Asker Eşleri

Evet aynen öyle... hepte aynı mesajlar... sankı bır amacı var bu sahsın... dıer kısıler lojman vs demese erkek dıyecegım dolandırıyor falan dıyecegım ama garıp

Evet aynen öyle... hepte aynı mesajlar... sankı bır amacı var bu sahsın... dıer kısıler lojman vs demese erkek dıyecegım dolandırıyor falan dıyecegım ama garıp

yazacak başka şeyi yokki hatunun amacı oraya toplamak işte bide tanınıyor baksana buda çok ilginç biri ankaradan biri istanbuldan

cok garıp gercekten... belkıde orada oturup ankaraya tayın olan bırıydı anlkaradan yazan... kk ya bunların vesılesıyle uye oldu belkıde... yoksa nıckını nerden bılıpte suclasınlar deıl mı?

amaan işi gucu colugu cocugu yok mu bu tıplerın yaa... esıde dag tepe tırmanıyordur o yer bu yer gezıyorduk ekmek parası kazancam dıye...sinir oluyorum böylelerıne

handan abla kimden bahsediyonuz yaa..ben görmeyeli bişeyler mi yaşandıda kaçırdım burada..???

slm hanımlar ben taşındım ığdıra 1 hafta oldu. ev tutmuştuk ama olmadı dışarıda oturmaya izin vermediler lojmandayım şimdi çok küçük ama şirin bi evim oldu.benim için çok sıkıcı 2 kişiyiz lojmanda ama kızım için süper bir yer. çok büyük bi bahçasi parkı var tavşanlar tavuklar var çok eğleniyor benim cadı.

hoşgeldin ayşe ceylin..yerleştin demek ne güzel..darısı başıma olsun..çok bunaldım bende artık gidip yerşleşmek izstiyorum bir an önce evime yaaa..akannehir

kızlar ben geldımmmmmmmmmmmm :)

nasılsınız handan ablacım ne oldu topıkte kım bu densız kısı ne yaptı bu kadart sınır edecek :))

canım hayırlı olsun ohh ne guzel tavsan park buyuk bahceee ohh gule gule huzurlu oturmayı nasıp etsın yuce rabbım

elmascım canım sen naslsın

selammmmm.bende geldim.handan abloşum valla merakettim niki ne bu mikser hatunun
elmascımm sende inşallah hayırlısıyla taşın tatlımçok zordur eminim evsiz olmak her tayin dönemi nefret ederim bende o durumdan
esmoşuum fıstıkıım oohhh bu yaz ciddiciddi tatil yaptın balım.keyfini çıkart.
ayşeceylinsenin adına çok sevindim gülegüle otur yeni evinde
sabaha nasipse tatildeyimm

Şekerler günaydın erkenciyim bugün dün akşamda girmedim tansiyonum yükseldi yine başım filan kötüydü erkenden yattım uyudum sonrada uyandım uyku tutmadı resmen çıldırdım gece uyuyamayınca ..

Kızlar ebru biliyor konuyu mikserin biri buraya gelmişti bende zılgıtı çektim :mymeka: kendisine faceyle ilgili birşey ebrunun listesinde var iseniz durumu anlatır sizlere ...

günaydınlaaarrrrrrrr...geçmiş olsun handan ablam..
naber millet..dün kocişe çok kızgındım.lmaz:.kaynımın bana yaptığı saygısızlığa sesiz kaldığı için..üstüne üstlük bide evi taşımasına boyamasına yardım etmeye çalışıyodu(kaynanmgilin yanından ev aldılarda..) hiç umrumnda değildi .ben yediğim laflarla kalmıştım yani kaynımdan..sonunda aklı başına geldi akşam bizi yüzleştirdi kaynımla kaynım hiç bir savunma yapmadı özür diledi benden zaten önceden beri fırsat kolluyomuş oda özür dilemeye ortamı olmadı dedi.bende farkındayım yaşanmaması gereken bişey yaşandı dedi..affet büyüklük sende kalsın dedi .bende affetmek Allaha mahsus estağfurulllah..dedim:))sempatiksalakcinni:kedi: daha önce dilesen daha iyi olurdu ama ben küçük de olsa bir özür bekledim dedim..ağaır konuştun ama her ailede olabilir önemli olan hatanı anlaman dedim..öylece konu kapandı işte..çok rahatladım ama.guclubacismile.ohh sırtımdanm yük kalktı..eşimde rahatladı arada kalmıştı biraz..ben babamlada görüşcem meseleyi neden daha önce müdahale etmemiş bunca zamandedi eşim ..görüş dedm bende gelinlerini azcık savunmadılar dedim..üstüne üstlük kayınpeder dün arabayı tamire götürmüştü parası çıkışmamış eşimi çağırdı gene ..bide ona bozuldum tabi:umursamaz:alsanaalsanasmile..sen para mı basıyosun dağda ne halde kazandın geldin diye.işte dün baya sinir küpüydüm ama bugün iyiyim..Allahtan çok vermemiş eşim 50-60 diyo..bıktım ya ama..soyulmaktan..1 kuruş bile vermek istemiyom artık işin kötüsü kaynanamda duydu tartışmamızı..eşime demiş gitme para için karınla kötü olma baban ne kendi başının çaresine baksın demiş..eşimde onuda azarlayıp gitmiş..giderkende ben gelene kadar eve girme aşağıda otur demiş:)))).kaydirigubbakcemile3.benden çekinmiş anasına bi laf söylerim kavga ederiz diye.:1ninca:kadın milletine belli mi olur diyo.. falan filan işte hallettik sonuçta..iyi oldu duyduysada bida istemesinler işte..yaşasın kötülük..:))aklinialirimsmilekötükedihüsosengözlerimebaksanab

ne olsun canım ya eşim yanımda ya zaman çabuk geçiyor..haftaya cumartesi gidecek işte yeni yerine bizde ondan bir 10 gün belki 15 gün kadar sonra gitcez..şimdiden canım sıkılıyo..gene o gitcek biz kalcaz diye..gerçi bu kez farklı ama..1 gün bile ayrılık şimdi uzun geliyo işte..akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…