Asker Eşleri

hoşgeldin ..adanadaki lojmanları bilmiyorum..ama lojmanda oturmanız daha iyi olur bence..evin iş yerine yakın olması çok avantajlı oluyo..işi biter bitmez yolda vakit kaybetmeden evde olur böylece..öğle yemeklerine geliyodu mesela benim eşim..böylece yemek parası yol parasıda vermezsiniz..hem bide lojmanda komşularının eşleride aynı işi yaptıklarından seni daha iyi anlayacaklardır..tabiki sende onları..buarada eşim adanalı..bende yarı yarıya adanalı sayılırım artık..ayrıca felaket dercede sıcaklara kendini hazırla..eyvahedigeldismile

sizin için üzüldüm..ama hayat herşey insanlar için..her an hangimzin başına ne gelebileceğini bilemeyiz..boshayallersmile

hoşgeldin taze gelin nasıl gidiyor evlilik..biraz sıkılıyoruz anlaşılan..e dağ başında bi, başına haklısın tabi sıkılmakta..bizde kavuştuk ama kavuşamadık..kociş geldi bingölden bitirdik günleri..ama şimdide istanbul da görevine başladı...biz kaldık kızmla..lojmanı bekliyoz..1 hafta sonra bitiyo ..az kaldı.....:hulya:

nişanlımın görev yaptığı yer yüreğir diye bi yermiş.şehrin içinde değilmiş.orda tokinin yaptığı lojmanlar varmış.içlerinde henüz pek oturan yokmuş.o lojmanlar nasıl,onu merak ediyorum.bana ilk başta sen burda yapamazsın,şehrin içinden bi ev tutarız herşey yakınında olur,zorluk çekmezsin demişti,hatta o aralar telefonda çok tartışma yaşadık.malum ben yeni gelin olucam,eşyalarım yeni,herşeyimi özenerek aldım.bende tertemiz,sıfır bi ev olsun istedim olursada.ama şimdide bakıyorum,çocuk sabah 6da kalkıyor,akşam 8e 9a kadar çalışıyo,çok yoruluyo.Adanada yeni siteler varmış,ama 2 otobüs değiştirmem gerekir diyo.gerçi İstanbulda bende hem okurken hemde çalışırken şehrin içinde,merkezi bi yerde yaşadığım halde günümün 2,3 saati yollarda geçti.benimki biraz zora gelemiyo:bbo:
Adana biraz şans oldu benim açımdan,çünkü ben soğuğu hiç sevmem.Geçen kış İstanbul çok soğuktu,bayağı üşüdüm.Şimdi kışın orda lahana gibi giyinmeyeceğim için çok mutluyum.En azından şarka gidene kadar rahat edicem:kedi:Tavsiyeleriniz için teşekkürler,ben çok vıcı vıcı ilişkilerden hoşlanmam sürekli hergün onun bunun evine gir çık,ama dediğiniz gibi hepimiz asker eşi olduğumuz için birbirimizin halinden anlamamız açısından iyi olur.

Topiğimizin gülleri herkese selamlar... yenı arkadaslar hosgeldınız...

Dun doktordaydım seker taramam vardı,ıyı cıktı cok sukurr... Ama benım miniğim yıne yuzunu sakladı bıze,ıkı aydır yuzunu gostermıyor bıze... dirsegını koymus saklamıs resmen yavrum benım...

Handan ablam naptı acaba,gırmemıs hıc...
Nazar degdı topıgımıze duruldu...
Muhtemelen yıne kımse ugramayacak bugun ama hepınızı opuyorumm

kızlarrr herkeslere gunaydınnn... mutlu huzurlu ve saglıklı bır gun gecırmenızı dılıyorum....kader arkadaslarım benım:Saruboceq:

