Asker Eşleri

ya ablacım fare oldugu yerde dursa öle yapılırda... durmuyor kı... asker cocukta artık son gordugumuz yere tuzagı kurdu beklıyoruz... suan gorunurde bişi yokk ((

tuzak varsa yakalanır o zaman merak etme sen ya..peynire gelir nasılsa yer ölür sonuçta bide temizliği var şimdi onun offffff yaa .

ben ellemem valla esıme verırım camasır suyu deterjanı artık o halleder,eğilemıyorum zaten... bıkac gun zor acarım tezgahın kapagını artık huylanırım ben,böylede kötu huyum var ıste ablamm

ben ellemem valla esıme verırım camasır suyu deterjanı artık o halleder,eğilemıyorum zaten... bıkac gun zor acarım tezgahın kapagını artık huylanırım ben,böylede kötu huyum var ıste ablamm

sen yapma zaten eşin hallerder onu
bide delik filan varmı dolap içlerinde
onlarada bakın
küçüçük yerlerden girerler çünkü..
anam ben olsam bende yapamam
huylanırım sonuçta ...

ya gecen gun esım dedı kı,evın kapısını fazla acık bırakmamaya calısalım apt da fındık faresı gordum dedı... zannedersem esyanın geldıgı gun ya da ertesı gun gırdı bu fare cunku o gun tadılat vardı bıde esya gırıyordu cıkıoyodu ya kapı hep acıktı o esnada gırdı ıcerı sanrımm... kulakları cok hostu ama yusyuvarlakkk :)))) miki mouse gıbı :)))))

tamam o zaman mutlaka kapıdan girmiştir farecik aman ebruu alemsin varya kulakları hoş diyon anacım
bir tanıdık demiştiki hiç unutmuyorum farenin çok anlamlı gözleri vardır diye söylemişti şaşırmıştım bende .

Anam bır ara gözgöze geldık ama o an anlamlı olup olmadıgını anlayacak psıkolojıde deıldım valla :))))))))
hıc gulecegım yoktu tanıdıkta neye dıkkat etmısss hehehe :)))

hoş bulmuşum ablammmm mrb lar fıstıklarım benim
ebrucum evini misafirler basmış :sinifsinif: tüğlerim diken diken oldu yaaa hiç sevmem şu hayvanı ama gözleri geröekten güzel oluyor ablacım

fare muhabbeti hee..geçmiş olsun ozebus canım ya..hamilesin bide iyiki korkudan bişey olmadı hee..
benim bildiğim eşeklerin gözleri güzeldir ama fareyi ilk kez duydum..hatta şarkısı vardı hatırlarmısınız..dünyanın en güzel gözleri eşeklerdedir.sana yaptığım onca iltifat hep bu nedenledir ..diye devam ediyodu..:))))))))

ebrucum evini misafirler basmış :sinifsinif: tüğlerim diken diken oldu yaaa hiç sevmem şu hayvanı ama gözleri geröekten güzel oluyor ablacım
he yaaa kuzum mısafırım var bugunnnn :))))
ahanda ablam bı göz hastası daha :))
saolll canısı... bende ondan korktum cnm ya cıkamıyorum odadan sımdı :)))

kahvaltı hazırladım yedin mi bari kızzz
vallah öyle dediler banada gözeri anlamlı diye akannehir

sorma ya elmas yakalanacak inşallah fare
valla eşeklerin gözü güzeldr ama ...

ay heralde ablam kus sev kedı sev köpek sevv :)))

kısssss eyleeeeemmmmm netttiinnnn :))

elmasssss hosgedlınnnnnn

bununkide değişik bir sevgi herhalde

he yaaa kuzum mısafırım var bugunnnn :))))
ahanda ablam bı göz hastası daha :))

saolll canısı... bende ondan korktum cnm ya cıkamıyorum odadan sımdı :)))

bak demekki doğruymuş bu tezzz :CüvCüv:

hehehhe sorma ablacım... belkıde yapıstı kadı tuzaga ondan sesı cıkmıo bunun :))) esıme soledımde gelınce ben bı guzel temızlerım sen elını sürmee dedı :)))):asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…