selamlaarr hatunlar ..hayırlı ramazanlar olsun inş..niyetliyim bende..susuzluk var bol bol şimdilik açlık yok..bakalım.6 saat kaldı iftara.
kızlaarrr daha da önemlisi..1 saate kadar sınav sonucları açıklanacak..kafayı yicem heyecandan..umarım iyi haberlerle gelirim...
slm canlarım benim nihayey sizlere kavuşabildim. düğün falan filan ev temizlik iş güç hepsi bitti ve artık hakkarideyim. evlendik ama yine ayrıyız yine ayrıyız dah buraya geldiğim ilk gün gün yakın emniyete çıktılar ve ben komşuda kalmak zorunda kaldım dün geldi ve bugün yine yok yarın gelicek sonra 10 gün yine yok böyle olcanı bilodum o yüzden kendşmi hazırlamıştım açıkçasıtek saglıgı yerinde olsunda sorun değil diorum eee sizler neler yaptınız bakalım
ayyyy kimler gelmiş canım nasılsın ya tekrardan hayırlı uğurlu olsun evliliğin nasıl geçiyor bakalım günlerin kulaklarını hep çınlattık inan şu an çok meşguldur diye..
aferin bak kendini hazırlamışsın buna ne güzel yeterki canları sağolsun onların .
avatarda yani hem evli hem ev hanımı yazıyor alışcaz bunada serpilcim .
kendine çok iyi bak tatlım çok öpüyorum seni opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
sağol handan ablacım geçmiş çok fazla oldugu için okumadım eminim çınlatmışsınızdır.nasıl gitsin evlilik şimdilik süper abla burda aynı benim gibi 20 tane asker eşi göreve hep beraber çıkolar bizde hep beraaber bir gün birinde öbürgün birinde takılıoz iştehenüz tanımadım hepsinide eşimin samimi arkadaşlarını eşi ile önceden tanışmıştır sağolsun o ikisi çok iyi bugünde iftara davet ettim karşı komşumu şimdide gittiler bugün ilk defa evimde yanlız kalıcam ilk başta tedirgin oluyodum ama alıştım artık eşimde sahurda gelcekmiş. sorun yok yani öptüm şimdilik kocaman
slm kızlar
kızlar ya eşimi yolcu ettim bende hakkayiye.ben ailemin yanında sivastayım sivasta olan asker eşi varsa tanışmak isterim arkadaşlar
eşyalarımı annemlerin depoya indirdik çocuklar ben zorlanıyoz baya ama alışacaz.ehliyete yazıldım böyle şeylerle zaman geçirmeye çalışıyorum.sivasta olan asker eşi varsa mesaj attın ben her zaman giremiyorum buraya çocuklarımdan fırsat olmuyo.birde razaman geldiki ben ne yapcam emziriyom ama dayanamıyom oruca susuz kalıyom
iyi geceler...
Günaydın hanımlar nasılsınız...
Ebru nerdesin canım 2 gündür görmüyorum seni iyisin demi canım sıkıntın yoktur umarım
herkese gunaydınnnn cok sıcakkk nıyetlı olan arkadaslar varsa allah sabır versın.. bende nıyetlıyım...yerimseniben
günaydınlaarrrrr....
hoşgeldin serpiiill yeni geliiinnn..mutluluklar tekrar..
dün akşam eltimlerin taşınma işi bitti nihayet..kocam 5 gündür onların işiyle uğraştı..kıymetini bilirler umarım..çocuğada kaynanayla ben baktık..bugünde gidip temizliğe yerleşmelerine yardım edicem..şimdi gene bi malzeme almaya gitti eşim..bıktım artık yaa..herşeyden bıktım..sınav sonucumda beklediğimden çok düşük geldi..lanet olsun..şans mı varki..dokunsalar ağlıcam yani..mafoldumben
Canım hosgeldın...malatyada gorev yapmıs ve yenı tayın olan arkadaslar varmı aramızdaaa... bırazcık oralardan bılgı verebılırmı neyı ıyı neyı sıkıcı neyı yenır nereye gıdılır nerde oturulur askerı sosyal yasam nasıl ve lojman durumları elbette bılgılendırırsenız sewınırım arkadaslarrkaydirigubbakcemile5
fıstıkkk... hadı gozunaydın bıtanem... kendını öncden hazırlaman cok ıyı canım... anlastıgın kısıler olmasına da cok sevındım canım..optum senııslm canlarım benim nihayey sizlere kavuşabildim. düğün falan filan ev temizlik iş güç hepsi bitti ve artık hakkarideyim. evlendik ama yine ayrıyız yine ayrıyız dah buraya geldiğim ilk gün gün yakın emniyete çıktılar ve ben komşuda kalmak zorunda kaldım dün geldi ve bugün yine yok yarın gelicek sonra 10 gün yine yok böyle olcanı bilodum o yüzden kendşmi hazırlamıştım açıkçasıtek saglıgı yerinde olsunda sorun değil diorum eee sizler neler yaptınız bakalım
Hayırlı olsun canım,hosgeldın...kızlar ya eşimi yolcu ettim bende hakkayiye.ben ailemin yanında sivastayım sivasta olan asker eşi varsa tanışmak isterim arkadaşlar
Burdayım ablacım... Koridora serecegım halıflekslerım geldı ablam dun,esımde nöbet ıstırahatındeydı evı tam anlamıyla yerlestırdık,saolsun her yerı tekrardan temızledı... halılarımı bayrama sercem,yıkamadan geldı ya kirlenmesın dıye halıfleks ıdare eder sımdılık... sen naspıyorsun ablacımmGünaydın hanımlar nasılsınız...
