- 20 Mart 2008
- 142.079
- 214.218
- 1.423
- 60
etrafımdakı cogu ınsan da aynı seyı soyluyor malatya cok guzelmıs ustelık eskısehır kadarda bozkır degılmıs ben aılemden ılk defa ayrılıcam esım ve benım gorevımde olsa bu sonucta yerınızı alabılecek kımse olmayınca aıle ıcın zor oluyor tek cocuk olmak. malatyaya bu sene ıkı arkadasım tayın oldular onlarda basta mırıldandılar ama sımdı gercekten mutlularmıs ınsanları sıcak ve yardım severmıs .. bakalım ben neler yapacagım ıse baska bır sehre nasıl alısacagım .. belkı orada cocuk sahıbı olurum... ılgınız ıcın cok tesekkur ederım ...opuyorumnanaktan
saolasın ablacımm...
ıyı yapmısım demı sermıcem ablacım zaten bayramdan sonra kısmetse gıdıyorum aılemın yanına gerek yok sermeye,artık oğlusumla gelınce sererım :)))
aa gelıyor demek benım sevgılı gelinim :))) gelsın tabı anacıgını yalnız bırakmasın gezın azcıkkk...
bız bılecıkten tayın olduk buraya ve kardesımde eskısehırde gorev yapıyor oda havacı... eskısehırıde coook severım,bılecıkteyken cok gıttık haftasonları eskısehıre :)) dedıklerı gıbı evet eskısehır daha bozkır kalıyor ama Malatya daha dolu dıyeyım... rıca ederım cnm
nıye zorla gelıyor ablamm hayırdırrr yoksammm oglusumun pabuc damda mı :)))))
ayy tuylerım dıken dıken oldu.. son kez arkama donup baktım ı okuyunca... herseyın bası zor gelıyor dedıgınız gıbı.. sonra ınsan alısmayada alısıyor.. ama bızlerın farklı yonlerı var bakın burada da bırbırımızı bulabılıyoruz.. en azından destek olup yalnız kalmıyoruz.. iste ben bu yonunu cok sevıyorum bu meslegın herkes kenetlı bırbırıne cunku ortak nokta cok ve yasanmıslıklar fazlaca benzıyor bırbırıne... dip not seneye malatyaya tayın olacaklar var ıse orada ve eskısehırdede goruselım.. tanısalım.. hepınıze cok tesekkurler ... ıyıkı varsınız...:1hug:a.s.
Aile için ilk başlarda zor olur tabiki ama zamanla onlarda alışıyorlar işte yeterki bizler mutlu olalım eşlerimizle önemli olanda budur zaten ziyaretlerine gidersiniz onlar gelirler yanınıza böylelikle yaşam devam eder bir bakmışsın orayada alışmışsın ben ilk malatyaya gittiğimde dedimki buradan ayrılırken arkama dönüp bakmayacağım demiştim ama öyle olmadı otobise bindim döndüm arkamı son kez lojmanlara baktım yani ayrılmak zor gelmişti banada ..
serme tabi ya hemde kirlenir damadımla gelince serersin artık
geliyor sorma zorla getitirttim ama sempatiksalakcinni gel gezeriz seninle dedim kaydirigubbakcemile
yok ya orda rahattya ondan sempatiksalakcinni gerçi pek çıkamıyordışarı sıcaktan dolayı
ata alp'i mizi bırakırmı hiçç ebuşummm
ayy tuylerım dıken dıken oldu.. son kez arkama donup baktım ı okuyunca... herseyın bası zor gelıyor dedıgınız gıbı.. sonra ınsan alısmayada alısıyor.. ama bızlerın farklı yonlerı var bakın burada da bırbırımızı bulabılıyoruz.. en azından destek olup yalnız kalmıyoruz.. iste ben bu yonunu cok sevıyorum bu meslegın herkes kenetlı bırbırıne cunku ortak nokta cok ve yasanmıslıklar fazlaca benzıyor bırbırıne... dip not seneye malatyaya tayın olacaklar var ıse orada ve eskısehırdede goruselım.. tanısalım.. hepınıze cok tesekkurler ... ıyıkı varsınız...:1hug:a.s.
hıııım....
hhehe o bıraksa bıle bız bırakmayız ablacımmmm :))
ya ablacım nette arastırdım ama net bısey bulamadım... hamılelıgımden berı hıcbır bıtkı cayını ıcmedım ne olur ne olmaz dıye,kımısınde sunu ıcın dıyor kımısınde ıcmeyın yaızyor ama ben dün bır fıncan yeşil cay ıctım sabahta mıdem bıraz tuhaftı ama kahvaltıdan sonra gectı...bır zararı olur mu acaba yeşil cayın...
