ay ablacım gecmıs olsunnnnnn... nedır bız bu kadınların cektıgı yaaa...
slm herkese nasılsınızzz burası çok sıcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
evet ablacım... sen anlatın ben tuhaf oldm zaten korkarım doktordan nasıl dogum yapcam onu dusunuom...
saol ebuşcum sorma ya kadınmısın derdin bitmiyor işte
slm herkese nasılsınızzz burası çok sıcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Ben söylemeden geçemeyeceğim
bir eleştiri olarak algılamayın lütfen ama bu topiği ilk açınca karşınıza rüyanaz arkadaşımızın ilk mesajı çıkıyor ve
avatarına yazdığı "kocaları azdırma bakanı" yazısı çok itici geldi bana.
İnanın sırf bu yazıdan dolayı mesaj yazsam mı yazmasam mı diye çekince bile hissettim.
belki sizin bildiğiniz bir esprisi falan vardır bilemem ama bence çok çirkin bir ifade.
Lütfen yanlış anlamayın belki arkadaşım da ilk defa gören birine ne çağrıştıracağının farkında değildir.
Ben o yazının bana çağrıştırdığı şeyi söylemek istedim sadece arkadaşlar
tabiki rüyanazı tanımıyorum ama o da asker eşi olduğuna göre eminim
çok hanımefendi ve aklı başında bir insandır,tanımadan bişey diyemem.
Ne güzel birbirinizi tanımışsınız burda artık,ben de tanıştırayım kendimi...
Adım gül,şu anda ıstanbul'da görev yapıyoruz eşim piyade.ıskenderundan buraya tayin olduk daha doğrusu ben ıskenderundayken eşim Diyarbakırdan geçici görevle taburca orda görev yaptılar 2. şarkımızı da bitirmiş olduk sonuçta.
Neyse burda bir aradayız ya ona şükür.1,5 yaşında bir kzımız var
Öğretmenim ben de kısaca böyle işte...
mommy öncelikle hg ...buraya neden girmedigini yazmışsın geçmişe bakamamıştım şimdi gördüm..keşke sorsaydın ne anlama gelio die böyle kendinece kuruntu yorum yapmadan direk sorman daha iyi olurdu.ben beni bildikten sonra insanların ne düşündügü hiççç umrumda degil beni tanıyan zaten tanıyo..gerçi saolsun arkadaşlar zaten gerekli açıklamayı yapmışlar sana...ayrıca ilk bakıştailk gören kişiyer ne şagrıştırdıgı umrunda degil zaten ki bunu ilk söleyende sensin kimseye bişey çagrıştırmamış yani sana göre itici gelebilir begenmiyosan girmezsin olur biter...sabah sabah sinirlerim bozuldu ya..
Nie kimsecikler yok yaa:sinifsinif:
geçmiş olsun ablacım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?