Selamkızlar ne haber ben geldim dün gittim hastaneye mamografi çekildi pazartesi alacam sonuçları bakalım nasıl çıkacak .
Benim pc den nete giremedim şimdi kızınkinden girebildim sadece aynı evin içinde nete giriş yapamıyom yaaaaa..
Yeni gelen arkadaşlar olmuş hoş gelmişlerr a.s.
Dünde uçak biletlerimizi aldık eylül 18 de gidiyoz kısmetse biraz tatil yapayım demi dinleneyim azcık

selam canım bizimkini öyle bir yakaldıki doktor çok güzel detaylı ultrasondu kocaman resmini çekip bize verdi çok tatlı ya ama benim malesef şeker biraz yüksek çıkmıştı tekrar yapılacak doğuracaz amaneyse doktor yapalım yinede dedi hiç gerek yok ama inşallah bu sefer yüksek çıkmaz

hiayet ablam gelebildim evet eylüldeydi az kaldı gün sayıyoruz artık şimdilik değişmezse eşim şeyma istiyo bakalım

selam canımmm...
güya bende 4 boyutluya gırıyorum ama yuzunu hııc gostermedı goremedık bır turlu... detaylıya da gırdım ama o zamnda gostermedı... bızımkı nazlı cıktı yavrum... senınde maasallah kızına yerım onu ben... sekerı ıhmal etme canım kontrole gıt mutlaka,dogumda ve gebelıkte cok onemlıymıs seker olayı gercı ıkıncı dogumun bılırsınde sen yıne de dıkkat et kuzum olur mu...

slmmm hepinizi çok özledim güzellikler ablacımmm çok geçmiş olsun sanada...kuzu canım azkaldııı canım melekler gibi bir gelin olacaksın eminim allahım hayırlısıyla göstercek inş.o günleri..serpilimmm canım kovuştun ya nöbetlerinde birgün biter elbet ....esma ebru gülşah hepinizi çok çok çok özledim

Merhaba arkadaşlar.2 aylık çiçeği burnunda bir asker eşiyim bendeyerimseniben .Farklı bir memlekete uyum sağlama çabalarımda başarılı olabilirmiyim bilmiyorum ama burayı keşfettiğim iyi oldu.Hepinize iyi geceler...

günaydınlar herkese..

teşekkür ederim canım.. sende öyle olacaksın.. senin gelinlik belli oldumu?

hoşgeldin canım a.s.

handan ablammm canımmmm ALLAH SAĞLIK VERSİN.çok geçmiş olsunnnn

saol tatlım benim sen ne yaptın gittin demi tatile opuyorumnanaktan

hiayet ablam gelebildim evet eylüldeydi az kaldı gün sayıyoruz artık şimdilik değişmezse eşim şeyma istiyo bakalım

şükür döndün yahu epeydir yoktun çünkü allah ismiyle yaşatsın canım ismi de çok güzel maşallah az kaldı seninde ya doğuma :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan

anacım göstermedi demi hala seninki bak kerata sen naz yapıyor şimdiilik gösterir elbet yakışıklı opuyorumnanaktan

ne haber kızzzz saol canım ya sorma git gel oldum resmen hastanelere az kaldı artık bide sonuçlar belli olsssun bakalım kızzz seni varya dövecem isim vermiş bide özledim diye hani bennnnnnn neden yokummmmm cadııııııııııııııı alsanaalsanasmile opuyorumnanaktan sempatiksalakcinni

merhaba hoş geldiniz aramıza a.s. merak etmeyin her gidilen yere alışıyorsunuz ilk günlerde biraz sıkıntı olur ama zamanla herşey yoluna girer merak etmeyin ....

günaydınlar herkese..

teşekkür ederim canım.. sende öyle olacaksın.. senin gelinlik belli oldumu?

hoşgeldin canım a.s.

kuzucum ne haber tatlım opuyorumnanaktan

herkesee gunaydın guzelmı guzel bayanlar....basladık bakalım gene mesaıye ... nasıl bıtecek kı bu gun... gercı bıttıgınde 1 gun daha yaslanmıs olacagız... bıde kızlar sanırım ben hamıleyımmm ama emın degılım.. test yaptıracagım oglen arası...:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…