- 20 Mart 2008
- 142.064
- 214.197
- 1.423
- 60
ablam yaz türlüsü yap :) sebze yemeği yani... patlıcan,taze fasulyeden azda etli... yanına ıstersen bır mercımek corbası... :))
serpilinde hiç sesi çıkmıyorrrkaydirigubbakcemile3ne oldu nasıl geçti acaba
ayyy ablammmmm sorma bi gelsede taze gelinden tiyolar alsakkaydirigubbakcemile3
ebuşşşş mercimeği koydum ocağa geldim
pişiyor düdüklüde
saol be kuzum opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5
oohh ellerıne saglık ablamm...
afıyet olsunn...
bende sadece kahvaltıyı cook severek yapıorum sıcaktan heralde yemek hıııc yıyemıyorum... aksamda sadece ayıptır sölemesı zeytınyaglı bıber dolmasıyla yogurt yedım...
naber şekerlerrr..
kaynana bugün iyi dinlendi sayemde..ev işi yemek hepsini ben yaptım bir el atmam gerekiyodu..mutfaga buzdolabına felan..temizzlikten sonra yemeğide koydum..benim gibi gelini var ya öpsün tepesine koysun..bir yandan çocukla uğraşıyom..çamaşır katla kaldır derken..yoruldum hee .bide mersin sıcağında malum..ter içindeyim sürekli..bide nem var ki.. fırında izmir köfte yanına pilav.bide semizotlu cacık var menüde..kahretsin çok becerikliyimm..kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni
peynırımı hergun kahvaltıda guzel tuketıyorum,yumurtayıda doktor günlük ye dedı ama aram yok haftada 2-3 gun esımın bahanesıne zorla yıyorum... süt ıcıyorum bır bardak... ama yemeklerle aram pek yok tatlı hıııc yıyemıyorum zorla ama meyveyı cook guzel yıyorumm doktorum aferım dedı :)))) bır dılım baklavayı ıkıye bölup öle yıyorum can cektı bahanesıne... gıtmıyor...
sağol tatlım iyioldu ama
yarınada çorba derdi yok
iyi yapmışsın canım hemde
sağlıklı besleniyorsun işte
ihmal etme yoğurdu sütü ve peyniri
naber şekerlerrr..
kaynana bugün iyi dinlendi sayemde..ev işi yemek hepsini ben yaptım bir el atmam gerekiyodu..mutfaga buzdolabına felan..temizzlikten sonra yemeğide koydum..benim gibi gelini var ya öpsün tepesine koysun..bir yandan çocukla uğraşıyom..çamaşır katla kaldır derken..yoruldum hee .bide mersin sıcağında malum..ter içindeyim sürekli..bide nem var ki.. fırında izmir köfte yanına pilav.bide semizotlu cacık var menüde..kahretsin çok becerikliyimm..kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni
serpilin Allah yardımcsı olsun valla..ilk gece kabusu.. her genç kızın korkulu rüyası..ama atlatmıştır o derdi sanırım artık.sempatiksalakcinni..gerçi belli deolmaz ben korkudan habire kaçmıştım valla yaklaşık 25 gün sonra ancak karı koca olabilmiştik..:kedi:
peynırımı hergun kahvaltıda guzel tuketıyorum,yumurtayıda doktor günlük ye dedı ama aram yok haftada 2-3 gun esımın bahanesıne zorla yıyorum... süt ıcıyorum bır bardak... ama yemeklerle aram pek yok tatlı hıııc yıyemıyorum zorla ama meyveyı cook guzel yıyorumm doktorum aferım dedı :)))) bır dılım baklavayı ıkıye bölup öle yıyorum can cektı bahanesıne... gıtmıyor...
hosgeldın elmas.... bısım hanımlarımız hamarattır....
valla sabırlıydı kociş yaaa handan abala..sağolsun..ama hiç karı koca olamıcaz zannediyodum ozamanlar..
bu sıckata bu kadarı çok bile ablam ya boşver çorbayı zeytin yağlıyı şimdi nerenmize yicez..ama bir ramazan sofrası olsaydı tabi durum değişirdi..davetlerime özenirtim elimden geldiğince tatlısına kadar yapardım ozaman..
sorma ablam... hallettı valla aferım onaaa... asker esı olmak bu yönden avantaj aslında... her gıttıgın yerde bır yemek ogrensen yetıyor... ben ıclı köfteyı ogrendım mesela burada... cok ınce acamıyorum ama guzel oluyor... Bilecık te de nohutlu mantı ogrenmıstım... bakalım bundan sonra neresı olcak... :)))
senin kadar olmasakta becerikli sayılırım ablacım yaa..sewnide ağırlarım inş. ist gelinceeee...
doguda sırf et yemegı ögrenıyorsunn... burada köyde ablam yazın hayvanları beslıyorlar kışın etlerını pişirip tuzla tenekelere basıyorlar ama cook tuzlu oluo bozulmasıın dıye... okulda ogrencılerım cok getırırdı kuzucuklarım,esınde bılır ablam eskılerden hatırlar belkımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?