Asker Eşleri

hallettri sanırsam abisi düğün parasıyla borçlarınızı ben öederim demiş eylemde kızmıştabi haklı olrak bi neden kendimiz ödemiyoruz diye

eylmcım senın bıraz özelıne ındık ama dedıkodusuz olmuo sekercım :))))

ablacım haklı tabı eylemcım bende olsam tepkımı verırdım,of düğün arası su stresler olmuyor mu delı oluyor ınsan..

haklı tabiki düşüncesizce laflar bunlar
sanki onlar bilmiyor borç ödemesini

ebuşcum dışarı çıkıp gelecem hemen canım
alışverişim var biraz

gıııııııı garılaaaaaaa benimi çekiştirdiniz alırım aklınızı len sizinnnn iki dünür ikinizdeeee aranızı bozmam lazım sizin yavvvvv elmasım gelivemiş ekranda görünüyo amaaaa yazı vermemiş gayriiiiikaydirigubbakcemile3 amaaaaaannnn ebruşum ya alıştım ben artık bunlara sakinlik yaramıyor dilimi göstermem lazım yoksa nikahtan önce tımaraneye düşcem kaydirigubbakcemile3 kız kardeşimin sonuçlar açıklandı yetenek sınavı ktü yü kazanmış 6 10 arası kayıtları varrr

burdayım şekerrr..bakınıyorum öyleeee..kahvaltı sofrası süpeer ama hee..kopya çektim bende hazırlıcam öyle sofra evime gidince..temizlik yaptım bugün..kaynana en son ben gelmeden önce süpürmüş düşünebiliyomusunuz.ben geleli 8 gün oldu!!!! o derece yani pasaklılığı abartmıyorum..az kaldı allahtan kurtulucam..

heeeee seni çekiştiriverdik ne olduuu kıskandın mı cadııııı :hulya: dünürümle arama giriverme bakimmmmm alsanaalsanasmile kızım sakin olamam derken tikkat et yinede yavaşca sokacan bunları anlamıyacaklar sempatiksalakcinni had gözünüz aydın olsun hangi bölüm yetenek sınavında kazandığı

hazırlarsın anacım merak etme sen bievine yerleş gelecez sana kahvaltı yapmaya kızları toplarım geliriz offfffffffff durum vahim desene az kaldı artık sende görmemeye çalış bazı şeyleri ne yapcan a.s

hehehhe sende kacmasaydınnnn :))
bosver guzelım,gelinin düğüne 40 gun kala aklı gıdermıs öle derler... yanı streslı olur,gergın olur,dalgın olur... Hallolur hersey cnm... bu stresler ınan düğünde 4 saatte bıtıor cnmmm
geldim ebrucum bime gitmiştim hiç bitmiyor eksikler kafamçokkarıştı
aa gelmiş ablam bıtmez eksık ablam bıter mı... bızımde aylık alısverıs yapmamız lazım ama 20 sıne kadar cıkmamız zor,kontrolum var anca o zaman cıkabılırız sımdı cıksak ıkıncıye zor ızın verıolar... nasıl iş anlamadımmm

geldim hemen bimde yakın zaten hallettim işimi
anam ne zaman bitiyor bu erzaklar hiç anlamıyom
sanki evde ordu yaşıyor yaaaa izin durumu sıkıntılı yine demi
hiç anlayış göstermiyorlar yaaa
ne kadar ayıp kendilerine olsa ne yaparlar acaba :uhm:

yıne aynı birliğe baglıyız ablacım sadece karakol deişti... burada ıkı kere ustuste gonderdıler mı lukse kacıor ablam... kendılerı ıstedıklerınde gıdıyorlar... onlara sıkıntı yok... burayı benım esım kurtaracak ablam :)))

annemlerınde gelme ıhtımalı varda onlar gelmeden yapsaydık alısverıs dıordum ama gıdemıces sanırım... Annemde gelırken bız hallederız dıo ama herseyıde onlara yıkmak ıstemıyorum...

Ne olmuş sanki 2 kere gitse demi onların hatunları sanki kraliçe tövbe yarabbim yaaaaa
Çok sevindim ya ne mutlu sana şimdi boşver annenler alırlar malzemelerini merak etme o kadar yapılır yani ...

öle ablam onlar kralıce... bızım eslerımız yalnız gıdıo sızınde esınız yalnız gıtsın dıomus adam... bana 100 km uzaklıkta ablam merkez nasıl gıderım bu halde tek basıma,zaten bılmem bır yerı... bırde ortalık sıkıntılı... bu kadar düşünüyorlar yani... esımde sız bu kadar genıssenız ben ne yapabılırım demıs... ben gondermem tek basına esımı demıs... ohh...

kesın deıl ıste ablacım,bıraz rest cektımde annemlere ondan gelme ıhtımallerı var gıbi kesın demıolar... Istanbula kuzenımın kızının yok dogum gunuymus yok mevluduymus..vs gıdıyorsunuz dedım,sımdı düğün ıcın amasyadalar dayımın oglu evlendı dün gece,7-8 saat onun ıcın gelıosunuz dedım,amasyayla burasıda 7-8 saat suruyor ve benım ıcın 7-8 saat daha gelmıosunuz dedım... dolmusum sanırım... bıde hamişliğin hassasıyetlıgı olsa gerek tlfda baya agladm anneme... bişi dıyemedı ama babama demıs bak kızın bıze darılıo dıye... gelebılırıs belkı vs dıye solemıstı ama bakalım bu bıkacgunde bellı olur... ama ablam akrabanın derdınden hep ben arka planda kalıorum zoruma gıdıyor... bunuda soledım... sonrada uzuldum cok ama napım... herkes cocugu ıcın (akrabalar) herseyını ertelıor ama benımkıler cok fazla ıyıler,cok fazla ödün verıolar kendılerınden kızıyorum...

oyyy nede çok dertliymiş benim fıstıgım
canım benim ya hamişlik işte sendede duygusallık oluşuyor kocacın iyi demiş vallah oh canıma degsinnn ...

dertlıyım cnm ama aılem cok fazla ıyı... cok ıyı olmakta ıyı deıl ıste... bunun her zaman farkındaydım ama ses cıkarmıyordum,hamıleıkten solayı rahatlıkla dısavurdum sanırım :)

Bunu söyleyen adam eşini 100 km tek başınıamı yolluoor acaba hiçççç zannetmem kıyamaz onlar karılarına pehhhh külahıma anlatsın onlar ..
Eşinde iyi demiş ama aferin vallaha kim olsa söyler bunu hiç altta kalmaz inan .
Gelirler inşallah ya canım sen şimdi doldun da ondan onlarda üzülmüştür aslında gelirler merak etme canın benim sende haklısın tabi istersin aileni görmek demi senin en doğal hakkın bu çünkü gelierlerrrrrrrrrr bak görr kıyamazlar evlatlarına :1hug:

oyyy nede çok dertliymiş benim fıstıgım
canım benim ya hamişlik işte sendede duygusallık oluşuyor kocacın iyi demiş vallah oh canıma degsinnn ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…