Asker Eşleri

günaydın canım her geçen gün yaşlanıyoz demi yaaaa hayırlısı olsun ya haberimiz olsun ama merak ederiz şimdi bekliyoruz sonucu :lepi:

günaydın canım her geçen gün yaşlanıyoz demi yaaaa hayırlısı olsun ya haberimiz olsun ama merak ederiz şimdi bekliyoruz sonucu :lepi:

elbetteki haber verecegimm cok heyacanlıyım yaa acaba ne cıkıcak 17 gun gecıktı regl olma gunum... acaba ne olacak yaa dua edın bana 1 bucuk sene oluyor taaa uzaklardan beklıyorum ben bebegımı.. insallahh vardır..:Saruboceq:

baya bir geçikme olmuş inşallah vardır bebek haberleri alınca bençok seviniyorum çok seviyorum çocukları çünkü :ecrin_bebek: bide bende şeydir ilk haberi alınca hemen kızın olacak diyorum :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: bir tek özebusta tutturamadım onunda oğlanolacak bir arkadaşımız daha var onunda kızı olacak eylülde doğumu var onunda tüm dualaımızla yanındayız canım :Saruboceq:

abla bu kacınca artık umutlanıp umutlanıp sonra cok uzuluyorum... stres yapıyorum doktor kendını cok strese sokuyorsun diyor bıde mıyom var bende oda engel oluyor ... ama eger dogum yaparsam oda cozulecek ınsallah... icim kıpır kıpır... bu sefer hayal kırıklıgı yasamak ıstemıyorum... 21 kezde dıs gebelık yasadım.. cok sıkıntılı gunlerdı... nolur bu kez olmasın oyle... hamişşşş arkadasları tebrık edıyorummm malum ben yenı katıldım... haberdar degıldım kucak dolusu sewgıler hepınızea.s.

kızlar yalnıslıkla 21 yazmısım 1 kez olacaktı kusura bakmayın artık cok heyecanlıyım..:ecrin_bebek:

anlıyorum canım işte stres sıkıntı yapmanan lazımaslında bunlarda etken oluyor bildiğim kadarıyla rahat bırak kendini ilk önce herşey yolun girer merak etme inşallah çok sevinçli haberlerini alırız buradan :lepi: :1hug:

günaydın handan abla çook geçmiş olsun

günaydın canımcım ne haber
sağol ya bunlarla uğraşıyom işte
inan sıkıldım gidip gelmekten

doğru abla insan hastaneye bi gitsin durmadan gidip geliyo valla bende bi kan veriyim 2 gün sonrada onu almaya gidiyorum hemen çıksaya ne güzel olur

doğru abla insan hastaneye bi gitsin durmadan gidip geliyo valla bende bi kan veriyim 2 gün sonrada onu almaya gidiyorum hemen çıksaya ne güzel olur

yani bitmiyorki verdiğin her tahlil bile farklı zamanlarda çıkıyor
pazartesi gidecem mamografi alınacak
çarşamba yada perşembe tekrar gidip öbürlerini alacam
hemen verseler ne güzel olur aslında
allahtan bana yakın da gidiş geliş sorun olmuyor hastaneye

inşallah iyi sonuçlar alırsın ablacım bize hastane biraz uzak yani arabamız olmasa dolmuştan inip yürüyceksin biliyosun aslında anlatmama gerek yok o yüzden hep dua ediyorum aman grip bile olmayım diye. ben çıkıyorum ablacım kuaföre randevu almıştım dip boyası yaptırcam birazda kestiririm saçlarımı görüşürüz öpüyorum

inşallah canım ya sağol biliyorum sanada ters aslında hastane bide yolu çıkacan oradan uzak kalıyor tabi zaten kalabalık bir hastane orasıda bende çıkacam birazdan kızı kaldırayım dışaı çıkcaz bizde görüşürüz canım bende çok öpüyorum opuyorumnanaktan

selamlarrr...

handan abla sonuçların güzel çıkar umarım..ben biliyom zaten bişeycik yok sende bomba gibisinguclubacismile..tatile gidiyomuşsun hakettin bencede birazda sen dinlen hep esma mı gezicek:)))peribalım inş vardır bebiş gerçekten çok heyecanlı..Allahım isteyen herkese versin..

