valdemleri pek kabullenemedi herşey zıttına gidiyordu ama şimdi allahım nazarlardan korusun iyiler sıkıntılar tek tek halloluyor her gece gözünde yaş görüyorum .bana eşin nereye sen oraya dedi ger işini ayarlarsa kalırsın olmazsa bırakmasın işini alışırsın dedi ..babam çok üzülüyor gidecegim için ama babamada peki ben neden geldim sana diyor :):) dayıcım halacım çok ıssız kalacak ev diyorlar ..biraz neşeliyimdirde:):)

aminnnn canım bakalım bizler neler göreceğiz değilmi rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın herkesi ..aileler çok önemli onlarlada evleniyorsun çünkü başka çıkar yolun yok işte...bide babalar varya gizliden içten içte ağlıyorlar inan kız evlat çok farklı bana göre düşünüyor işte eylemcim kızım rahat edecekmi diye

günaydınlaarrrr hatunlar

duygusal sohbetler yapılıyo sanırım..eylemcim her genç kızn başına geliyo canım ..zamanı gelince yuvadan uçuyoruz işte..artık erkek evlatta kız evlatta aynı..herkes kendi yuvasını kuruyo..sen mutlu huzurlu olduğun müddetçe onlarda mutlu olacaklar emin ol..sende ailende alışçaksın zamanla..öyleki baba evini özleyeceksin ama kendi evin her yerden rahat gelecek..

bak bu doğru işte yıllardır giderim ailemin yanına kalır gelirim ama yinede kendi evim derim yatağımı yastığımı çokkkk ararım sanki o evden çıkan ben değilim hayat bu işte ne kadarda ailen olsa illaki kendi evin kendi yuvan herker kendi evinde mutlu huzurlu olsun ..

ayyy bugün kendimi çok duygusal buluyom ya havadan mı acaba çok husursuzum nedense bilmiyorumkismile

hormonal olabilir ablam.adetin yaklaştıysa..

öyle abla ya herkesin kendi evi..baksana bana yuvasız kuşlar gibiyim iki senedir..ne çektiğimi bir Allah bir ben bilirim..(

teşekkür ederim eylem ablacım haklısın aslında bu mesleğe sahip olmasaydı işsizlik stresi falan olacaktı hayırlısı buymuş napalım katlanacağız tabiki hem herkes asker eşi olamaz demi kendimize böyle teselli verelim de eşinden ayrı kalan ablalarımda üzülmesinler allahım kavuştursun inşallah hepinizi hepimizi.....eylülün 10unda düğünümüz var nişanlım daha eğitim görüyor 2011 haziranda eğitimi bitecek evlenince balıkesire gideceğiz aslında nişanlımın mutabakat eğitimi var 1 ay boluda 1 ay istanbulda olacak eğer bu eğitim eylülde çıkarsa ben ailemin yanında kalacağım eğer şubata çıkarsa birlikte gideceğiz balıkasire öyle işte ablacımm
:1no2:

allah kavuştursun ablacım bir dahada ayırmasın inşallah bebişinizle sağlıklı mutlu günler sizizn olsun inşallah....biz 5 sene falan çocuk düşünmüyoruz ben 21 nişanlım 22 yaşında birbirimizi büyütelim biraz diyoruz gerçi 15 yaşımdayken tanıştım onunla birbirimizi büyüttük ama çocuk için küçük olduğumuzu düşünüyorum inşallah doğu görevimiz çocuğumuz olmadan olur biter
:Saruboceq::Saruboceq:

allahım yardımcınız olur canım sen hiç merakketme ...ayyy sendemi eylül gelini oluyosun ne güzel canım ..egitimi bittikten sonra keşke evlenseydiniz olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…