valla en ıysını esma yapıyor...
yoruldum yahu,tüllerımı guneslıklerımı perdelerımı makıneye attım o arada salonun camını sildim,makıne bıttı bıraz öncede hepsını astımm,esım gorunce kızacak ama napım ıcım rahat etmedı cıplak camla kalamazdım,köye reklam olacaktım :) ama ıcerısı miisss gıbı kokuyorrrr,yerde kalın halıfleksım var halımı simdilik sermıcem bayrama dogru sererım yenı yıkamadan geldı halılarım kıyamıyorum :))
sekerlerımm nasılsınız bakımmm
ablam gel buyur basımın ustunde yerınız varrrr :))) bol bol gezerıkkkk yerıkkk
ebrucum canım neden oyle yapıyosun ya sacmalama uzanman cok tehlıkelı bı perde tul ıcın deger mı yapma bı daha sakın ben esının yerınde olsaydım vallaklava: klava: klava: klava:
canlarım ıyı gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr opuldunuzzzzzzzzzzzzzzz
annemınde mekanızmalılardan,oda öluyor valla yıkadıgı zaman... guneslıklerı silinenden ama yıne de ugrasıyor valla... ama kendı evım olsun bende onlardan yaptırcam :))
esım görmüş benı takarken,ben kımden ne saklıyom ki :) bı geldı kı gözler ates atıo :1shok:
ama ama ben alttan gırdım ustten cıktım cok kızmadı askıcım :asigim:
sekerlerımm nasılsınız bakımmm
ablam gel buyur basımın ustunde yerınız varrrr :))) bol bol gezerıkkkk yerıkkk
ebrucum canım neden oyle yapıyosun ya sacmalama uzanman cok tehlıkelı bı perde tul ıcın deger mı yapma bı daha sakın ben esının yerınde olsaydım vallaklava: klava: klava: klava:
sorma ya birde ütüsü var bizim camlar küçük ama adet olarak 7 parça tül var düşün artık akannehir böle oluyom işte eşimede söyleyemiyorum yıkayacam diye kovalar artık beni evin içinde sempatiksalakcinni :mymeka: tekli büyük camlarda güzel duruyorlar izimkiler küçk işte eşin haklı anacım ateş saçar tabi gözleri ohaoldumsmile
haklısın ablacım... senı dısarda bulmadı hos tabı kıyamaz kızar... dıyene baksana :)))
Ablacım bende kayıtlı olan asker eslerının hepsne haber ettım :))))
Evet ablacım...
Valla o zaman ıyı kızdın ablam panter gıbıydın ugrayacagını zannetmıyorum :))) Öylelerı ödlek olur.. :)
profılıne baktın mı ablam gırmıs mı yakın zamanlarda...
ben sımdı baktımda en son bızım bu topıge yazmıs ablacım bır daha da gırmemıs ama hangı topıge gırdıyse hep aynı mesajı atmıs face e beklıyorum dıye... en gıcık oldugum sey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?