Asker Eşleri

herkese selamlarr...
eşim yenı yerıne gıttı basladı bugun (( ve ben yıne en az 1 hafta yalnızım ve lojmanda kımse yokk...
gıdecegım lojmanda yanı oturacagım evdekı oturanlar da esyalarını gondermıs bosaltmıslar ama gıdemıyorumm (
cunku hala adamın esı ve 2 cocugu bos evde kalıyorlarmıs kafamçokkarıştı olaya bakar mısınız...
en azından 2 gune evı temızletıp bıyasını yaptırcaktı esım bende en gec haftasonu tasınacaktım
dun bırde tetanos asısı oldm kolum tutuldu :) megersem normalmiş ama umarım gecer...

yenı yenı arkadaslar gelmısler hosgelmısler... asker esı olmak ayrıcalıktır,unutmayın :) her ınsan katlanamaz sevdıgı ıcın böyle uzun ayrılıklara... bana nasıl yapabılıyorsun dıye dedıklerınde,sen olsan esın ıcın yapamaz mısın dıye karsılık verıyorum... kım ne derse desın baska meslekte de ınsanın basına ne gelecegı ve sızın ne yasayacagınız hıc bellı olmaz... Herseyı Allah bılır...

allahım yardımcınız olur canım sen hiç merakketme ...ayyy sendemi eylül gelini oluyosun ne güzel canım ..egitimi bittikten sonra keşke evlenseydiniz olumunekankayizsmile

inşallah ablacım...eweet allahın izniyle bende eylül gelini olacağım sende mi eylül gelinisin???? ailelerde eğitim bitince istediler düğünü ama nişanlım böyle istedi çok istedi yani herkes de kabul etmek zorunda kaldı gibi bişey oldu

gulsahcım canım hosgeldın tatlım cıtır gelın :))) canım esın balıkesır astsubay okulundamı

ebrucum bacım her ınsan farklı oluyo ıste naoıcaksın bacımm tetenoz ası oyle yapıyo 1 hafta oynatamamıstım ben kolumu tutuyo resmen normal canım korkma emı :))

eylemcım canım ben almıyım bebek ısını sıra sende :)) senden beklıyoruz sevelımmm bı guzelll :))))))

handan ablacım nasılsınn valla sıcakta ınsanın ıs yapası gelmıyo bıde ev kolı tek tuk evde durasım gelmıyo dagınık olunca (

iyi akşamlar nasılsınız ben annemdeyim eşim nöbette. melisim niye girmiyosun uzun zamandır özlettin kendini yafss iş kadını oldun unuttun bizi
gülşahcım hoşgeldin canım sıkılma bişey düşünme canım evlen 1 yılda alışırsın her şeye önceden ne düşünürsen düşün boş. koyver gitsin [ /COLOR]

sorma esmacım bunlar baya farklı geldı bana ama neyse :)) tek sıkıntım kendılerıde gıtseydı bende bugun esımle yenı evıme gıdecektım
valla bugun ıcın gecer dedıler ama hala oynatamıyorum bende... Hemsırede normal dedı ama arı sokmus gıbıyım :))

Handan ablam nerelerde?

hormonal olabilir ablam.adetin yaklaştıysa..

öyle abla ya herkesin kendi evi..baksana bana yuvasız kuşlar gibiyim iki senedir..ne çektiğimi bir Allah bir ben bilirim..(

atık dengem bozuldu gibi ara kanamam oldu malum menapozzzzzz a selam olsun diyecem herhalde sempatiksalakcinni

Ayyy çok küçüksün daha benim kızımla aynı yaştasın sende allah mesut etsin şimdiden canım çocuk için daha erken zaten biraz evlilğinin tadını çıkar çocuk ileride olur nasılsa ...

ebuşum adamlar boş evdemi oturuyorlar ya hayret bişey onlar çıksa hemen sende girersin eve temizlik filanderken herşey biter bir anda oturursun evinde .
oyyyy aşımı olmuş ebuşum acıdımı fıstığım damatım nasıl iyimi begüme dedim seni everiyoz diye hemen kimm diye sordu dedim bebişimiz gelecek kilon kadar altın istedim bayulıyor gülmekten sorma hemen dedi varıyorum

iyiyim esmacım sen nasılsın wallaha sıcaktan kol kalkmıyor resmen akşam ne yemek yedin kızzz sile bakemmm

ne haber duygucum anne yanında olunca negüzel demi yemek deerdi yok ohhh mis gibi melis fırsat bulamıyor herhalde arada geliyor bizim iş kadını

buradayım böcücüm 2 gündür tatil yerlerine bakıyoz akşamları ondan gelenedim siteye yaa çok yer varda işteeee.

