kuzucum ne haber tatlım opuyorumnanaktan
kızlar.. acayıp bır cokuntu ıcındeyım negatif cıktı gene.. off ne yazacagımı bıle bılemıyorum..:çok üzgünüm:
saol kuzucumm...ebuş nbr cnm?
biliomusun bugün düşünüyodum merzifon falan olursa naparım küçücük yer..
canım çok sıkılacak diye aklıma sen geldin.. dedim ebuş nasıl dayanıyo bende dayanırım heralde..
napım ablam... bel agrılarım cogaldı rahat edemıyorum bır turlu... bırde sol ayagıma agrı mı desem kramp mı desem basamıyorum uzerıne her yanım agrımaya basladı yahu... ama bebişim ıyı cok sukur...Selam kızlar ne haber nasılsınız pazara gittik geldik bizde şimdide belim tutumuyor ya sağ tarafım çöktü resmen oturup kalkarken bıçak saplanmış gibi kramp giriyor .
Herkes iyidir inşallah ..
Peribalim moralini bozma sakın ne olur ben şuna çok inanırım aslında herşeyin bir vakti zamanı vardır inan o zaman gelecek inan biraz sabır tıp çok ilerledi zaten mutlaka olacaktır bebeğin canım ne olur sende üzülme olurmu...
Ebuş ne haber canım nasılsın bebiş nasıl iyimi ...
Elmas seninde az kaldı canım artık gitmene toplanmaya başladın ne güzel ..
Kuzucum ne haber ya sen nasılsın canım ...
Pelincan ne yaptın anacım gittiniz mi bir yerlere
selam cnm hosgeldın... her zaman beklerız sadece okumakla kalma katıl sende cnmopuyorumnanaktanmerhaba arkadaşlar , beni hatırlarsınız belki. bir ara yazmıştım fakat tatil yoğunluk derken fazla giremedim. yazdıklarınızı arada takip ediyorum. harika bir ortam dostluk ,arkadaşlık çok güzelkaydirigubbakcemile5
kendimi tanıtayım yeniden , eşim hv ast subay ,şu an Ankara dayız. daha öncesi konya,malatya,izmir yaptık. artık eşimin emeklilii yaklaştı(2 yılı kaldı)
bende sınıf öğretmeniyim. benimde kısmetse 6 yılım kaldı emekli olmaya.
görüşmek üzerea.s.
saol kuzucumm...
aa merzıfon coook guzeldır canım benım... amasyanın en gelısmıs ilçesıdır... hersey var... daha hazıranda oradaydım...
hava hastanesı var turkıye nın en buyuk devlet hastanesıde orada...parkları cafelerı ne bıleyım subay ast ayrı gazınoları var...
benım dayandıgım yerin merzıfonla ınan ılgısı yok... ben doğunun bır köyndeyım cep telefonu bıle cekmıyor hastane bana 100 km... saglık ocagı var kapalı,hemsıresı ugramıyor bıle...
bak benım esım manısalı ama merzıfona tayın cıksa cook mutlu olcaz yani düşün ama memleketım oldugu ıcın cıkması ımkansız bıze...
bence cıkarsa hııc sıkıntı yapma cnm gercekten cok şirin bır ılcedır... Amasya merkeze gıdersınız kralkaya mezarları var oraları gezersınız,ferhatın şirin ıcın yardıgı yerlerı gezersınız... Amasya kalesıne cıkarsınız...yeşilırmak kenarındakı tarıhı evlerde yöresel yemeklerı tadarsınız... ooy ooyy... memleketım...
hakkınızda hayırlısı olsun cnm
kuzum benım... gonlunuze gore olur ınsallah
slm kızlar nasılsınız?
ooo hangi rüzgar attı seni buraya..alsanaalsanasmile hayırsızzz.
başka topiklerle aldatıosun bizi..
Şeniz Şeniz Şeniz affettınmı bakıyım yok kız baska topıklerle aldatırmıyım ben sızı hiç bugun yegenımın dogum gunude ona topık actım ona bakıyordumkaydirigubbakcemile3
ii bakalım affedildin yeğeninin hatrına kaydirigubbakcemile5
sağlıklı mutlu yaşasın inşallah..
teşekkür ederim canım. artık bende sohbetlerinize katılırımkaydirigubbakcemile5selam cnm hosgeldın... her zaman beklerız sadece okumakla kalma katıl sende cnmopuyorumnanaktan[/COLOR][/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?