Ebru nerdesin canım 2 gündür görmüyorum seni iyisin demi canım sıkıntın yoktur umarım
selam canım...günaydınlaarrrrr....
hoşgeldin serpiiill yeni geliiinnn..mutluluklar tekrar..
dün akşam eltimlerin taşınma işi bitti nihayet..kocam 5 gündür onların işiyle uğraştı..kıymetini bilirler umarım..çocuğada kaynanayla ben baktık..bugünde gidip temizliğe yerleşmelerine yardım edicem..şimdi gene bi malzeme almaya gitti eşim..bıktım artık yaa..herşeyden bıktım..sınav sonucumda beklediğimden çok düşük geldi..lanet olsun..şans mı varki..dokunsalar ağlıcam yani..mafoldumben
Burdayım ablacım... Koridora serecegım halıflekslerım geldı ablam dun,esımde nöbet ıstırahatındeydı evı tam anlamıyla yerlestırdık,saolsun her yerı tekrardan temızledı... halılarımı bayrama sercem,yıkamadan geldı ya kirlenmesın dıye halıfleks ıdare eder sımdılık... sen naspıyorsun ablacımm
/COLOR]
Canım hosgeldın...
Ben Elazıgdayım... Malatya ya memlekete gıdıp geldıkce esımle ugrayıp orduevınde kalırız hep... Ben her gıttgımızde keske buraya cıksaydı tayınımız derım :) Cok buyuk bır sehır ve sosyal aktıvıtesı cok fazla... bız cok kalamıyoruz ama ınan yetmıyor gecırdıgımız vakıt... ınsallah hayırlısı olur sıızın ıcın...
fıstıkkk... hadı gozunaydın bıtanem... kendını öncden hazırlaman cok ıyı canım... anlastıgın kısıler olmasına da cok sevındım canım..optum senıı
Hayırlı olsun canım,hosgeldın...
Burdayım ablacım... Koridora serecegım halıflekslerım geldı ablam dun,esımde nöbet ıstırahatındeydı evı tam anlamıyla yerlestırdık,saolsun her yerı tekrardan temızledı... halılarımı bayrama sercem,yıkamadan geldı ya kirlenmesın dıye halıfleks ıdare eder sımdılık... sen naspıyorsun ablacımm
selam canım...
sen böyle anlattıkca uzuluyorm bende...bıtıcek cnm az kaldı yenı evıne gececeksın sabret azcık daha...
Kuzucum senıde optumm cokkk....
Herkese selamlaaarrrr....
saolasın ablacımm...
Merak ettim seni göremeyince neyse geldin sonunda boşver iyi yapmışsın halıfleksler kurtarıyor işte bayram sonrası bile seme bence halını temiz kalsın bende iyiyim canım ya ne olsun cumartesi begüm geliyor ankaradan gelsin artık demi özledim kuzumu gezeriz biraz beraberce
etrafımdakı cogu ınsan da aynı seyı soyluyor malatya cok guzelmıs ustelık eskısehır kadarda bozkır degılmıs ben aılemden ılk defa ayrılıcam esım ve benım gorevımde olsa bu sonucta yerınızı alabılecek kımse olmayınca aıle ıcın zor oluyor tek cocuk olmak. malatyaya bu sene ıkı arkadasım tayın oldular onlarda basta mırıldandılar ama sımdı gercekten mutlularmıs ınsanları sıcak ve yardım severmıs .. bakalım ben neler yapacagım ıse baska bır sehre nasıl alısacagım .. belkı orada cocuk sahıbı olurum... ılgınız ıcın cok tesekkur ederım ...opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?