Asker Eşleri

selam kızlarr nsılsınız bakem.kocişle telde tartıştık canım sıkkın...off gelmesin ya istemiyomm artık .tatil yüzünden atıştık

selam ne oldı anacımmm
bir yerlere filan mı gitçektinizde olmadı

hehhhh işte tamam en güzeli salondan çıktın mı gidersin evine mis gibi ertesi günde balayına gidersiniz
bırak ya ne karışıyorlar onlar öyle

zaten burunlarını sokmazlarsa içleri pek rahat etmez bunların o burunları kopsun inşallah bencil olmasalar bu olaylar yaşanmaz zaten istiorlarki hep bizimle kalsınlar yok yaaaaa vallaha taviz verme arkadaşım başına kakarlar sonra iyicene
bizimkide tatil peşinde ama püskürtüyorum devamlı çok feneyım ben artık bie kaç yıl oldı bizim tam 23 yıllık evliyim bide iyice arsızlaştım resmen ...sempatiksalakcinni

bizdede eşim bencil.eşimn kullandığı arabada rahat hissetmiyorum kendimi gerzek herif birde araba kiralamayı düşünüyormuş tatilde.şeytan gi yanına yapış boğazına al canını diyoo

hızlımı kullanıyor arabayı seninki tülaycımm
yok anam şlk defa tülaydan böle bir laf duydum eşi hakkında
wallaah kızmış belli kötükedihüso

pelincanım hoşgeldin üzülme yaaa takma kafana bu adamların hepsi anlıkaydirigubbakcemile3

yaaaaa eylem öğren bunları şimdiden
daha ne arızalar çıkaracak bu herüflerrrr

ahh ablacım ah delirtti beni yüzünü bile görmek istemiyorum.yazın sıcakta evimde kalmak istiyordum başıma tatil çıkarttı tamam dedim.şimdi birde araç kiralamayı düşünüyormuş.ne bencil herif bu ya.berbat araba kullanır,dikkatsizdir.zaten sıcakta deniz falan çekecek halde değilim.çocuk gibi herşeyi canı ister

oyyyyy kıyamam ben sana
enişte şimdi kapıdan girse varya kesin uçar gidersin yanına
yakın bir yerlere gidin yahu sizde çok uzaklaşmayın denizliden
sende konuş o zaman dikkatli kullan diye
acemi filanmı herüfünnn araba konusunda gamyoncuiremsu
kızz öle deme be adam zaten bunaldı orada
kafa dinliycek tabiki tailde
güzelce konuşup anlaşın artık

ablacım çok acemi,acemiliğinide kabul etmiyor.o kadar sinirliyimki geberse kılım kıpırdamaz.
hız yapmazda çok çok acemi manyak herif bi yerlere çarpacak arabayı öde işin yoksa.deniz tatilini hiçç sevmem belkide huysuzluğum bundandır.evde otursak paramızda cebimizde kalsa çok tatlı olacaktı

şimdi acemi ise kendini tehlikeye atar mazallah
yok anacım oturun siz evde en güzeli yiyin birbirinizi artık
parayıda boşverde adam tehlike arz ediyormuş

pelincan coştu :):):) esmacımızı gezmeden alamıyoruz pelinide gönderemiyoruzopuyorumnanaktan

he walla tülaycım çok dertli bugün

tülaycım kuzum adamcagız şırnak gıbı bır yerden gelecek ızıne,ıstemesı onunda en dogal hakkı,sende tatılı sevmedıgın ıcın ıstemıyorsun ama bu sefer sen bencıllık etmıs olmuyor musun kuşum... Araba konusunda haklısın sen acemı dıyorsan acemıdır,denızlıden cok uzaklasmazsınız sızde,otobusle gıdersınız olmaz mı kuzu esını bu yönde ıkna etsen... Zaten uzun durulmuor tatıllerde... Kıyamam sana yaa sende ıkı cocukla oralarda sıcaklarda bunaldın senınde yükün agır... Aslında tatil sanada ıyı gelırdı tatlışım...:teselli:

ablacım ben burdayım... bu gecede yalnızım... :)))) eslık edebılırım sayet uyumadıysan...

ne yaptın yerleştin mi canım
şimdilik buradayım daha uykum da yok
ha ebru yarın bizim buluşmamız var
flaş flaştan hatırlarsın sende
eski efsunefe vardı şimdi mentalist oldu
bide d@ğçiceğim vardı yarın sabah buraya geliyor
onlarla buluşcaz canım

bugun hıc iş yapmadım ablacım,tansıyon problemım var cok düşük ve sıcaklarda mahvedıyor benı yattım bugun... yavas yavas yapcam...
efsunla gorusuyoruz ablam face de... Benden coook cook slm söyleee tatlı hatuna D
ne gusel ablam bulusun valla,ıns batıda bende yakın bır yerlere tayın oluruzda gelebılırım oğlusumla bulusmalara...

aman canım çok yorma kendini sakın yavaş yavaş yaparsın hiç acele etme olurmu selamını söylerim canım yarın sabah yazlıktan gelecek oda ..
iyi olacak be ebuşum bende çok bunalmıştım burada oturup dedikodu yaparız artık ..
sen gel bak yerim ben o damadı o zaman hemde çıtır çıtır

deniz süper falan yazmıs face'e özendırdı vallahı :))
ne gusel olur demı ablam... ıkı dedıkodunun belını kırarız :)
damadın tayın zamanı 7-8 aylık oluo kısmetse ablacım,tam ısırmalık olucak yavrum benım...

sinemde kumburgazda zaten denize giriyor bide utanmadan alsanaalsanasmile
daha biz siftah bile yapamadık yaaaa
ayyy ebuş sende olcaktın ki burada varya ne güzel olurdu yaaaa :lepi:
anam benim tamda sevilmelik olacak ne ıssırırım ben onu varya
ebuşum sen geldin ben kaçıyom canım :a015:
benimki hadi diyor artık :mymeka:
iyi geceler dileyim sanada opuyorumnanaktan
yarın havadisleri veririm sana tatlım:teytey:
hadi görüşürüz canım kendine iyi bak canım :1hug:

sorma ablam o sıftah kursagımızda kaldı bu yaz...
ah ablacım ne gusellll olurdu ıkı lafın belını kırardık,ınsss yakınına gelırım :))
ıyı geceler ablam bende kactım cok cok optum,cok dedıkodumu yapmayın heeee...

optum mucukss

kızlar ölüyorummmmmmm yorgunluktan yaaaaaaa
yaarın sabah esyalar gıdıyo haftasonu evı toplucaz ablamda gelecek salı gunude antalya gıdıcez valla hep yatıcam denıze gırıcem ıs mıs yok cıkardım hayatımdan uzun bı sure artık :)))))))

gecmısı tam okıuyamadım yatıcam hemen ıyı geceler dıyım dedım sızlere
tulaycım kız ne bu sınır nıye gıtmıyon tatıle gıdılmez mı kız deluuuuuuuuuu arabasız gıdın bacım ama gıdın yanı evde oturup napıcannn gıt hava al dolas alısverıs yap gır denızıne aksam ustude sahılde takılın

ebrucum ohh yerlesmıssındır bıraz datlum ya yarında bende stres olur sımdıı esyalar bı cıksa dıger eve tasınsa

elmas ve ecesu sherın den hıc haber yokkkk nerede bu hatunlarrrr

salı gunune kadar nete gıremem ama kablsuz ag olursa cepten gırer yazarım gene :)) kurtulus yok benden :)))))

ıyı geceler sekeler optum hepınızı sapırt sapırt dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…