- 20 Mart 2008
- 142.079
- 214.219
- 1.423
- 60
sekerler nasılsınzzzzzzzzzzzzzz
bı yandım sormayınnn :)) kararmaya devammm
handan ablam yaptırmak lazım testlerı erteleme haftaya gıdersınnn tekrar bısey olmazzz
ebrum kuzum bebısımız nasılll bakımmmm
elmascım kuzum kızmakta haklısın valla ya gezın tabıııı ecesudan haberınız varmı hıc gırmedıııı
serpılde gırmeı yenı evlımızzzzzzzzzzzz
berbat bi gün geçiriyorum...2 senedir eşimin yolunu gözlüyorum..ama beyefendi şu an amelelikle meşgul..kardeşinin yeni aldığı evini boyuyolar..sinirlerim çok tepemde..fena kavga ettik başka sebeplerde vardı..çocuğunu gezdirip eşiyle ilgileneceği yerde amelelik yapıyo yaa haksızmıyım..iyiki eşim burdaymış yoksa kim uğraşcaktı bilmem..milletin şansı gö.. den akıyo hee..yarın bigün biz eşya taşırken bi tane adam bulunmaz..kaynım işe gidiyo ustaya yamaklık yapmak bizimkine kalıyo..eltim hanfendileride 20 günlük bebeği var diye evinden dışarı çıkmıyo..benimki olsa sürükler dururdu yanında..merak edip nasıl olmuş diye gelip bakmıyo bile ben mecburmuyum ustaya çay yemek yapmaya..bulaşığıyla uğraşmaya...bıktım ya ne kadra şanssız bir insanım..millet tertemiz ev ahibi oluyo cefasını ben çekiyom..
yok anacım erkek milleti değilmi..2 yıl boşuna gözlerim yollarda beklemişim..çabucak bitti özlem..kavga etmeye başladık..ayrı yaşamaya alıştık sanırım biz ..gitsin istemiyom yokken daha rahattım..dağdan geldiği belli(..eline geçeni fırlattı bana.kafa mı gözümü yaracaktı gerizekalı..rezil olduğumamaı yanayım..başka şeylere mi bilmiyorum..
bildiğim şanssız bir insan olduğum..hayatımda bi kere şansım yaver gitsede..şu sınavı kazanıp atanıp gitsem..onu diliyom allahtan..bugün açıklnamdı lanet sınav belki yarın yada sonraki gün..şans mı var ki kıl payı kaçırırım onuda kesin..(alsanaalsanasmile
benim şanssızlığım bi kez daha belli oldu işte..şurda derdimi döküp iki laflayıp rahatlayayım diyorum..kimsecikler uğramıyor yahuuu((((((
öncelikle tüm asker eşlerine merhaba:)ben henüz bi asker eşi değilim ama 4 yldr süren bi birlktlğm var erkek arkdşm kara harp okulnda okuyo eğer kısmet olursa inş evlenicez:) yalnız ben sizin yazdıklarınızı okuyunca çok büyük karamsarlığa kapıldım mesela 2 yıllığına göreve gidenler bile varmışbu durum beni çok korkutuyo zaten terör yuzunden cektiklermz de ortada, bende unı 3. snftaym ve öğretmen olucam acaba eş durumundan dolayı olan atamalar hala geçerli mi? bir de şunu soruc eşiniz doğuya gittiğinde sizi de yanında götürdü mü??ya da arada bir mi gorusuyorsunz? cevaplar ıcın sımdıden teskkrler:)
sağol handan ablacım iyiki varsın...babası beyefendi ağa gibi oturuyo..dolanıyo boş boş..şu an gene yalnızım gene gitti lanet olsun yaa..cumartesi gidiyo zaten .4 günü kaldı ve bu dört günün daha 3 günündede oranın işine gidecek sanırım bizim amele..dün yanımdada yatmamış beyefndi..istersen boşanmayı konuşalım diyo bana bide dün..ne istiyosan yap dedim bende..gerçekten burda yokken daha huzurluydum ya..uzakta olduğğunu bliyodum sesim çıkmıyodu..şimdi burda ama amele gibi çalışıyo..geldiğini bile unutuyom..2 sene boşa üzülmüşüm..değmezmiş.....:gitme:
Elmascım dur birsakin ol canım hemen sinirlenip kendini bu kadar üzme ne olur peki babası filan gitmiyormu eve ustaların yanında o dursa biraz belkide dönüşümlü kalsalar evde dsha iyi olur aslında ne kadar kızsanda eşinin kardeşi canım kendini yırtsanda kendi bildiğinden şaşmaz nasılsa bebek var diyorsun birde eltinde uzak mı oturuyor şimdi hani eve gelip bakamıyor ondan sordum canım.
Canım bak o kadar sabrettin işte eşinde geldi sana şunu söyleyeyim eşinin stresini biraz anlaman lazım oraların sıkıntısını atmak kolay değil tatlım braz zaman vereceksn o kadar zamanla zaten düzelir merak etme bende yaşadım biliyorum benim avantajım ben tek başımaydım herşeyi düzene sokuyordum geldiği zaman düzenim bozuldu zannetmiştim neden biliyormusun eşin yok zaten tek kalıyorsun kendine göre bir düzen kuruyorsun da ondan .
