Asker Eşleri

kesınlıkle ablacım :)) bu ara bızde gumburtu kopmazsa ıyıdır :)) tasıdık evı tasınacagımızı bılıyorlardı ama haber etmedık bız yerlestık dıye... evı getırecegımız zamanıda bılıyorlardı... sımdı burda cep cekmıyor tlf yok ısteseler ulasamazlarda,esımde aramam dıyor...sen burda ıkı cansın ınsan bı dusunur sorar dıyor ne arıcam dıyor ınat ettı... bakalım yakında kayınpederım karakolun nosunu arstırır bulur ulasır :))

eve telefon bağlandı ama demi arayıp numara filan vermedinizmi onlara
arasaydınız hiç olmazsa başınız ağrımazdı beeeeee.
canım ya istiyorlarki herşeyden haberleri olsun işte...
işte burada dengeyi kuracak olan sensin canımcım..
arayın olmazsa bir kereden bişey olmaz yaaa.

baglandı ama sıkıntı var sanırım telekomcular gelmedı kullanmıyoruz daha...
valla ablacım esıme dedım oda ınat ettım dıyor hep ben mı ödün vercem dıyor...
bende aramak ıstemıyorum ablacım,cok sogudum bırde hep sorgu hep sorgu...
esım buraya ılk geldıgınde evde o halımle kolıler ıcınde 8 gun kaldım onun oncesıde var tabı ıaıznden dondugumuzden berı hazırandan berı yanı,hııc aramadılar torunlarını bıle sormuyorlar...esımınde zoruna gıdıyor halıyle,ben yıne hep böylelerdı bosver dıyorum degısmezler dıyorum ama esım cok kırgın...

anlıyorum ebrucum eşin son derece haklı bu konuda o zaman her zaman veren taraf sen olamazsın tabiki demekki ilgisiz bir aile bunlar hiç mi merak etmezler ya acaba bunlar ne yapıyor diye hadi ikinizi geç bebek var en azından insan onuda mı merak etmez hiç hayret bişey yani seni aramayanı o zaman sende aramazsın olur biter sen şimdi doğum yapınca gelirler demi annenlere

iyi olmuş güle güle giy canım kıyafetini
tahmin ediyorum vallaha neler olduğunu
hiç takma kafana sen bunları
nişanlınada belli etme sakın üzülür oda

yansıtmayım yansıtmayım diyorum ama patlıyorum sonunda.. Allahtan fazla küs kalamayız birimizden biri sokulur mutlaka hemen =)
bizimkide sözde bana alışveriş yapmak için 2 bin getirmiş herkesede duyurdu okadar getirdiğini içinden geliş gidiş yol paralarını aldı.. kendine elbise falan aldı =)) çantasına kadar baktı.. içinden yin e 150 lira vermiş nişanlım onlara..ıvır zıvırları halledince nişanlım dedki sen kızılayda meralin ablalarıyla bekle biz karumda 15 dk elbiseyi alıp gelelim dedi 15 dk için ben parasız durmam die ordanda kırptı bide arada banada beğendiğin elbise ne kadar die sorup duruo..halbuki kendi elbiseside benle aynı para.. sözde bana 2bin harcamış oldular herkes öyle biliyor..

slm herkese türkiyede ilk iftarı ben açıorum. hakkrinin güxel yönü hihih. bugünde ben karşı komşumdaydım iftar için eşim de 1 haftalık göreve çıktı. daha buraya geleli bir hafta bile olmadı ama neyseki komşum iyi yoksa tek başına allahın dagında çok zor geçerdi benim için zaman

patlamamak mümkünmü zaten canım
yuhhh yani o kadar alıyor yinede kırpıyor yani
bana bak seninle yarışıyor ha haberin olsun

yanlız kaldın desene ne yapcan ya alışacan işte serpilcim komşuların iyiyse sende rahat edersin en azından

