kızlar benim mustakbel eşimin ya da eşim sayılır artık aramızda lafımı olurkaydirigubbakcemile3 tayini Adana'ya çıktı.O göreve gideli epey oluyo,1 ay oldu sanırım.Ben dışarıda ev tutup oturmak istedim,lojmanı istemedim.Son olan olaylar yani lojmanlara yok roket atarla saldırıldı yok o oldu bu oldu,korkuyorum.Bi taraftanda nişanlım günün çoğunu çalışarak geçiriyo,kafasını kaşıyacak zamanı yok.Denetlemeydi,nöbetti derken eve zor gelecek gibi gözüküyo,o da benim güvenliğim için lojmanı istiyo:bbo:Hem çalıştığı yerede yakınmış.Eşi Adana'da görev yapan var mı?Eğer varsa,Adana'daki lojmanlar hakkında bilgisi olan var mı?Adanaya gidicem ama burda aklım karmakarışık.Hiçbişey bilmiyorum.
slm herkese bu siteye birkaç yıl önce girmiştim ozaman evliydim şimdi ise içim bir buruk oldu çünki artık ayrıldım bende astsubay eşiydim 2 yıldır ayrıyım sadece şunu söyleyeyim hayatta hiçkimseye güvenmeyin çok sevdiğinizi sandığınız eşiniz bile olsa ayrıldıktan sonra o sevginin yerinde yeller esiyor adeta düşman olunuyor yazık çok yazık verdiğim emeklere
Slm canlarım evde yanlız başına ooturuyorum nedense bugün silah sesleri gelmiyor yaf:))) hergün bu saatlerde sesler gelirdi artık silah sesi bana gök gürlemesi gibi gelmeye başladı ya. Evlendik 20 gün oldu daha bir gün evde kalabildi eşim ya böyle bir dag başında kalmakda can sıkıcı tesk başına sahura kalk tek başına iftar aç hiç canım istemiyor bişey bir haftada 7 kilo vermişim.işime gelmdi değil tabi cuma kociş gelecek şükür az kaldı kavuştuk yine kavuşamadım ne kadar kadersizmişim ben yafff
Topiğimizin gülleri herkese selamlar... yenı arkadaslar hosgeldınız...
Dun doktordaydım seker taramam vardı,ıyı cıktı cok sukurr... Ama benım miniğim yıne yuzunu sakladı bıze,ıkı aydır yuzunu gostermıyor bıze...dirsegını koymus saklamıs resmen yavrum benım...
Handan ablam naptı acaba,gırmemıs hıc...
Nazar degdı topıgımızeduruldu...
Muhtemelen yıne kımse ugramayacak bugun ama hepınızı opuyorumm
vayyyy kimler gelmiş ya ne haber dilekcim nasılsın özledik ya az kaldı doğuma demi canım eylüldeydi doğum demi isim ne düşündünüz bellioldumu bebekler çoğalıyor ne güzel ya bende çok öpüyorum seni tatlım kenidinize çok ii bakın opuyorumnanaktan :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
dayanırsın canım ya merak etme sen ..
aman dikkat et sen yinede çok yorulmamaya bak canım opuyorumnanaktan
selam canım bizimkini öyle bir yakaldıki doktor çok güzel detaylı ultrasondu kocaman resmini çekip bize verdi çok tatlı ya ama benim malesef şeker biraz yüksek çıkmıştı tekrar yapılacak doğuracaz amaneyse doktor yapalım yinede dedi hiç gerek yok ama inşallah bu sefer yüksek çıkmaz
slmmm hepinizi çok özledim güzellikler ablacımmm çok geçmiş olsun sanada...kuzu canım azkaldııı canım melekler gibi bir gelin olacaksın eminim allahım hayırlısıyla göstercek inş.o günleri..serpilimmm canım kovuştun ya nöbetlerinde birgün biter elbet ....esma ebru gülşah hepinizi çok çok çok özledim
Merhaba arkadaşlar.2 aylık çiçeği burnunda bir asker eşiyim bendeyerimseniben .Farklı bir memlekete uyum sağlama çabalarımda başarılı olabilirmiyim bilmiyorum ama burayı keşfettiğim iyi oldu.Hepinize iyi geceler...
handan ablammm canımmmm ALLAH SAĞLIK VERSİN.çok geçmiş olsunnnn
hiayet ablam gelebildim evet eylüldeydi az kaldı gün sayıyoruz artık şimdilik değişmezse eşim şeyma istiyo bakalım
selam canımmm...
güya bende 4 boyutluya gırıyorum ama yuzunu hııc gostermedı goremedık bır turlu... detaylıya da gırdım ama o zamnda gostermedı... bızımkı nazlı cıktı yavrum... senınde maasallah kızına yerım onu ben... sekerı ıhmal etme canım kontrole gıt mutlaka,dogumda ve gebelıkte cok onemlıymıs seker olayı gercı ıkıncı dogumun bılırsınde sen yıne de dıkkat et kuzum olur mu...
slmmm hepinizi çok özledim güzellikler ablacımmm çok geçmiş olsun sanada...kuzu canım azkaldııı canım melekler gibi bir gelin olacaksın eminim allahım hayırlısıyla göstercek inş.o günleri..serpilimmm canım kovuştun ya nöbetlerinde birgün biter elbet ....esma ebru gülşah hepinizi çok çok çok özledim
Merhaba arkadaşlar.2 aylık çiçeği burnunda bir asker eşiyim bendeyerimseniben .Farklı bir memlekete uyum sağlama çabalarımda başarılı olabilirmiyim bilmiyorum ama burayı keşfettiğim iyi oldu.Hepinize iyi geceler...
günaydınlar herkese..
teşekkür ederim canım.. sende öyle olacaksın.. senin gelinlik belli oldumu?
hoşgeldin canım a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?