Asker Eşleri

nerdesiniz hatunlar..pazar pazar mayıştınız evlerde demii..tembellerrrr..ben evi sildim süpürdüm işi gücü bitirdim geldim..ama susuzluktan ölüyom..ya sabııırrr...iftara 7 saat kaldı..

gunaydınnlarrrrrr

elmascım canım alalh kavustursun datlumm :)) sagol hayatım en sonunda oldu :))

pazartesı salıda esım gelıcek ınsalalh yanımıza onu beklıyoruz bızde :) ecesularda baslamıslar

slm herkese nedendir bilmem çok kötü içim bulanıyor karnım agrıyor. ateş basıyor ada bir bizimkide görevde ne yapacam bilmiyorum allahım inşallah iftarı açınca geçerr

canım hosgeldınnnnn taze gelınn :)))) nasılsınnnn bı denem aksama bıseyın kalmaz datlummm ıftarı acıncaa

selamlar... oruclu olanlara Allah güç versın... bende mutfaktaydım yorulmusum oturunca anladımm...
pazar oldugundan herhalde fazla kımse ugramamıs...

selamlar...
esmacım saol canım,bebeişim ıyı cok sukur çarsamba kısmetse doktora gıdecegım 1 ay oldu heyecandan catlıcam :)))
cakılcım gulsahım sen nasısın cnm yoksun bayadır

Selam kızlar ne haber cumartesi begüm geldi hiç giremedim bende buraya sabahtan hastaneye gittim kadın doğuma smear alındı tekrardan kist ve polip çıktı kist 3 cm miş idrar torbasında biraz sarkma olmuş 4 tüp kadarda kan aldılar yarında mamaogragi çekilecek sabahtan yine hastane ye gideceğim yani biraz kasıklarım ağrıyor polipten parça alındı pataolojide bakılacak herkes iyiddir umarım öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

Geçmiş gün,ben hergün foruma girdiğim halde yeni gördüm,kul.paneline baktım bazı arkadaşlar msjlara rep vermiş yeni farkettim.
tekrardan konuyu açtığım için özür dilerim.
Ben yazarken zaten anlamını bilmediğimi ifade ettim,ve kırmadan belirtmeye o kadar dikkat ettim ki senin bu cevabını çok fevri buldum.Cevabın da o yazı gibi hoş değil.Sinirlerini bozduğum için kusura bakma ama rep verenler var,aynı şekilde rahatsız oluyorlarmış.

Zaten sen söylemişsin beğenmezsen girmezsin diye ben de beğenmedim ve girmedim arkadaşım.Girmem de.
Hepinize hayırlı ramazanlar.
a.s.

selamlaarrr gözün aydın handan abla kızın gelmiiişşşş..bide geçmiş olsun kadın olmak zor heleki kadın hastalıkları daha zor..kapalı kutunun içi çünkü kolay değil muayenesi bile:))erkeklerin ki gibi herbişey meydanda değilki..

bu arada momy arkadaşıma bende katılıyorum ne yalan söyleyeyim..ilk açışta benim de gözümü tırmalıyo :kocaları azdırma bakanı: cümlesi..tabiki gözüme battığı için rüyanaz arkadaş yazısını değiştirmek zorunda değil.sadece yorum benimki..burda herşeyi yazıp binlerce kişini gözleri önüne serecek kadar açoık yürekliysek.yorumlarada açık olmak gerek yapacak bişey yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…