- 20 Mart 2008
- 142.079
- 214.218
- 1.423
- 60
benim kızımuyandı ben kaçıyorum..iyi geceler abla
günaydınlaaarrrrr..
handan ablam şansa bak yaa..yarın sana yine hastane gözüktü desene..
evet gönderdim ablacım 9 gün sonra gidiyoruz bizde kızmla inş.bir aksilik olmazsa.eşimin kamyon ayarlama durumuna bağlı olarak..2-3 gün daha sarkabilir bakalım ..o kadarınada katlancaz artık napalım umarım fazla gecikmez..ist havalar aynı mersindeki gibi diyo kociş yandık valla..halkalıdaki lojmanlarda oturma ihtimalimizde varmış bakalım belli değil hala....gidp yerleşmek istiyorum artıık..eltim yerleşti ne güzel ufak tefek işleri kaldı darısı başıma..
evet handan abla servisler varmış..45 dakika sürüyomuş..halkalınında adı çıktı ya insan korkuyo..Allahım korusun hepsini..bakalım dediğim gibi belli değil..alaydaki lojmanlara çok talep varmış..malum puan durumuna göre belli olacak..öncelikle ordan isticez..yoksa diğer tarfları düşüncez..açıkta kalmayalımda..biyer çıksın yeterki napalım..yoksa ev kiralarına yetişmek zor valla...
herkese ıyı gunleerrr...
ya gece bır bel agrısı gırdı uyuyamadımmm anlatamam,sabahta hala agrıyordu kalkmadım belkı uyurum dıye ama dön dön her yanım tutuldu...
Ablacım sansına yarın bır daha gıdıcen demek... ıyı sonuclar alırsın ıns ablam cok zor...
Elmascım Allah kavusursun bırsey kalmadı cnm...
kuzucum su gıbı bır gelın olcaksın emınım,cnm benım...
vaveyla hosgeldın cnm
yatıyorum ablacım yarın seker yuklemem var sabah erkeknden doktora gıdecegız kısmetse... ac gıdecekmısım oglene kadar surer dedıler sabah 6 dan oglene kadar nasıl dayancam bakalım...
iyi günler ebuş geçmiş olsun canım ya şimdi nasılsın aman yat dinlen bolcana kalkma sakın yatarken filan destek koy belinin altına .
evet ya yarın bi daha gidecem sıcaktada çekilmiyor inan gidip gelmek
anam kımler gelmıs... nerelerdesın kusum ya... merak ettım senı cok..selam kızlar ben geldim nasılsınız yerleştim artık doğumu bekliyoruz az kaldı sizler nasılsınız çok özledim sizleri burda yanıyoruz ama bu halde çok zorlanıyorum burda çok sıcak herkes iyidir inşallah ben pek giremem oturamıyorum sürekli yatmak istiyorum
diyarbakıra tayini çıkan varmı başka erganiye yani
ebuşum bu arada cinsiyetiniz ney kız çok merak ediyorum herkesi tek tek öpüyorum
selam kızlar ben geldim nasılsınız yerleştim artık doğumu bekliyoruz az kaldı sizler nasılsınız çok özledim sizleri burda yanıyoruz ama bu halde çok zorlanıyorum burda çok sıcak herkes iyidir inşallah ben pek giremem oturamıyorum sürekli yatmak istiyorum
diyarbakıra tayini çıkan varmı başka erganiye yani
ebuşum bu arada cinsiyetiniz ney kız çok merak ediyorum herkesi tek tek öpüyorum
yatıyorum ablacım yarın seker yuklemem var sabah erkeknden doktora gıdecegız kısmetse... ac gıdecekmısım oglene kadar surer dedıler sabah 6 dan oglene kadar nasıl dayancam bakalım...
anam kımler gelmıs... nerelerdesın kusum ya... merak ettım senı cok..
dogumda yaklastı senın sımdı agırlastırır senı kıyamam...
canımcım oğlusum olcakmıs :))) topıge bır erkek daha gelıyor :)
bende senı optummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?