Özlemin bitmez tatlım bak gör oda yaptığının farkına varmıştır zaten hatasını anlamıştır erkek milletiişte burunlarından kıl aldırmıyorlar aranız düzelir merak etme sen canım benim hiçççç canını sıkma gelip geçici şeyler bunlar sen evine yerleş bak daha rahat edersin inan inşallah şu sınavıda kazanırsında iş hayatına başlarsın .
Sakın surat filan asma eşine karşı zaten kalabalıksınız öbürleride çakmasın durunmu çok fazla olduu canım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
sağol handan ablacım iyiki varsın...babası beyefendi ağa gibi oturuyo..dolanıyo boş boş..şu an gene yalnızım gene gitti lanet olsun yaa..cumartesi gidiyo zaten .4 günü kaldı ve bu dört günün daha 3 günündede oranın işine gidecek sanırım bizim amele..dün yanımdada yatmamış beyefndi..istersen boşanmayı konuşalım diyo bana bide dün..ne istiyosan yap dedim bende..gerçekten burda yokken daha huzurluydum ya..uzakta olduğğunu bliyodum sesim çıkmıyodu..şimdi burda ama amele gibi çalışıyo..geldiğini bile unutuyom..2 sene boşa üzülmüşüm..değmezmiş.....:gitme:
berbat bi gün geçiriyorum...2 senedir eşimin yolunu gözlüyorum..ama beyefendi şu an amelelikle meşgul..kardeşinin yeni aldığı evini boyuyolar..sinirlerim çok tepemde..fena kavga ettik başka sebeplerde vardı..çocuğunu gezdirip eşiyle ilgileneceği yerde amelelik yapıyo yaa haksızmıyım..iyiki eşim burdaymış yoksa kim uğraşcaktı bilmem..milletin şansı gö.. den akıyo hee..yarın bigün biz eşya taşırken bi tane adam bulunmaz..kaynım işe gidiyo ustaya yamaklık yapmak bizimkine kalıyo..eltim hanfendileride 20 günlük bebeği var diye evinden dışarı çıkmıyo..benimki olsa sürükler dururdu yanında..merak edip nasıl olmuş diye gelip bakmıyo bile ben mecburmuyum ustaya çay yemek yapmaya..bulaşığıyla uğraşmaya...bıktım ya ne kadra şanssız bir insanım..millet tertemiz ev ahibi oluyo cefasını ben çekiyom..
yok anacım erkek milleti değilmi..2 yıl boşuna gözlerim yollarda beklemişim..çabucak bitti özlem..kavga etmeye başladık..ayrı yaşamaya alıştık sanırım biz ..gitsin istemiyom yokken daha rahattım..dağdan geldiği belli(..eline geçeni fırlattı bana.kafa mı gözümü yaracaktı gerizekalı..rezil olduğumamaı yanayım..başka şeylere mi bilmiyorum..
bildiğim şanssız bir insan olduğum..hayatımda bi kere şansım yaver gitsede..şu sınavı kazanıp atanıp gitsem..onu diliyom allahtan..bugün açıklnamdı lanet sınav belki yarın yada sonraki gün..şans mı var ki kıl payı kaçırırım onuda kesin..(alsanaalsanasmile
ah canım ya... aslında bu taşımlarımız asırı özlemden kaynaklanıyor ama esının aılesı gerekten gamsızmıs cnm kusura bakma ama... bence daha fazla esıne mudahele etme canım,sen ne kadar ısrarla ters tepkı verırsen esıne aılesı daha kıymetlı olur... bıde kardesı yok eltın dogum yapmıs o yuzden senın esıne bu bır gorev gıbı gelıyor kardesı netıcede... daha fazla tepkı gosterme canım hıc kurcalama bosver... 4 gun sonra gıdecek ama sende artık yanına gıdceksın 2 yıl ayrılık olmayacak sabret azcık cnmmm...sağol handan ablacım iyiki varsın...babası beyefendi ağa gibi oturuyo..dolanıyo boş boş..şu an gene yalnızım gene gitti lanet olsun yaa..cumartesi gidiyo zaten .4 günü kaldı ve bu dört günün daha 3 günündede oranın işine gidecek sanırım bizim amele..dün yanımdada yatmamış beyefndi..istersen boşanmayı konuşalım diyo bana bide dün..ne istiyosan yap dedim bende..gerçekten burda yokken daha huzurluydum ya..uzakta olduğğunu bliyodum sesim çıkmıyodu..şimdi burda ama amele gibi çalışıyo..geldiğini bile unutuyom..2 sene boşa üzülmüşüm..değmezmiş.....:gitme:
