Asker Eşleri

kolestrol kötu ablam ya sen yıne de dıkkat et ama hııc yememezlıkte yapma arada ette yemek faydalı... gercı ıskenderde zaten yeterınce alıosun alcagını :)))Bızde kontrolume gıttıgımızde ayda 1 mutlaka ıskender yıyoruuuzzz... Burada coook eskı senelerden berı suren bır kurulus var ıskender uzerıne orada yıyoruzzz... Bnede hayır dıyemıyorum sanırımmm :)) Benım eşimde etçiiii... nasıl egelısın sen dıyorum guluyor :))

offf çok sıcaaakk.. kaynanagil pazara gitti gelselerde yemek yesek artık yaa..ondan sonra oturmaya gitcez bir yakınımıza çay içmeye..bebek te görücez ayrıca..oğlu vardı şimdi bide kızı oldu..

BEN GELDIM HATUNLARRRRRRR

OHH kaynatmıssınız valla yemekler falan dokyurmussunuz valla benım yemekle cok ısım olmuyo cok bılmıyorum cunkuu ama yemeyı sevıyorummmmmmmmmm hele kı ıclı kofte off offfffffff

denız harıkaydı baya bı yandımm denızden cıkmadık oglusumla oynadık baya bı suda guzeldı yarın tekrar gıdıcez bakalım kararana kadar denızzzzzzzzzzzzz

kızlar ben kacar ıyı sohbetler sıze babm kumkoye goturecek yemege :)))) egleneyım bıraz kurtlarımı dokeyım :)) hep eylem mı dokucekkkk senıo sevıyommmm bebegımmmm eylemcım

melıscım canım nasılsın ya burda gozukuyosun datlumm naptın bakalımm nasıl gıdıyo ısın opıyorum canımmmm cıkmam lazımmm

ebrum senıde optummm bebısımıze ıyı bak :))))

heerkese bol sohbetler cicişler..
handan aplam benim yaa..
ebuşum kuzucum seni de çok öpüyorum yormam kendimi ,bugün ilk olayımı yaşadım önümde küçücük oğlanın biri tutuklandı ve sinir krizi geçirdi bayılıverdi önümde..öff Allahım tüm herkesi korusun ,düşürmesin mapushanelere ya..
bu arada elmasın geldiğini sanmıştım yağmurun annesi olan..bayadır yok ,dilek yok , diler yok..yok yok..onları da çok özledim ben...dilek in doğumu ne zamandı ki ????
esmacım sana da bol gezmeler antalyalarda oh yerimize de gez..yüz ..biz de ege de hafta sonları yapıos onu ohh..
öptüm bebekler..

melıscım canım nasılsın ya burda gozukuyosun datlumm naptın bakalımm nasıl gıdıyo ısın opıyorum canımmmm cıkmam lazımmm

ebrum senıde optummm bebısımıze ıyı bak :))))
bende optum cnmm

aman canım Allah korusun yavrularımızı,düşürmesın oralara... aılelerı ıcınde ne kadar zordur emınım...
Dilek eylulde dogum yapcakmıs cnm,sımdı meyil ıznınde onlar tayın oldu ya cnm...

Sorma hem kötü hemde engelleyici herşeyi yiyemiyorsun sonuçta benim 290 falan dı düşün yani sevmiyorum ya eti yemekte bile yemem pek ama döner ve iskendere dur yok işte çok yemiyoruz aslında dışarı çıktığımız zsaman oda aslında egeliler hep yeşillik yer ama seninkide seviyor demekki ... opuyorumnanaktan

offf çok sıcaaakk.. kaynanagil pazara gitti gelselerde yemek yesek artık yaa..ondan sonra oturmaya gitcez bir yakınımıza çay içmeye..bebek te görücez ayrıca..oğlu vardı şimdi bide kızı oldu..

açmı kaldın şekerimmmmmm cokacimcoook çıbık gelsinler hemen

heeeeee canım ne haber kızzzz ne kaadar kötü bişey ya gözünün önünde olması demi allah anasına babasına sabır versin kimseyi düşürmesin o durumlara ....
elmasla görüştüm bir ara yağmur hastaydı onlailgileniyordu kendide rahatsızlanmıştı birara operasyon geçirdi başından iyi ama şimdi.
dilekre eylülde yapacak doğumu epeydir gelmiyor oda ..
diler amasyada gelir ama
Şeniz Şeniz

günaydın canım ahhhhh o şirin bebekler yokmu neyse 2 tane bebeğimiz geliyor buraya
kızımız ve oğlumuz olacak :ecrin_bebek:
benim face yok vardıda kapatık
Şeniz

Günaydın şekerlerrrrrrrrrrrr kalkın bakımmm nerdesiniz şimdi eylemmm gelir kahvaltı yok mu diye sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Önce bi öpem hepiniziiii Şeniz Şeniz

iyiyz sen nasılsın.burdan sohbetediyoruz.facedede birbirimizi ekledik:1hug:

günaydınlaaarrrrr...

handan ablam en baş köşeye oturdum bile kahvaltı masasında....ellerine sağlııkkk..

bugün kahvaltıyı ben hazırladım burdada..karışık kızartma yaptım oohhh...ama hava çook sıcak..klimasız duramıyoz..

ayyyy ablaam harika görünüyor.çok daaçım.orda görünen nineyi bile yiyebilirim

kız o neneyi yeme eylem bayılıyor ona
afiyet olsun anacım
senin koçiş bugün geliyor demi
göremeyiz seni artık bi kaç gün sempatiksalakcinni

günaydın elmascım..
otur anacım boş yer çok nasılsa
ohhhhh mis gibi valla bende mi gelsem acaba oraya
ben daha yemedim bile cokacimcoook

selamlaaarrr... evımde fındık faresı vaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr... tam sabah cayımı yudumluyordum bısey gectı sandım kapının ordan,Alla alla dedm bana öle geldı heralde dedım ama kafamı tekrar cevırmemle kapının arkasına gectıııı minik fındık faresııııı.... telekomcular gelmıstı eve tlf baglamak ıcın bıde asker vardı esım olmadıgı ıcın,fare kayboldu tabı,ben bır yere kıpırdayamadım korkudann... tepsım vardı tezgahın altına koyayım dedım acmamla fare ıle gözgöze geldıkkkk,hemen kartonu ılaclayıp peynır koydu cocuk oraya... gıremıom mutfaga,yemekte yapamam ben sımdı... esımde dıyor cıyaklar o yakalanınca duyunca haber et sen dıooo,gıremıorum kı mutfaga haber edeyımmm

ayyyy ebruuuu şimdimi oldu bu ya bide cıyaklamasınımı bekliycen şimdi bak kız telsiz filan varsa koy mutfağa sesi çıkınca yakalandı demekk ayy inanmıyorum ya nasıl gircen mutfağa şimdi ohaoldumsmile

yaaa ablacım gıremıyoruuum ısteeee.. cayın altını bıle nası kapatıp cıktım bılmıommm... salonun kapısını kapadım actım camları burda oturuyorummm... sankı kapıyı acınca ıcerı gırcek gıbı gelıooo... aksamı beklıcem esımın orevden gelmesını mecburrr...

ayy işin zor vallaha ya eşin birini yollasa eve fareyi öldürse bari en azından sende rahat edersin canım ya

ya ablacım fare oldugu yerde dursa öle yapılırda... durmuyor kı... asker cocukta artık son gordugumuz yere tuzagı kurdu beklıyoruz... suan gorunurde bişi yokk ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…