Asker Eşleri

valla en ıysını esma yapıyor...
yoruldum yahu,tüllerımı guneslıklerımı perdelerımı makıneye attım o arada salonun camını sildim,makıne bıttı bıraz öncede hepsını astımm,esım gorunce kızacak ama napım ıcım rahat etmedı cıplak camla kalamazdım,köye reklam olacaktım :) ama ıcerısı miisss gıbı kokuyorrrr,yerde kalın halıfleksım var halımı simdilik sermıcem bayrama dogru sererım yenı yıkamadan geldı halılarım kıyamıyorum :))

Esma yapıyor demi ebuşum habire yiyor geziyor nöbetçi eczane gibi mübarek sen ne yaptın bakalılm bide perde asmış ya düşseydin filan allah korusun ya yapma böle şeyler ebuş dikkat et lütfen eşin kızsada haklı valla bu arada güle güle kirlet perdelerini bende begümü bekliyorum yıkayıp asmak için benimkilerde şu katlamalı olanlardan pişman oldum bunları yaptırdığıma çok uğraştırıyor sempatiksalakcinni akannehir

sekerlerımm nasılsınız bakımmm

ablam gel buyur basımın ustunde yerınız varrrr :))) bol bol gezerıkkkk yerıkkk

ebrucum canım neden oyle yapıyosun ya sacmalama uzanman cok tehlıkelı bı perde tul ıcın deger mı yapma bı daha sakın ben esının yerınde olsaydım valla klava:klava:klava:klava:

annemınde mekanızmalılardan,oda öluyor valla yıkadıgı zaman... guneslıklerı silinenden ama yıne de ugrasıyor valla... ama kendı evım olsun bende onlardan yaptırcam :))
esım görmüş benı takarken,ben kımden ne saklıyom ki :) bı geldı kı gözler ates atıo :1shok:
ama ama ben alttan gırdım ustten cıktım cok kızmadı askıcım :asigim:

iyiyiz şke sen nasılsın
sen bizleri bekle hemen geliyoruz

canlarım ıyı gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr opuldunuzzzzzzzzzzzzzzz

sanada iyi geceler öptüm ardayıda öp benim yerime

sorma ya birde ütüsü var bizim camlar küçük ama adet olarak 7 parça tül var düşün artık akannehir böle oluyom işte eşimede söyleyemiyorum yıkayacam diye kovalar artık beni evin içinde sempatiksalakcinni :mymeka: tekli büyük camlarda güzel duruyorlar izimkiler küçk işte eşin haklı anacım ateş saçar tabi gözleri ohaoldumsmile

haklısın ablacım... senı dısarda bulmadı hos tabı kıyamaz kızar... dıyene baksana :)))

Valla o zaman ıyı kızdın ablam panter gıbıydın ugrayacagını zannetmıyorum :))) Öylelerı ödlek olur.. :)

Zaten uğramadı bir daha kesin korktu birde utanmadan hiç meraba bile demeden direk davet etti hatta rüyanazda yazdı ona oda kızdı alsanaalsanasmile ahh bi düşse buraya varya :mymeka:

ben sımdı baktımda en son bızım bu topıge yazmıs ablacım bır daha da gırmemıs ama hangı topıge gırdıyse hep aynı mesajı atmıs face e beklıyorum dıye... en gıcık oldugum sey...

ben sımdı baktımda en son bızım bu topıge yazmıs ablacım bır daha da gırmemıs ama hangı topıge gırdıyse hep aynı mesajı atmıs face e beklıyorum dıye... en gıcık oldugum sey...

dur bende bakayım şimdi
sevdiğini haykır diye bölümvar orada gördüm bende
kaşınıyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…