selamlaaarrr... evımde fındık faresı vaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr... tam sabah cayımı yudumluyordum bısey gectı sandım kapının ordan,Alla alla dedm bana öle geldı heralde dedım ama kafamı tekrar cevırmemle kapının arkasına gectıııı minik fındık faresııııı.... telekomcular gelmıstı eve tlf baglamak ıcın bıde asker vardı esım olmadıgı ıcın,fare kayboldu tabı,ben bır yere kıpırdayamadım korkudann... tepsım vardı tezgahın altına koyayım dedım acmamla fare ıle gözgöze geldıkkkk,hemen kartonu ılaclayıp peynır koydu cocuk oraya... gıremıom mutfaga,yemekte yapamam ben sımdı... esımde dıyor cıyaklar o yakalanınca duyunca haber et sen dıooo,gıremıorum kı mutfaga haber edeyımmm
Allah kavustursun herkesi.
bende optum cnmm
aman canım Allah korusun yavrularımızı,düşürmesın oralara... aılelerı ıcınde ne kadar zordur emınım...
Dilek eylulde dogum yapcakmıs cnm,sımdı meyil ıznınde onlar tayın oldu ya cnm...
selamlaaarrr... evımde fındık faresı vaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr... tam sabah cayımı yudumluyordum bısey gectı sandım kapının ordan,Alla alla dedm bana öle geldı heralde dedım ama kafamı tekrar cevırmemle kapının arkasına gectıııı minik fındık faresııııı.... telekomcular gelmıstı eve tlf baglamak ıcın bıde asker vardı esım olmadıgı ıcın,fare kayboldu tabı,ben bır yere kıpırdayamadım korkudann... tepsım vardı tezgahın altına koyayım dedım acmamla fare ıle gözgöze geldıkkkk,hemen kartonu ılaclayıp peynır koydu cocuk oraya... gıremıom mutfaga,yemekte yapamam ben sımdı... esımde dıyor cıyaklar o yakalanınca duyunca haber et sen dıooo,gıremıorum kı mutfaga haber edeyımmm
melıscım canım nasılsın ya burda gozukuyosun datlumm naptın bakalımm nasıl gıdıyo ısın opıyorum canımmmm cıkmam lazımmm
ebrum senıde optummm bebısımıze ıyı bak :))))
amin.ben bu gün kavuşuyorum satler kaldı
amin.ben bu gün kavuşuyorum satler kaldı
ıyı aksamlar kızlar nasılsınız napıyosunuz bakım gecmısı okuyamadım masalalh topık kalabalıklasmıs yenı gelenler hosgelnmıslerrrrr
kuzum mercan rengide çok yakışır bitanemeeee dur bide seksü ce sölim handan ablam :) kavuniçüüüüüüüühuzurla giyersin bitanem işallah ...ebrum yalnız kalmicam buralarda diordu yeni yeri için ama bukadar erken beklemiyordum misafirinikaydirigubbakcemile3 pelincanım fare bişeyler imaa etmeye çalışmış olmasın sen yok ken bende hatunun koynuna girer yastınada ederim felan gibi kaydirigubbakcemile3 ayyy şaka takılıyorum yalnış anlama olurmu ...anammmmmmmmmmmmmm ESMAAA gelmiş yorgunmusun balam:):) gerçi sen evde iken yoruluyordun kaydirigubbakcemile3 ardam neyapıyor
esmacım sağol nasıl olsun alıştım biraz daha..napayım biraz stressli insanların durumlarını görünce üzülüyorum ,daha normal diyenlerden olmam için bir fırın ekmek yemem lazımmm ;)
ayyy ebuşum yaaa ohaoldumsmile ben evde bile duramam yaa..aman dikkat et şekerim hamişsin yahu...zıplama hoplama..geçmiş olsun..
diler de gezioo oh..
dilek de son aylarında canım beniim
tüm arkadaşlarımı öpüyorum...
