evet ablacım... neysem sen naptın ablam bır ara yoktun sankımm
ne yapayım ya dün doktora gittim kadın doğuma
kontrol olmak için smear testi yaptırayım dedim
adetimde yeni bitmişti meğerse bir süre geçmesi gerekiyormuş
tam temiz olması lazımmış
cuma günü gel dedi
bakalım cuma gidemessem pazartesi sabahtan gideceğim
ağrılarım var ebuş sol kasıkta hep
bide ameliyatlıyım ben sorun hep solda çıkıyor kist vardı bende onu almışlardı
ebrucum hemen gelecem markete kadar gidip geliyorum
ayy ablacım bende korku var... her kntrole gıttıgımde alttan bakcak dıye dua ederek gıdıyorum ıns bı sorun olmazda bakmaz dıye :) dogumda naparım bılmem artık :)) gecmıs olsun ablacım en ıyısını yapıyorsa 6 ayda bır muayene olmak gerekıyormus aslında...
tamam ablacım optum
merhabalar ben geldimmmmmmm melekler nasılsınız???çok sıcak yavfffff piştim vala(
(((( elmaskalp )))) okudum yazdıklarını inan çok üzüldüm umarım sorunlar en kısa zamanda hallolur ve sende mutlu olursun ve inş...ataman gerçekleşir ve aslında şansız biri olmadığını anlarsın ALLAH büyük üzülme sakın sevgiler...Bak bana benden şanslısın yine bacım parçalı bulutluda olsa sevdiğin kişi yanında, ama ben çok özledim onu o beni özlemiyo yada gurur yapıyo sevginin kıymetini bilmiyoruz nedense neyse aklıma geldi yine((uffff
MELEKLER------>Hepinize hayırlı RAMAZANLAR diliyorum ALLAH herşeyin hayırlısını versin hakkımızda çok uzun saatler aç susuz geçecek RABBİM yardım etsin bu sıcaklarda hem çalışıp hem oruçlu olmak zorlayacak...neyse gideyim artık...!!!
He ıste bak ablacım sende aynı seyı soyluyorsun degıl mı...
esımı yalnız nasıl bırakayım zaten dogum oncesi 2 ay,sonrasıda 2 ay yalnız kalacak napcaz dıye kara kara dusunuyoruz bıde böle erkenden nasıl bırakır gıderım...
zaten kontrollerım var...
fazla da ısrar etmıcem annemlere daha ne kadar edeyım ki...
bak eniştecımde kalamıyormus,yalnızlık kıme yarar ablamm
canım benım bu kadar kendını harap etme,at kafandan bosanma dusuncesını...az önce yazdım görmedın heralde nasılsa bundan sonra zaten beraber olacaksınız 3-4 yıl,bırak yapsın ne yapıyorsa sımdı özlemden dolayı bız bızlerle ılgılensınler ıstıyoruz ama onlar bızden daha olgun davranmamızı beklıolar
sağol canım..evet biz kadınlar duygusalız işte ilgi sevgi istiyoruz hep ..ama yersiz değil benimki 2 sene dile kolay..yanımdan böyle boya badana için gitmesine dayanamıyom..amaann konuş konuş boş bildiğini okuyo nasılsa...bilmiyorumkismile
yemegım var Allahtan bugun hııc bır işi gozum almıyor... dün burda köyden benım yaslarda bır kadın var,evı aradı gelebılırsen bahceye gotureyım senı dedı hava alırsın dedı,bende esıme söyledım gıttım... anam hemen surda dedı yuruyerek 40 dk da vardık bahceye :) sıcakta mahvoldum,gercı varınca dınlendık yedık ıctık saolsun ama eve gelınce anladım kı pestılım cıkmıs,normalde esımle tur atıyoruz ama normal tempoda yuruyup eve gelıyoruz bu sefer bırden agır geldı sıcakta sol kasıgım agrıyor bugun... normaldır heralde...
bırde ablacım dun uzanıyordum bırden karnım kramp gırmıs gıbı kasıldı kımrayamadm karnımı actım bır baktım kı oglusum kafasını dayamıs geriliyo galıba yumruk gıbı bellıydı kafası, kafasını hıssettım sag tarafımda,elledım sevdım kafasını yavas yavas indi sonra :)))) cok dehset bırseymıs ablacım,artık daha sert hıssedıyorum hareketlerını miniğimin...
yemegım var Allahtan bugun hııc bır işi gozum almıyor... dün burda köyden benım yaslarda bır kadın var,evı aradı gelebılırsen bahceye gotureyım senı dedı hava alırsın dedı,bende esıme söyledım gıttım... anam hemen surda dedı yuruyerek 40 dk da vardık bahceye :) sıcakta mahvoldum,gercı varınca dınlendık yedık ıctık saolsun ama eve gelınce anladım kı pestılım cıkmıs,normalde esımle tur atıyoruz ama normal tempoda yuruyup eve gelıyoruz bu sefer bırden agır geldı sıcakta sol kasıgım agrıyor bugun... normaldır heralde...
bırde ablacım dun uzanıyordum bırden karnım kramp gırmıs gıbı kasıldı kımrayamadm karnımı actım bır baktım kı oglusum kafasını dayamıs geriliyo galıba yumruk gıbı bellıydı kafası, kafasını hıssettım sag tarafımda,elledım sevdım kafasını yavas yavas indi sonra :)))) cok dehset bırseymıs ablacım,artık daha sert hıssedıyorum hareketlerını miniğimin...
slm kızlar ben geldim tatilden döndüm hepiniz iyisinizdir umarım
sağol canım..evet biz kadınlar duygusalız işte ilgi sevgi istiyoruz hep ..ama yersiz değil benimki 2 sene dile kolay..yanımdan böyle boya badana için gitmesine dayanamıyom..amaann konuş konuş boş bildiğini okuyo nasılsa...bilmiyorumkismile
ay ablacım bıkac gundur sertlestı hareketlerı... 6.ay bıttı :) dun gece hıııc uyuyamadım yana dönuyorum vuruyor alttan,ezıyorum sanıyorum dönuyorum bu seferde balık gıbı maasallah :))) doktorum 6.ayın bıtınce bebegın yag dokuları doldugu ıcın kasları gelıstıgı ıcın kese ıcındekı alanı daralır ve hareketlerını daha sıddetlı hıssedersın demıstı ve basladı kuzum....
ooy ablamm bu rahat dönemlerımse yandım desene :)) ama olsun deger degıl mı sımdı sabırsızlıkla kontrolumu beklıyorum bakalım ne kadr buyumus oglusummm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?