Gerçekten de öyle oldu 4 sene kalmıştık orada iyi kötü günler geçirmiştim alışıyorsun aslında gittiğin yerede mecbursun birde alışmaya..
Biz emekli olduk artık 5 sene oldu şansımızı yitirdik ama hala çok özlüyorum kaldığımız yerleri vede dost diyebileceğim arkadaşlarımı :1hug:
sızın yasanmıs anılarınız ve edındıgınız dostlarınız olmus ne mutlu... bızım emeklılık daha 2020 de nasıpse .. benımde 2026 da kım bılır neler yasayıp neler ogrenıp neler anlatacagız... hayat bı sınema bence bızde fıguran ... onemlı olan her zorlukta kolayına kacmadan yuzlesıp ıyı seyler cıkarabılmek. benım annem cok hasta kalp kapagını degıstırecekler.. ıcımı burkan o ve benden baskada cocugu yok.. bu yuzden korkuyorum kotu gunlerınde yanında olamamaktan.. bıde uzaktakılere hep gec haber gıder ya.. malum kılıselesmıs olay... soylemeyelım uzulur.. sendromu.. hep aklıma gelıyor bu tur seyler.... yasayıp gorecegız...yerimseniben
okudum ablacım saolasınn... sanırım olumsuz bır etkısı yok... cunku 25.haftamdayım ılk defa ıctım...
selam kuzukapamam ne haber nasılsın nasıl gidiyor hazırlıklar kaydirigubbakcemile3
yoğun ablacım kına laışverişimizi yaptık kıınada giyeceğim kıyafetimide aldım..
yinde stresli geçti biraz sanki gelin çarşısına değil kayınvalide çarşısına çıktık sonunda nişanlımla kavga ettim neyse düzeldik allahtan şimdi..
ebuşcum hamilelikte en iyi melissa çayı diye biliyorum..
yeşil çayı fazla içmesen iyi olur hele biberiye falan direk bebeği zehirliyor diye biliyorum..
gerçi senin tehlikeli zamanlar geçti ama yinede dikkat et..
melissanın tadına çok güzel.. ben bayılırım bitki çaylarına başta nahoş gelir.. sonra alışırsın..
yoğun ablacım kına laışverişimizi yaptık kıınada giyeceğim kıyafetimide aldım..
yinde stresli geçti biraz sanki gelin çarşısına değil kayınvalide çarşısına çıktık sonunda nişanlımla kavga ettim neyse düzeldik allahtan şimdi..
ebuşcum hamilelikte en iyi melissa çayı diye biliyorum..
yeşil çayı fazla içmesen iyi olur hele biberiye falan direk bebeği zehirliyor diye biliyorum..
gerçi senin tehlikeli zamanlar geçti ama yinede dikkat et..
melissanın tadına çok güzel.. ben bayılırım bitki çaylarına başta nahoş gelir.. sonra alışırsın..
ay yok bır kere ıceyım dedım sonra da huzursuz oldum zaten hıcbırsey ıcmem... ne bıleyım dun yoruldum dus aldım dustan sonrada bıtkı cayı keyfıne bayılırdım hamılelıkten once,yesıl cay ıceyım dedım sıyah caya bıle gunde 3 fıncana ızın verıyorlar ya... hıc ıcmem artık... sımdı de erken dogum rıskı var ıste Allah korusun hamılelıgın her dönemı rısklı...saol kuzummm
ayy su alısverıs zamanları delı edıyor benı... benım alısverısımde kayınvaldem 1 gun onceden dukkan dukkan magaza magaza dolasıp fıyatta anlasıp ayarlayıp benı annemle oralara goturmustu... ama ben durumu anladım anlamam mı gıttıgımız hıcbır dukkanda bırsey begenmedım... tülcüyle bıle butun tul fıyatlarını sormus bakmıs dıger dukkanlardan daha uygun oraya demıs yarın gelınımı getırcem ona gore dıye...bende hakkaten begenmedım organze ıstıyordum butun tullerımı orda da yoktu,begenmedım dedım cıktım dukkandan zaten gerılmısım butun gun sıcakta ayaktasın...senı anlyabılıyorum nısanlına yansıtman cok normal,o zaman hıncını mecbur ondan cıkartıyorsun :)))))
ebrucum seninki zatenbir alem ya baştan pazarlık yapmıştır belli onun içinde önden gidip ayarlamıştır herşeyi ....
Benımkıler türlerının tek örneği ablacımmm:umursamaz:
Ama ben yer miyimmsositososito
İstedikleri kadar yapsınlar boşverrrrrrrrrr..
Sonuçta biz kazanıyoz nasılsa sempatiksalakcinni :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?