Asker Eşleri

günaydın şekerler nerdesiniz yahu kimseler yok gene
hastaneye gittim geldim
bu seferde mamografi makinesi bozukmuş
yarın sabaha kaldı şansa bak yaaaa

elmascım eşini yolladın canım allah kavuştursun hadi
sende bir an önce gidersinde evine yerleşirsin inşallahh..opuyorumnanaktan

Zeyneppppp gördüm seni aşağıda kız nerelerdesin sen bakalım
İnsan bir uğrar demi ne yapıyorsunuz der nasılsın iyimisin canım özledik seni yaaaaa opuyorumnanaktan

günaydınlaaarrrrr..
handan ablam şansa bak yaa..yarın sana yine hastane gözüktü desene..
evet gönderdim ablacım 9 gün sonra gidiyoruz bizde kızmla inş.bir aksilik olmazsa.eşimin kamyon ayarlama durumuna bağlı olarak..2-3 gün daha sarkabilir bakalım ..o kadarınada katlancaz artık napalım umarım fazla gecikmez..ist havalar aynı mersindeki gibi diyo kociş yandık valla..halkalıdaki lojmanlarda oturma ihtimalimizde varmış bakalım belli değil hala....gidp yerleşmek istiyorum artıık..eltim yerleşti ne güzel ufak tefek işleri kaldı darısı başıma..

günaydın canım sanada ne haber ..
sorma ya tam aksilik yani yarın giderken tornavida filan götürcem olmassa ben tamir edecem makineyi sempatiksalakcinni başka çate yok .
hadi bakalım inşallah bir an önce gidersinde sende evine yerleşirsin .
buralar çok fena elmascım yapış yapış oluyorsun resmen acayip bir nem var gelince görirsün sende zaten ..
halkalı uzak ya maslağa ama servisler var nasılsa sorun olmaz gidiş gelişte hayırlısı olsun bakalım

evet handan abla servisler varmış..45 dakika sürüyomuş..halkalınında adı çıktı ya insan korkuyo..Allahım korusun hepsini..bakalım dediğim gibi belli değil..alaydaki lojmanlara çok talep varmış..malum puan durumuna göre belli olacak..öncelikle ordan isticez..yoksa diğer tarfları düşüncez..açıkta kalmayalımda..biyer çıksın yeterki napalım..yoksa ev kiralarına yetişmek zor valla...

herkese ıyı gunleerrr...
ya gece bır bel agrısı gırdı uyuyamadımmm anlatamam,sabahta hala agrıyordu kalkmadım belkı uyurum dıye ama dön dön her yanım tutuldu...
Ablacım sansına yarın bır daha gıdıcen demek... ıyı sonuclar alırsın ıns ablam cok zor...
Elmascım Allah kavusursun bırsey kalmadı cnm...
kuzucum su gıbı bır gelın olcaksın emınım,cnm benım...
vaveyla hosgeldın cnm

azda değil yani yol hergün o trafikte zor be gidip gelmek inşallah alaydaki lojmanlar olurda bide puanda tutarsa çok iyi olur canım ev kiralarına girmiyorum zaten almış başını gidiyor buralarda felaket yani sorma

iyi günler ebuş geçmiş olsun canım ya şimdi nasılsın aman yat dinlen bolcana kalkma sakın yatarken filan destek koy belinin altına .
evet ya yarın bi daha gidecem sıcaktada çekilmiyor inan gidip gelmek

selam kızlar ben geldim nasılsınız yerleştim artık doğumu bekliyoruz az kaldı sizler nasılsınız çok özledim sizleri burda yanıyoruz ama bu halde çok zorlanıyorum burda çok sıcak herkes iyidir inşallah ben pek giremem oturamıyorum sürekli yatmak istiyorum
diyarbakıra tayini çıkan varmı başka erganiye yani
ebuşum bu arada cinsiyetiniz ney kız çok merak ediyorum herkesi tek tek öpüyorum

yatıyorum ablacım yarın seker yuklemem var sabah erkeknden doktora gıdecegız kısmetse... ac gıdecekmısım oglene kadar surer dedıler sabah 6 dan oglene kadar nasıl dayancam bakalım...
anam kımler gelmıs... nerelerdesın kusum ya... merak ettım senı cok..
dogumda yaklastı senın sımdı agırlastırır senı kıyamam...
canımcım oğlusum olcakmıs :))) topıge bır erkek daha gelıyor :)
bende senı optummm

