- 20 Mart 2008
- 142.064
- 214.197
- 1.423
- 60
bende çok öptüm seni böcücüm kendine iyi bak tatlım uğra yinede bak kulaklarını çınlatıyoz nasılsa opuyorumnanaktan
ooohhhhhhhhh neler kaçırıyon sen be yok anacım duygu değil seni yazmıştım iş kadını oldu diye aslıda pek uğramıyor artık kaçak oldu kendileri elmasın eşi geldi artık yanında bizim öbür elmas yok artık kızı rahatsızdı bir ara
hadi git yat sen dinlen biraz melis cadısı byyyyy Şeniz Şeniz
severım ablam sevmem mı... dedıgın ıyı oldu ablacm dıkkat ederım ben öle bır durum olursa bırı dişi cunku yavrunun...
kuşum cok yorma kendını olur mu?
hakkında hayırlısı olsn cnm,sanırım daha yenı osym tercıhı yapacaksın ve ogretmenlık ıstıyorsun...
saolll bebeğim yüzde 80 yerlestm cnm,dün calıstık esımle baya... halılarım yıkamadan yenı geldı ama korıdorlara halıfleks yaptıracagm ıcın daha sermıyorum,bırde kornejlerım deısınce tullerımı perdelerımı asacagım tam olarak baskada bısı kalmadı zatiii ınsallah...
oğlusum ıyı sanırım cnm,kontrolum olalı baya oldu ya bende merak edıyorum ama ıyıyım cok sukur cnm,gecelrı uyuyamıyorum ezıcem dıye,o benı bıraz yoruyor o kadar...
BEN GELDIM HATUNLARRRRRRR
OHH kaynatmıssınız valla yemekler falan dokyurmussunuz valla benım yemekle cok ısım olmuyo cok bılmıyorum cunkuu ama yemeyı sevıyorummmmmmmmmm hele kı ıclı kofte off offfffffff
denız harıkaydı baya bı yandımm denızden cıkmadık oglusumla oynadık baya bı suda guzeldı yarın tekrar gıdıcez bakalım kararana kadar denızzzzzzzzzzzzz
bende optum cnmmmelıscım canım nasılsın ya burda gozukuyosun datlumm naptın bakalımm nasıl gıdıyo ısın opıyorum canımmmm cıkmam lazımmm
ebrum senıde optummm bebısımıze ıyı bak :))))
heerkese bol sohbetler cicişler..
handan aplam benim yaa..
ebuşum kuzucum seni de çok öpüyorum yormam kendimi ,bugün ilk olayımı yaşadımönümde küçücük oğlanın biri tutuklandı ve sinir krizi geçirdi bayılıverdi önümde..öff Allahım tüm herkesi korusun ,düşürmesin mapushanelere ya..
bu arada elmasın geldiğini sanmıştım yağmurun annesi olan..bayadır yok ,dilek yok , diler yok..yok yok..onları da çok özledim ben...dilek in doğumu ne zamandı ki ????
esmacım sana da bol gezmeler antalyalarda oh yerimize de gez..yüz ..biz de ege de hafta sonları yapıos onu ohh..
öptüm bebekler..
kolestrol kötu ablam ya sen yıne de dıkkat et ama hııc yememezlıkte yapma arada ette yemek faydalı... gercı ıskenderde zaten yeterınce alıosun alcagını :)))Bızde kontrolume gıttıgımızde ayda 1 mutlaka ıskender yıyoruuuzzz... Burada coook eskı senelerden berı suren bır kurulus var ıskender uzerıne orada yıyoruzzz... Bnede hayır dıyemıyorum sanırımmm :)) Benım eşimde etçiiii... nasıl egelısın sen dıyorum guluyor :))
offf çok sıcaaakk.. kaynanagil pazara gitti gelselerde yemek yesek artık yaa..ondan sonra oturmaya gitcez bir yakınımıza çay içmeye..bebek te görücez ayrıca..oğlu vardı şimdi bide kızı oldu..
heerkese bol sohbetler cicişler..
handan aplam benim yaa..
ebuşum kuzucum seni de çok öpüyorum yormam kendimi ,bugün ilk olayımı yaşadımönümde küçücük oğlanın biri tutuklandı ve sinir krizi geçirdi bayılıverdi önümde..öff Allahım tüm herkesi korusun ,düşürmesin mapushanelere ya..
bu arada elmasın geldiğini sanmıştım yağmurun annesi olan..bayadır yok ,dilek yok , diler yok..yok yok..onları da çok özledim ben...dilek in doğumu ne zamandı ki ????
esmacım sana da bol gezmeler antalyalarda oh yerimize de gez..yüz ..biz de ege de hafta sonları yapıos onu ohh..
öptüm bebekler..
:çok üzgünüm::gitme::1no2:senağlama
Günaydın melekler nasılsınız bakalım (şuna bakın ya ne şekerbende istiyommmmmm ühüüüü) hepinize bol neşeli,kahkahalı huzurlu sohbetler diliyorum gününüz güzel geçsin bu arada face'de varmı :enbuyukkk: yoksa sadece buradamı toplanıyorsunuz bilmiyorumkismile...
:çok üzgünüm::gitme::1no2:senağlama
Günaydın melekler nasılsınız bakalım (şuna bakın ya ne şekerbende istiyommmmmm ühüüüü) hepinize bol neşeli,kahkahalı huzurlu sohbetler diliyorum gününüz güzel geçsin bu arada face'de varmı :enbuyukkk: yoksa sadece buradamı toplanıyorsunuz bilmiyorumkismile...
ayyyy ablaam harika görünüyor.çok daaçım.orda görünen nineyi bile yiyebilirim
günaydınlaaarrrrr...
handan ablam en baş köşeye oturdum bile kahvaltı masasında....ellerine sağlııkkk..
bugün kahvaltıyı ben hazırladım burdada..karışık kızartma yaptım oohhh...ama hava çook sıcak..klimasız duramıyoz..
selamlaaarrr... evımde fındık faresı vaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr... tam sabah cayımı yudumluyordum bısey gectı sandım kapının ordan,Alla alla dedm bana öle geldı heralde dedım ama kafamı tekrar cevırmemle kapının arkasına gectıııı minik fındık faresııııı.... telekomcular gelmıstı eve tlf baglamak ıcın bıde asker vardı esım olmadıgı ıcın,fare kayboldu tabı,ben bır yere kıpırdayamadım korkudann... tepsım vardı tezgahın altına koyayım dedım acmamla fare ıle gözgöze geldıkkkk,hemen kartonu ılaclayıp peynır koydu cocuk oraya... gıremıom mutfaga,yemekte yapamam ben sımdı... esımde dıyor cıyaklar o yakalanınca duyunca haber et sen dıooo,gıremıorum kı mutfaga haber edeyımmm
yaaa ablacım gıremıyoruuum ısteeee.. cayın altını bıle nası kapatıp cıktım bılmıommm... salonun kapısını kapadım actım camları burda oturuyorummm... sankı kapıyı acınca ıcerı gırcek gıbı gelıooo... aksamı beklıcem esımın orevden gelmesını mecburrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?