- 20 Mart 2008
- 142.073
- 214.207
- 1.423
- 60
selam kızlarr nsılsınız bakem.kocişle telde tartıştık canım sıkkın...off gelmesin ya istemiyomm artık .tatil yüzünden atıştık
olumunekankayizsmile çok teşk.ederim iyiki varsınız bakalım bize zaman ne yi gösterecek cumartesi gecesi düğünden sonra kendi evimizde olacagız ertesi günde alanyaya gidiyoruz 4 günlügüne nederlerse desinler allahtan bişe olmazsa
biz genelde tatilimizi yapıp öyle gidiyoruz aile ziyaretine..ama eşimin ailesi rahat bırakmıyo pek..bize bağlı planlar yapıyolar.hiç demiyolarki bu kızında bi ailesi çevresi var biraz vakit geçirsin diye düşünmüyolar..benciller...bizde buyüzden hep kavga ediyoruz eşimlelmaz:
bizdede eşim bencil.eşimn kullandığı arabada rahat hissetmiyorum kendimi gerzek herif birde araba kiralamayı düşünüyormuş tatilde.şeytan gi yanına yapış boğazına al canını diyoo
pelincanım hoşgeldin üzülme yaaa takma kafana bu adamların hepsi anlıkaydirigubbakcemile3
handan ablaaaaa bu gün buralar sinirli hatunlar dolu:):)
ahh ablacım ah delirtti beni yüzünü bile görmek istemiyorum.yazın sıcakta evimde kalmak istiyordum başıma tatil çıkarttı tamam dedim.şimdi birde araç kiralamayı düşünüyormuş.ne bencil herif bu ya.berbat araba kullanır,dikkatsizdir.zaten sıcakta deniz falan çekecek halde değilim.çocuk gibi herşeyi canı ister
ablacım çok acemi,acemiliğinide kabul etmiyor.o kadar sinirliyimki geberse kılım kıpırdamaz.
hız yapmazda çok çok acemi manyak herif bi yerlere çarpacak arabayı öde işin yoksa.deniz tatilini hiçç sevmem belkide huysuzluğum bundandır.evde otursak paramızda cebimizde kalsa çok tatlı olacaktı
pelincan coştu :):):) esmacımızı gezmeden alamıyoruz pelinide gönderemiyoruzopuyorumnanaktan
ablacım ben burdayım... bu gecede yalnızım... :)))) eslık edebılırım sayet uyumadıysan...
bugun hıc iş yapmadım ablacım,tansıyon problemım var cok düşük ve sıcaklarda mahvedıyor benı yattım bugun... yavas yavas yapcam...
efsunla gorusuyoruz ablam face de... Benden coook cook slm söyleee tatlı hatunaD
ne gusel ablam bulusun valla,ıns batıda bende yakın bır yerlere tayın oluruzda gelebılırım oğlusumla bulusmalara...
deniz süper falan yazmıs face'e özendırdı vallahı :))
ne gusel olur demı ablam... ıkı dedıkodunun belını kırarız :)
damadın tayın zamanı 7-8 aylık oluo kısmetse ablacım,tam ısırmalık olucak yavrum benım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?