günaydın ablacım kalktık mecburiyetten kalkıyorum ben siz niye kalkıyosunuz erkenden yerinizde olsam yatar uyurum

günaydın ablacım kalktık mecburiyetten kalkıyorum ben siz niye kalkıyosunuz erkenden yerinizde olsam yatar uyurum

günaydın canım sabah 8 de kalkıyorum bende eşim işe gidiyor ama kızımda uyuyor hala bende tek başıma oturuyorum işte buraya takılıyorum ....
benim eşimde emekli bu arada 5 sene oldu şimdi başka yerde çalışıyor....

GUNAYDIN SEKERLERRRRRRRR

handan ablam aksam yemeklerı goturdum her zman kı gıbı :))) bugunde pıknıge gıdıcez hazırlık yapıyorum :))

eylemcım canım benım sen nasılsınnn kuzumm

pıknıkten sonra aksam afyona godıcez nargıle almaya :)) dekor olrak cok guzel duruyo arada ıcerız de :))

evet ablacım bos evde oturuyorlar,bızde evı tasıdılar dıye duyunca apar topar esım gıtmeden topladık evı,tv ve cekyatla hayatımı ıdame edıyorum mecburen ınsanlar garıp...
valla ablacım ıgneden korkmam ama acıdı :))
heheh Begüm de alıstırsın tabı kendını alacam onu ben oğluma :)) ıstedıgı kılo kılo altın olsun kayınpederının ahdı var yanı haberı ola :))))

herkese hayırlı cumalar ciciler...

GUNAYDIN SEKERLERRRRRRRR

handan ablam aksam yemeklerı goturdum her zman kı gıbı :))) bugunde pıknıge gıdıcez hazırlık yapıyorum :))

eylemcım canım benım sen nasılsınnn kuzumm

ohhhh yarasın wallaha neler hazırlıyon bakalım sempatiksalakcinni

pıknıkten sonra aksam afyona godıcez nargıle almaya :)) dekor olrak cok guzel duruyo arada ıcerız de :))

tabiiiii canım mangal üstünede nargile acayip giderrrrr naniknanik

hayret bşey ya nasıl oturuyorlarki boş evde çıksınlar yani değilmi .....acımıştır tabikiiii offff oldu ha desene ...tamam veriyom kızı bende ...yerimseniben

merhabalar..
gülşahcım sağol canım ALLAH herkesi kavuşursun,en kısa sürede sağlıcakla inş..
her yaz olduğu gibi annemlerin evi dolup boşalıyo..misafirler,(yurt içi,yurt dışı) koşturmaca devamlı...salı gidiyorum bende mersine artık..yeter kaldığım burdanda sıkıldım..her yerden sıkılıyorum..annem sağolsun,her işi üstüme atıp çıkıyo hergün dışarı misafirlerle..ev işi yemek hep üstümde..bıktım artık..kızımın son günleri yanında oturayım torunumla vakit geçireyim demiyo..kırgınım zaten buyüzden eskiden beri..kıymetimi bilen mi var ki..mersinden de bıktım aslında.ne var ki tek güzel tarafı kocişim gelecek..o zamanda yanımızda birileri olacak yalnız kalamıcaz ama hiç yoktan iyidir..(kaynanamlar kaynımlar,gelen giden)bıktım bıktım hayatımdan bıktım artık..kızımın huyuı suyuda değişti iyice kalabalıkta büyümekten..iyce uzaklaştı benden .herşeye inatlaşıyo..uyku saati yemesi herşeyi değişti..herşey üstüme üstüme geliyo..yaşlandım yaşama sevincim kalmadı artık ya..bu iki yıl çok şey götürdü benden..:çok üzgünüm:

Canım benim çok dolmuşsun sen ya çok iyi anlıyorum seni tatlım :teselli: artık yeter diyorsun demi biraz daha sabır ne olur bak sonunda eşinle beraber olacaksın işte..opuyorumnanaktan annenede sakın kırgınlığını belli etme olurmu ne kada kızsanda senin ailen onlar sonuçta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…