öncelikle tüm asker eşlerine merhaba:)ben henüz bi asker eşi değilim ama 4 yldr süren bi birlktlğm var erkek arkdşm kara harp okulnda okuyo eğer kısmet olursa inş evlenicez:) yalnız ben sizin yazdıklarınızı okuyunca çok büyük karamsarlığa kapıldım mesela 2 yıllığına göreve gidenler bile varmışbu durum beni çok korkutuyo zaten terör yuzunden cektiklermz de ortada, bende unı 3. snftaym ve öğretmen olucam acaba eş durumundan dolayı olan atamalar hala geçerli mi? bir de şunu soruc eşiniz doğuya gittiğinde sizi de yanında götürdü mü??ya da arada bir mi gorusuyorsunz? cevaplar ıcın sımdıden teskkrler:)
ablaaaammm nasılsınnnnn
canım ona sıkkın ablam... dun aksam annem aradı konstuk,amasyadalar hala, tapu işlerı mı ne varmıs onla ugrasıyormus babam... esım gelcek mısınız annecım dedı annemde valla baban ebuşu bızımle gonderırse gelırım dıo dedıeşimde daha ebusun gelmesıne 1,5 ay var dedı et tırnaktan ayrılır mı anne ben naparım 1 bucuk ay dedı tam rahata ermısken... zaten 1 bucuk ay sonra kısmtse ızınımız var gelıcez dedı... banada aynı seyı soyledı annem,bende bu ay seker yuklemem oldugunu aşım oldugunu yanı kontrollerımın oldugunu söledım erken gelemem sızınle dedım napıyım ablacım,zaten eylulde kısmetse gıdıcem gıtmeden kendı doktoruma tum tahlılerımı yaptırıyım dedım cunku orda daha doktor bulamadım burda herseyım ayarlı.. doktorum zaten hamılelıgımın basından berı ılgılenıyor herseyımı bılıyor...
daha oncede demıstım ya ablacım mılletın dugunu ıcın 7-8 saat yol teptıler bır 7-8 saat daha benım ıcın gelmıyorlar dıye uzuluyorumm esımde uzuluo gorunce benı ben sana yetmıyor muyum dıyor bu sefer ona da uzulyorumm ne bıleyım ablacım sadece gelmelerını ıstedım,mılletı dıusunduklerı kadar benı de dusunsunler ıstedım,normalde cook dusukunler tek kızım bıde ama ne bıleyım gelmelerını buryaa cok ıstedımmm
valla bıktım usandım haytımdan handan abla ya ne bir heves kaldı ne yaşama sevinci..ot gibi yaşıyom inanki..biz yeniden birlikte yaşarken yeniden uyum sorunları yaşarken gerçekten bu sene boşanmazsak iyi..uyan yemek bulaşık ortalık düzenle ..bilgisyara takıl.yat kalk..
He ıste bak ablacım sende aynı seyı soyluyorsun degıl mı...
Canım ya gelseler keşke biraz kalırlar orda sonra dönerler sende izine çıktığınız zaman gidersin ailenin yanına erken gitsen bile eşin için zor olur haklı şimdi tam rahat edeceği zaman sen olmayacaksın yanında erkek fazla yanlız kalamıyır ebrucum illaki eşini istiyor yanında işte.
Sen kontrollerini yaptır bitir öyle git o zaman oraya en güzelide bu zaten eşinde yanlız kalmaz sonuçta..
Asında gelebilirler yanına ya hemde seni görmiş olurlar böylelikle sen kandırmaya çalış olmasssa eşimi yanlız bırakamam dersin anlarlar be kuzum bunu şimdi naz yapıyorlar tabi onlar istiyorlarki senide alıp beraber dönmek ama dahada çok vakit var doğuma erken gitmen de eşn için zor ama biliyonmmu yanlız kalacak sonçta ayyyy kıyamam yaaa benim eşim bile artık ankaraya gidince en fazla 1 haftakal diyor yanlızlık yaramıyor adama inan
valla bıktım usandım haytımdan handan abla ya ne bir heves kaldı ne yaşama sevinci..ot gibi yaşıyom inanki..biz yeniden birlikte yaşarken yeniden uyum sorunları yaşarken gerçekten bu sene boşanmazsak iyi..uyan yemek bulaşık ortalık düzenle ..bilgisyara takıl.yat kalk..
He ıste bak ablacım sende aynı seyı soyluyorsun degıl mı...
esımı yalnız nasıl bırakayım zaten dogum oncesi 2 ay,sonrasıda 2 ay yalnız kalacak napcaz dıye kara kara dusunuyoruz bıde böle erkenden nasıl bırakır gıderım...
zaten kontrollerım var...
fazla da ısrar etmıcem annemlere daha ne kadar edeyım ki...
bak eniştecımde kalamıyormus,yalnızlık kıme yarar ablamm
canım benım bu kadar kendını harap etme,at kafandan bosanma dusuncesını...az önce yazdım görmedın heralde nasılsa bundan sonra zaten beraber olacaksınız 3-4 yıl,bırak yapsın ne yapıyorsa sımdı özlemden dolayı bız bızlerle ılgılensınler ıstıyoruz ama onlar bızden daha olgun davranmamızı beklıolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?