Asker Eşleri

selaaammmm....bankada işimiz vardı kocişle gittik geldik...bir bakayım dedim ..:bbo:çook sıcak burasııı....

ıyı aksamlar kızlar nasılsınız napıyosunuz bakım gecmısı okuyamadım masalalh topık kalabalıklasmıs yenı gelenler hosgelnmıslerrrrr

ahh ebrucum ah 3 ay tam 3 ay kıbrısta evimde fındık faresiyle yaşadım.eşimin kokusunu çok severdi adamcaz nezaman kalkıp işe gitse yastığına kaka yapardı 3 ayın sonunda kendiliğinden yok oldu.ne ilaçlar denedik olmadı.inşallah seninki çabuk çıkarda kurtulursun.ohaoldumsmile

kuzum mercan rengide çok yakışır bitanemeeee dur bide seksü ce sölim handan ablam :) kavuniçüüüüüüüü huzurla giyersin bitanem işallah ...ebrum yalnız kalmicam buralarda diordu yeni yeri için ama bukadar erken beklemiyordum misafirinikaydirigubbakcemile3 pelincanım fare bişeyler imaa etmeye çalışmış olmasın sen yok ken bende hatunun koynuna girer yastınada ederim felan gibi kaydirigubbakcemile3 ayyy şaka takılıyorum yalnış anlama olurmu ...anammmmmmmmmmmmmm ESMAAA gelmiş yorgunmusun balam:):) gerçi sen evde iken yoruluyordun kaydirigubbakcemile3 ardam neyapıyor

melıscım canım nasılsın ya burda gozukuyosun datlumm naptın bakalımm nasıl gıdıyo ısın opıyorum canımmmm cıkmam lazımmm

ebrum senıde optummm bebısımıze ıyı bak :))))

amin.ben bu gün kavuşuyorum satler kaldı

esmacım sağol nasıl olsun alıştım biraz daha..napayım biraz stressli insanların durumlarını görünce üzülüyorum ,daha normal diyenlerden olmam için bir fırın ekmek yemem lazımmm ;)
ayyy ebuşum yaaa ohaoldumsmile ben evde bile duramam yaa..aman dikkat et şekerim hamişsin yahu...zıplama hoplama..geçmiş olsun..
diler de gezioo oh..
dilek de son aylarında canım beniim
tüm arkadaşlarımı öpüyorum...

pelincancın gözün aydın canım koçişte geldi haaaaaa opuyorumnanaktan

ıyı aksamlar kızlar nasılsınız napıyosunuz bakım gecmısı okuyamadım masalalh topık kalabalıklasmıs yenı gelenler hosgelnmıslerrrrr

ne haber kızzzz nasıl geçiyor tatil opuyorumnanaktan

ne haber eylemcim öğrendim anacım rengini işten çıktın demi artık opuyorumnanaktan

günaydın öcücüm ne haber öpüyom seni opuyorumnanaktan

günaydın canım....

ah canım sızın fare saplantılı asık cıkmıs desene :)))) ben kurtuldum bugun cok sukur heheh...
Hadı gözunaydın olsun cnmmmm
heheheh yalnızım kısssss yıneeeee... farecikim sabah mutfaga bır gırdım kı kuyrugu yapısmıs tuzagaaaa :))) heheh esıme nası bagırdıysammmm hepte benı bulduuu,gönderttık valla naptılar bılmıommm
valla kuzu bende ızmır gıbı bır yerde olsaydım o gun eve gırmezdım :)))) kendımı salona kapadm esım gelene kadar :)
Nerdesiz kızlarrrr ....

Ebrucum miki mausa ne oldu öldümü....

Ablacım sabah su ıcmek ıcın mutfaga gırdım,tuzagıda esım tezgahın önune koymustu gece,bırden bı kıpırtı hısseettım ve bakmamla nası bagırdıysam esım anlamıs zati :)) ılk ve son görende ben oldun mıkı mouse'u :))) cook sukur rahatladım azcıkk evde dolasabılıyorum yahuuu :)))

naber şekerler kimsecikler yok ..bir bakayım dedim..hadi gözün aydın pelincim..eşine kavuşmuşundur şu saatlerde..Allahım herkesi kavuştursun.ozebus seninde gözün yadın fareden kurtulmuşun aman dikkat ette sağasola açık bırakmada girmesin bida..
bizde birazdan eşimin halası davet etti yemeğe oraya gitcez.sıkmalar börekler yapcakmış bize...ohh kız esma sefam olsun hep sen mi yicen..:)))kaydirigubbakcemile2

slmmmm .ben geldim ablacımmmm olumunekankayizsmile bugün degil yarın 3 te işim son :):):)

hadi bakalım yarın son gün haaaa

Ohh çok şükür kurtuldun sonunda valla geçmiş olsun canım ya nşallah bir dha girmez kapına filan da çok dikkat sen yine açık kalmasın..

Ohhhhhhh ne güzel ya yemek yemeye gidiyor afiyet bal şeker olsun hep esmamı yiyecek demi birazda sen ye anacım ...

handan ablam sagol ıyıyım yenı denızden geldıkk dus sırası beklıyorum :))))))

sızler nasılsınız kızlar bakımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…