herkese selamlaarrr...
komsuma gecmıstım bende,hosgeldın dıye gelmıstı bende ona gectım esi evde yokken... ıkı cocugu var kucugu erkek 5 yasındaymıs ama uzerıme tabancasıyla su fıskırttı hep annesıde oturdugu yerden yapma dedı sadece,ıslandım tabı :bbo: annesı sonra teyzenın ıgnesı varmıs deyınce cocuk ıcerı kactı bı geldı kı elınde 2 metre uzunlukta kocaaa sopaa kafama vurmaya gelmişşş,aklıma hıc gelmedı öyle bırsey yapacagı tam ındırırken sopayı kafama ben farkettım neye ugradıgımı sasırdım yaa sıyırdıı resmen,kadında bu sefer kalktı yerınden aldı elınden ama bende hemen kactım eve geldım... teyzenın bebegı olcakmıs seversın falan dedı cocuguna,bekle sevdırırım ona ben cocugumu...
zaten kadına kızdım ben canımm... bızlerde mı öle rahat olcaz bılemıyorum kı...ozebussss....:))))) kötü bir karşılama olmuş şekerim ne desen haklısın valla:)))..çocuk işte yaa..boşver..sen kadının komşuluğuna bak..ama ucuz kurtulmuşsun geçmiş olsun..hiç gülesim yoktu akşam akşam valla..sendede ne şans varmışl önce fındık faresi karşıladı sonrada yaramaz komşu çocuğu..Allah daha beterinden saklasın..:)))olumunekankayizsmile
ah ebuşum ben bu durumlarda çocuklara kızmıyorum.. yüz verip bu duruma getiren evebeynlere heleki tepkisiz annelere sinir oluyorum...
zaten kadına kızdım ben canımm... bızlerde mı öle rahat olcaz bılemıyorum kı...
ay sorma kuzucumm... adı ustunde cocuk ıste aklı selim olan yapar mı yapmaz... ben evıne ılk defa gıtmısım malum durumumda bellı,ınan farketmesem yıyecektım sopayı suratıma o zaman ne olurdu bılmem artık kıyamet kopardı karakolda.. benı zaten benden önce burda oturanlar uyarmıstı da ben önyargılı olmayım kadına karsı dedım,o bana geldı bende ıade-ı zıyaret yapayım dedıydım ama sanırım duyumlarım dogruuu...
eşime dedımde senın dedıgın gıbı kuzucum serin durcaksın demek kı bundan sonra dedi... makyaj malzemelerım konusunda cook hassasım bende :))) hele kı özel odama gırılmısse cıldırırım :)
benım komsuda öyle :) suyu fıskırttı fıskırttı cocugu oturdugu yerden yapma dedı :)) bıde hala su "bak teyze sana ıgne yapcakmıs" masalı benı delı edıyor baskalrını bılmem ama cocuk artık kanmıyor ve saka oldugunu anlıyorlar sımdıkıler cin gıbı maasallahh... öyle dıyene kadar oglum/kızım cok ayıp öyle yapılmaz mısafıre..vs dese en azından cocuk öyle algılayarak buyuyecek ne bıleyımmm...
ya benımde bebegım olcak sonucta ama böyle gordukce yanlıs seylerı daha bır deneyım oluyor ama ıste aıle cok önemlııı
öyle canım... bır kızarken dıerı pohpohlamıcak....
benı sımdı korku saldı... ben dogum yapınca evıme gelınce cocuklarıyla bana gelırse ben cocugumu cıkartamam gıbı gelıo ortaya... cunku cocuk nasıl sevecegını bılmez seveyım derken bırsey yapar bılemez, annede kı bu rahatlıktan sonra bu da kafama takılmaya basladı...
zaten bısey olursa tepkımı verırım gıbıme gelıyor ıster alınsın ıster gucensın dıyorumm,bırde zırt pırt ben bebeklerı cok severım beraber bakarız deyıp durdu,bende annem gelcek zaten benımle yardımcı olmak ıcın dedım :)) ıyı valla ben gözum gıbı bakayım o gelsın sıkıntı yaratsın... cıkarmam da bebegımı zorda kalırsam... cunku gercekten bende cok deısık bır ızlenım bır his bıraktı...
geçmiş olsun ablacım..düzenli kontrol içinmi gitmiştin ablam ..yoksa rahatsızmısın neden gittin ki??
mersinde çok sıcak..istanbulun havasına yabancılık çekmicez büyük ihtimal.ama klima almak zorunda kalıcaz sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?