günaydınnnnnn melekler
:)) kısss face den kastım orda asker eşleri grubu varsa oraya gireyim dedim facem hep açık daha kolay olur forum takibim yoksada orda bi grup kurarız artıkın demi :) ahanda face adresim kıslar eklemek isterseniz burdan arama yapın istemezseniz eklemezseniz ağlarım( a_sl_an@hotmail ))neyse accık işim var güzel bir gün dileğiyle...
valla çok tatlısın eylemcim,fare bana göz koymuşta haberimiz yokmuş desene.
ayyyyyyy yine kimseler yok :gitme: :gitme:
ahh ebrucum ah 3 ay tam 3 ay kıbrısta evimde fındık faresiyle yaşadım.eşimin kokusunu çok severdi adamcaz nezaman kalkıp işe gitse yastığına kaka yapardı 3 ayın sonunda kendiliğinden yok oldu.ne ilaçlar denedik olmadı.inşallah seninki çabuk çıkarda kurtulursun.ohaoldumsmile
ah canım sızın fare saplantılı asık cıkmıs desene :)))) ben kurtuldum bugun cok sukur heheh...amin.ben bu gün kavuşuyorum satler kaldı
heheheh yalnızım kısssss yıneeeee... farecikim sabah mutfaga bır gırdım kı kuyrugu yapısmıs tuzagaaaa :))) heheh esıme nası bagırdıysammmm hepte benı bulduuu,gönderttık valla naptılar bılmıommmkuzum mercan rengide çok yakışır bitanemeeee dur bide seksü ce sölim handan ablam :) kavuniçüüüüüüüühuzurla giyersin bitanem işallah ...ebrum yalnız kalmicam buralarda diordu yeni yeri için ama bukadar erken beklemiyordum misafirinikaydirigubbakcemile3 pelincanım fare bişeyler imaa etmeye çalışmış olmasın sen yok ken bende hatunun koynuna girer yastınada ederim felan gibi kaydirigubbakcemile3 ayyy şaka takılıyorum yalnış anlama olurmu ...anammmmmmmmmmmmmm ESMAAA gelmiş yorgunmusun balam:):) gerçi sen evde iken yoruluyordun kaydirigubbakcemile3 ardam neyapıyor
valla kuzu bende ızmır gıbı bır yerde olsaydım o gun eve gırmezdım :)))) kendımı salona kapadm esım gelene kadar :)
esmacım sağol nasıl olsun alıştım biraz daha..napayım biraz stressli insanların durumlarını görünce üzülüyorum ,daha normal diyenlerden olmam için bir fırın ekmek yemem lazımmm ;)
ayyy ebuşum yaaa ohaoldumsmile ben evde bile duramam yaa..aman dikkat et şekerim hamişsin yahu...zıplama hoplama..geçmiş olsun..
diler de gezioo oh..
dilek de son aylarında canım beniim
tüm arkadaşlarımı öpüyorum...
Nerdesiz kızlarrrr ....
Ebrucum miki mausa ne oldu öldümü....
slmmmm .ben geldim ablacımmmm olumunekankayizsmile bugün degil yarın 3 te işim son :):):)
Ablacım sabah su ıcmek ıcın mutfaga gırdım,tuzagıda esım tezgahın önune koymustu gece,bırden bı kıpırtı hısseettım ve bakmamla nası bagırdıysam esım anlamıs zati :)) ılk ve son görende ben oldun mıkı mouse'u :))) cook sukur rahatladım azcıkk evde dolasabılıyorum yahuuu :)))
naber şekerler kimsecikler yok ..bir bakayım dedim..hadi gözün aydın pelincim..eşine kavuşmuşundur şu saatlerde..Allahım herkesi kavuştursun.ozebus seninde gözün yadın fareden kurtulmuşun aman dikkat ette sağasola açık bırakmada girmesin bida..
bizde birazdan eşimin halası davet etti yemeğe oraya gitcez.sıkmalar börekler yapcakmış bize...ohh kız esma sefam olsun hep sen mi yicen..:)))kaydirigubbakcemile2
handan ablam sagol ıyıyım yenı denızden geldıkk dus sırası beklıyorum :))))))
sızler nasılsınız kızlar bakımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?