bende vakit geçirmeye çalışıyorum işte son hazırlıklarımı yapıyorum..fazla giysilerimi ayakkabılarımı felan toparlıyorum..dün baharat aldım pazardan taze taze ev yapımı..marketlerden daha uygun oluyo diye..evime gidince lazım olucak nede olsa..bugünde kızımın kıyafetlerini toparlıcam..1 haftalık giysi, ayırıp gerisini toplicam..1 hafta sonra evimdeyim inş..boshayallersmile

selam tatlımmm nerelerdesın cnm nasıl oldun merak ettım senı... ozledık bızde senı ugra arada yaw...
hosgeldın canım...
anacım göstermedi demi hala seninki bak kerata sen naz yapıyor şimdiilik gösterir elbet yakışıklı opuyorumnanaktan
yok ablam pek nazlı cıktı bızım oglan.. cd de esımle evde tekrar tekrar bakıyoruz ama yok dirsegını dayamıs baya baya bılerek yapar gıbı... surprız olcak bıze...
Günaydın şekerler hayırlı cumalar hepinize opuyorumnanaktan
hayırlı cumalar....
selam canım...
ay hadı ınsallah senden de bır hamıs haberı alırız... topıgımızde 3 hamiş var :) ugurlu gelır sana topıgımız hemen yaz buraya...
günaydın handan abla çook geçmiş olsun

hosgeldın duygummm...

kuzucum napıyorsun cnm...

elmas selam canımm

kızlar.. acayıp bır cokuntu ıcındeyım negatif cıktı gene.. off ne yazacagımı bıle bılemıyorum..:çok üzgünüm:

uzulme canım lutfenn... canım kan testı yaptırsaydın... gercı gununde baya gecmıs,sen yıne de bır doktoruna gorun cnm belkı farkında olmadıgın bır durum vardır...

uzulme canım lutfenn... canım kan testı yaptırsaydın... gercı gununde baya gecmıs,sen yıne de bır doktoruna gorun cnm belkı farkında olmadıgın bır durum vardır...

canım bılmıyorum yanı ben neyı cok ıstesem hıc olmuyor kı zaten bu kacıncı 3 ayrı doktora gıttım eskısehırde hepsıde stres dıyor mıyomda zaten dogumda kendını dısa atarmıs yanı cok buyuk de degıl kı zaten 3mm anlamıyorum herseyım duzgun allaha sukur hormonlarım herseyım kan testı de yaptırdım negatıf cıkınca ınanmadım .. ama oradakı hemsırede o satılan testlerın % 98 guvenılır oldugunu soyledı bılmıyorum..napcamıda bılmıyorum..allah kımsenın kucagını bos bırakmasın yarabbım.. ama bu kez emındım sankı.. ama yok yanı yok.. esımde umutlanmıstı cok hanı cok uzun ılac tedavılerıne yada bı cok kımyasal vs almadan dogal olarak hamıle kalmak ne guzel duygu ..en cok ona sewınmıstı bıde dıs gebelıkten sonra doktor ne derse uyguladık ılaclar hersey anlamıyorum .. onumuzdekı hafta sanırım gülhane yolu gözuktu bıze.. doktorumdan sevk ısteyecegım... ıcım burkuldu bırden eksık hıssettım kendımı sankı dıger annelerden bır eksıgım varmıs yarımmısım gıbı hıssettım bılmıyorum..

aa öyle deme ne olur... eksıklıkte ne demek... Bazı seylerı bazen Allaha bırakmak gerek,sen umudunu yıtırme canım... Bıraz kafanızında rahat olması gerek cnm... stresten uzak...

aa öyle deme ne olur... eksıklıkte ne demek... Bazı seylerı bazen Allaha bırakmak gerek,sen umudunu yıtırme canım... Bıraz kafanızında rahat olması gerek cnm... stresten uzak...

ınsallah canım.. ınsallah... allah nasıp etmısse olur zaten.. senın bebısıne de allah uzun saglıklı ve huzur dolu bır omur nasıp etsın.. tesekkur ederım yanımda olup cewap yazdıgın her cumle ıcın ....sevgileryerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…