Asker Eşleri

evet ablacım... neysem sen naptın ablam bır ara yoktun sankımm

ne yapayım ya dün doktora gittim kadın doğuma
kontrol olmak için smear testi yaptırayım dedim
adetimde yeni bitmişti meğerse bir süre geçmesi gerekiyormuş
tam temiz olması lazımmış
cuma günü gel dedi
bakalım cuma gidemessem pazartesi sabahtan gideceğim
ağrılarım var ebuş sol kasıkta hep
bide ameliyatlıyım ben sorun hep solda çıkıyor kist vardı bende onu almışlardı

ebrucum hemen gelecem markete kadar gidip geliyorum

ayy ablacım bende korku var... her kntrole gıttıgımde alttan bakcak dıye dua ederek gıdıyorum ıns bı sorun olmazda bakmaz dıye :) dogumda naparım bılmem artık :)) gecmıs olsun ablacım en ıyısını yapıyorsa 6 ayda bır muayene olmak gerekıyormus aslında...

tamam ablacım optum

geldim ebuş yemeğide koydum ocağa akşamada makarna yaparım yanına tamam işte.
zannetmiyorum alttan bakmıyorlar herhalde
ama doğumda kaçış yokkk
sorma ya işte yaşta geliyor artık ihmal etmemek lazım kontrolleri

hoşgeldin canım çok sıcak demi yanıyor resmen istanbul
sanada hayırlı ramazanlar olsun
boşver ya takma kafana artık
olmuyorsa olmuyor bazı şeyler işte

yemegım var Allahtan bugun hııc bır işi gozum almıyor... dün burda köyden benım yaslarda bır kadın var,evı aradı gelebılırsen bahceye gotureyım senı dedı hava alırsın dedı,bende esıme söyledım gıttım... anam hemen surda dedı yuruyerek 40 dk da vardık bahceye :) sıcakta mahvoldum,gercı varınca dınlendık yedık ıctık saolsun ama eve gelınce anladım kı pestılım cıkmıs,normalde esımle tur atıyoruz ama normal tempoda yuruyup eve gelıyoruz bu sefer bırden agır geldı sıcakta sol kasıgım agrıyor bugun... normaldır heralde...

bırde ablacım dun uzanıyordum bırden karnım kramp gırmıs gıbı kasıldı kımrayamadm karnımı actım bır baktım kı oglusum kafasını dayamıs geriliyo galıba yumruk gıbı bellıydı kafası, kafasını hıssettım sag tarafımda,elledım sevdım kafasını yavas yavas indi sonra :)))) cok dehset bırseymıs ablacım,artık daha sert hıssedıyorum hareketlerını miniğimin...

sağol canım..evet biz kadınlar duygusalız işte ilgi sevgi istiyoruz hep ..ama yersiz değil benimki 2 sene dile kolay..yanımdan böyle boya badana için gitmesine dayanamıyom..amaann konuş konuş boş bildiğini okuyo nasılsa...bilmiyorumkismile

tabıkı yersiz deıl cnm haklısın... ama anca kendını uzersın kuzum... nasılsa kendı evınıze elbet gececeksınız,basbasa mutlaka kalacaksınız... en uygun bır zamanda mevzuyu acar ıncındıgınden bahsedersın ama tatlı dille yerimseniben gör bak yumusar :)

ayy..benimde aklıma geldi o günlerim..çok güzel bi duygu..doğumdan sonraözlüyor insan karnındaki hareketleri..boshayallersmile

şu yemek işi ölüm zaten bide sıcakta mutfağa girmek işkence gibi yürüyünce yoruldun tabi mesafade varmış bayağı sıcak olmasa rahat yürürsün tabi neyse iyi yapmışsın gitmekle hem tanışırsın hemde çok sıkılmassın işte değişik insanlarla tanışmak zevklidir yaaaa ..

ayy anam yirim ben onu oynamaya başladı demi artık bide ayaklarını uzatır yada topuklarıyla vurur sen şimdi hafif hissediyorsun zamanla içinden tren geçmiş gibi hissedeceksin bebişi yatırmayacak oturtmayacak seni bile olsun be ebuş bunları hissemek varya çok güzel ben doğumumu görmüştüm rüyamda hemde aynı şekilde oldu inanırmısın

slm kızlar ben geldim tatilden döndüm hepiniz iyisinizdir umarım

hoş geldin duygucum nasılsın canım iyi birtatil yaptın herhalde kampa gittiniz demi yanlış hatırlamıyorsam

boşver sallama artık bile nasılsa yanlız kalacaksınız evine geldiğinde unutur geçersin inan

ay ablacım bıkac gundur sertlestı hareketlerı... 6.ay bıttı :) dun gece hıııc uyuyamadım yana dönuyorum vuruyor alttan,ezıyorum sanıyorum dönuyorum bu seferde balık gıbı maasallah :))) doktorum 6.ayın bıtınce bebegın yag dokuları doldugu ıcın kasları gelıstıgı ıcın kese ıcındekı alanı daralır ve hareketlerını daha sıddetlı hıssedersın demıstı ve basladı kuzum....

şimdi rahat dönemlerin ebuşum son zamanlarda hiç durmayacak doktorun dediği gibi rahim içi dar gelecek buda sürekli hareket halinde olacağını gösterir alan daralıyor çünkü top oynacak orda dayayacak ayağını dirseğini annesine rahat vermeyecek

ooy ablamm bu rahat dönemlerımse yandım desene :)) ama olsun deger degıl mı sımdı sabırsızlıkla kontrolumu beklıyorum bakalım ne kadr buyumus oglusummm...

ooy ablamm bu rahat dönemlerımse yandım desene :)) ama olsun deger degıl mı sımdı sabırsızlıkla kontrolumu beklıyorum bakalım ne kadr buyumus oglusummm...

yok canım o kadarda değil zaten ama sürekli hareket ettikleri için anne zorlanıyor tabi yatarken kalkarken değer ama canım ya hele birde kucağına al varya o zaman o tattığın duyguyu hiç bişeye değişmessin :lepi:

çok teşekkürler handan ablacım ve osebus_41 bu arada benım ısmım yagmur:) umarım en iyisi olur hakkımızda artık bende başka başka şehirlere gdnce dertlerimi burda sizinle paylaşırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…