selaaaaammmm..
epey kaynatmışsınız bensiz:)) kaç günden beri stres sinir vardı bizde malum bahsetmiştim..bu akşam iftara kociş yemeğe götürdü ..sonra kızımı parka götürdük ordan..iyi geldi valla ..biraz başbaşa kalmış olduk.özlemişim yaa..eve geldik eltimlerde burdaydı..biraz yerleştirmişler onlarda evi..yarın yine giderim biraz yardıma..oruçluykende zor oluyo valla..darısı başıma bende gitsem yerşleşsem bi..yarından sonra kociş gidiyo cumartesi akşam..10-15 gün sonrada biz gitcez..o gitsinde bizde gidelim peşinden artık..saymaya başlarım yine günleri..handan ablam kızında geliyomuş gözün aydın..gelsin tabi ya sende yalnızsın yanında dursun biraz zaten okullarda açılır yakında..:hulya:

selammm ne haber elmas yediniz yemekleri ha afiyet olsun canım iyi yapmışsınız gitmekle neyse sen yap yinede iyiliğini kazanan sen olursun inan ..
eşinde gidiyor yine neyse çok fazla ayrı kalmadan sende gideceksin yanına ..
evet ya cumartesi akşamı geliyor çok şükür bende çok sıkıldım zaten gelsin çıkarız artık dışarıya çok ta sıcak ya nasıl dolaşılır bu havada bilmem
eylül 19 gibi dönecek herhalde okuluna ...

patlamamak mümkünmü zaten canım
yuhhh yani o kadar alıyor yinede kırpıyor yani
bana bak seninle yarışıyor ha haberin olsun

aynen öyle ablacım.. bide ne kadar az harcasam kar mantığı var..
ki zaten bu yaptıklarının faxzlasını nişanlım onalara verdi.. bugüne kadar kazandıklarını hep onlara verdi alıştılar tabi..

aynen öyle ablacım.. bide ne kadar az harcasam kar mantığı var..
ki zaten bu yaptıklarının faxzlasını nişanlım onalara verdi.. bugüne kadar kazandıklarını hep onlara verdi alıştılar tabi..

bundan sonrada vermesin sakın
artk bir aile olacaksınız sonuçta tekrar istemesinlerd aman aman

bundan sonrada vermesin sakın
artk bir aile olacaksınız sonuçta tekrar istemesinlerd aman aman

inşallah ablacım böyle bi sorun olmaz evlennce.. bugüne kadar emeklişlilerinde ev yaptırmaya kadar herşeyi yaptı babasının arabasını bile aldı (kendinin yok) ekstraları söylemiyorum.. ailseidir yapar hiç bişi demiyorum ama onlar hiç sormadılar varmı diye..
oda hiç yok demez geçen sene konyadayken böyle istediler durdular hiç yok dememiş içeriye girip vermiş hep şimdi kredi çekip onu kapattık.. onu bile evlenince ödüycez yani..
umarım başka sorun yaşamam

anlıyorum canım yapacak ta buda bir yere kadar ama onlarda hep istemiş demekki nişanlında yok dememiş ..şimdide sıkıntı çekecek olan yine sizler olacaksınız inşallah tatlım sorunsuz bir evlilik yaşayında borç bir şekilde ödenir nasılsa ...

inşallah ablacım.. rabbimden sadece huzur sağlık mutluluk istiyorum..
bide ebuşun karnındakinden zamanı gelince:kedi:

hayırlı ramazanlar herkese........benim için dua edin nişanlımın mutabakat eğitimi eylüle çıkmasın evlendikten 2 gün sonra ondan ayrı kalmak istemiyorum artık bitsin bu hasretlikler allahım nolurr

hayırlı ramazanlar herkese........benim için dua edin nişanlımın mutabakat eğitimi eylüle çıkmasın evlendikten 2 gün sonra ondan ayrı kalmak istemiyorum artık bitsin bu hasretlikler allahım nolurr

merhaba sanada iyi ramazanlar olsun inşallah çıkmazda sende yanlız kalmassın canım :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…