Asker Eşleri

kızlar nasılsınızzz ben geldımmmmmmmmmmmmmm

umarım herkez ıyıdır bende ıyıyım haftasonu babamız gelecek :)) cok ozledıkkkkk

bu rada 92.62 aldım bu sene atanıyorummm sekelerım meslegımı 4 sene arddından sonra baslıcamm :))

ıftara gıdıcez opıuyorum hepınızı

saoll ablacım esımı gonderdım goreve 2 gun yalnızım... mutfagı topladım dınlenıyorum bende... sen nasılsın ablamm

canım ya kaldın yine tek başına allahtan 2 günmüş geçer hememcecik bende iyiyim canım ya bütün gün evdeyim işte vakitte geçmiyor hiç yarında begüm geliyor allahtan

gözün aydın olsun esmacım kutluyrum seni ıslatırız artık haa ne dersin hepimizi ızgara yemeye götürürsün

slm herkeze hepinizi öpüyorum çokkkkk özledimm sizleriii kocaman öpüyorum rahatsızdım giremiyorumm...kuzumun nişanlısının görevi nereye çıktı acaba?

eylemcım bende senı optummm cokk..gecmıs olsun canım neyın var yıne aynı rahatsızlıgın mı cnm,dıkkat et kendıne bu sıcaklarda canısı...
kuzmun nişanlısını bılmıyorum cnmmm

handan ablam ebrucum tsk ederım canlarımmm :))) gıı deluuu doturmem mıııı en kralınaaaa :)))

sagol canım benım :)) ınsaalh ısteyen atanır ne ugrastım ya senelerdır bu sondu zaten artık kpss belasıyla ugrasmayacaktım :))

kızlar gunaydınnnnnn
kımsecıkler gelmemıs daha handan ablam tabı orucuz dıye kahvaltı hazırlma telasıdea yokk
opuyorum canlarım sızııı

günaydınlaarrrr..erkenciyiz bugün..dün yatılı misafir geldi..kahvaltı yapıyolar..niyetli değil kaynanagilde..biri kalp biri tansiyon hastası..ben niyetliyim ama..eşimide yolcu ettim dün istanbula..10 gün sonrada ben gidiyorum inş..çabuk geçsiiiiiiiiinnnnnnnn(

bu arada esma gözün aydın sınav sonucun iyi gelmiş..tebrikler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…