vayyyy kimler gelmiş ya ne haber dilekcim nasılsın özledik ya az kaldı doğuma demi canım eylüldeydi doğum demi isim ne düşündünüz bellioldumu bebekler çoğalıyor ne güzel ya bende çok öpüyorum seni tatlım kenidinize çok ii bakın opuyorumnanaktan :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

dayanırsın canım ya merak etme sen ..
aman dikkat et sen yinede çok yorulmamaya bak canım opuyorumnanaktan

mrb hanımlar ben geldım a.s.
eve net baglattık nihayeeettt artık hep sizlerleyimmmm
kocişim dün nöbetciydi sımdı garibim uyuyooo.. burasıda bana kaldı heheheh :)

nasılsınız gorusmeyeli ? ben iyiyim işte aynı devam.. dün gece pek uyuyamadım depremin yıldonumu oldguundan sanırım kocişte evde yoktu tek basıma uykum gelmedi bi turlu.. oyuzden uyucM SIMDI sanırım sahura kalkabılmek için :)

günaydınlaarrrrrr...
sıradan bir gün başladı yine benim için..yine evin içinde dönüp dolaşarak klasik şeylerele vakit geçiçirip akşam olmasını beklicem..akşamları çok seviyorum hem sıcak olmuyo okadar hemde kendimle başbaşa kalabildiğim tek vakit gün içinde..bide kızımla balkonda yatıyoruz...çok güzel oluyo..püfür püfür yatıyoruz ne güzel..mersin adana taraflarında çoktur bilen bilir damda balkonda yatma..bu şehirde en çok özleyeceğim şey balkon sefam olucak sanırım..8 gün kaldı..gitmeme ..eğer kamyonu tam istediğimiz vakitte ayarlayamazsak 2-3 gün daha geçte olabilir...umarım gecikmez..mutlu bir gün diliyorum hepinize..

aaaa..bu saat olmuş hiç kimsecikler uğramamış..nerelerdesiniz hatunlar..handan abla ne yaptın gittinmi dr yine..

Slm canlarım evde yanlız başına ooturuyorum nedense bugün silah sesleri gelmiyor yaf:))) hergün bu saatlerde sesler gelirdi artık silah sesi bana gök gürlemesi gibi gelmeye başladı ya. Evlendik 20 gün oldu daha bir gün evde kalabildi eşim ya böyle bir dag başında kalmakda can sıkıcı tesk başına sahura kalk tek başına iftar aç hiç canım istemiyor bişey bir haftada 7 kilo vermişim.işime gelmdi değil tabi cuma kociş gelecek şükür az kaldı kavuştuk yine kavuşamadım ne kadar kadersizmişim ben yafff

serpilcim bir yastıkta kocayın,ömür boyu mutluluklar dilerimm.dağın başında bir lojmandamısın hiç kimsecikler yokmu neyse üzülme bizler bir nefes ötendeyiz

handan ablammm canımmm ben gittimsen hastalarmı oldun balımmm çok geçmiş olsun.ALLAH ŞİFA VERSİN.öptümm

ben asker eşi değilim ama askerin birine deliler gibi aşığım. o vatanın nöbetini tutarken ben onun aşkının nöbetini tutuyorum. bi diyebilsem, o da bilse ne çok sevildiğini keşke

kızlar benim mustakbel eşimin ya da eşim sayılır artık aramızda lafımı olurkaydirigubbakcemile3 tayini Adana'ya çıktı.O göreve gideli epey oluyo,1 ay oldu sanırım.Ben dışarıda ev tutup oturmak istedim,lojmanı istemedim.Son olan olaylar yani lojmanlara yok roket atarla saldırıldı yok o oldu bu oldu,korkuyorum.Bi taraftanda nişanlım günün çoğunu çalışarak geçiriyo,kafasını kaşıyacak zamanı yok.Denetlemeydi,nöbetti derken eve zor gelecek gibi gözüküyo,o da benim güvenliğim için lojmanı istiyo:bbo:Hem çalıştığı yerede yakınmış.Eşi Adana'da görev yapan var mı?Eğer varsa,Adana'daki lojmanlar hakkında bilgisi olan var mı?Adanaya gidicem ama burda aklım karmakarışık.Hiçbişey bilmiyorum.

slm herkese bu siteye birkaç yıl önce girmiştim ozaman evliydim şimdi ise içim bir buruk oldu çünki artık ayrıldım bende astsubay eşiydim 2 yıldır ayrıyım sadece şunu söyleyeyim hayatta hiçkimseye güvenmeyin çok sevdiğinizi sandığınız eşiniz bile olsa ayrıldıktan sonra o sevginin yerinde yeller esiyor adeta düşman olunuyor yazık çok yazık verdiğim emeklere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…