Asker Eşleri

selaammm..peribalım üzülme daha yeni evlisin sanırım olur inşallah yaa..artık tıp çok ilerledi..sen moralini yüksek tut..stres herşeye sebep oluyo.biraz kendini başka şeylerle meşgul et..

kuzucum ne haber tatlım opuyorumnanaktan

iyiyim dilekcim özlettin kendini.. senin doğumla benim düğün aynı zamanda olucak heralde :)

kızlar.. acayıp bır cokuntu ıcındeyım negatif cıktı gene.. off ne yazacagımı bıle bılemıyorum..:çok üzgünüm:

Allahım inşallah en kısa zamanda kucağını doldurur inşallah..bence zamana bırak böyle üstüne gittiğinde inadına olmaz sanki ..

ebuş nbr cnm?

biliomusun bugün düşünüyodum merzifon falan olursa naparım küçücük yer..
canım çok sıkılacak diye aklıma sen geldin.. dedim ebuş nasıl dayanıyo bende dayanırım heralde..

Selam kızlar ne haber nasılsınız pazara gittik geldik bizde şimdide belim tutumuyor ya sağ tarafım çöktü resmen oturup kalkarken bıçak saplanmış gibi kramp giriyor .
Herkes iyidir inşallah ..
Peribalim moralini bozma sakın ne olur ben şuna çok inanırım aslında herşeyin bir vakti zamanı vardır inan o zaman gelecek inan biraz sabır tıp çok ilerledi zaten mutlaka olacaktır bebeğin canım ne olur sende üzülme olurmu...
Ebuş ne haber canım nasılsın bebiş nasıl iyimi ...
Elmas seninde az kaldı canım artık gitmene toplanmaya başladın ne güzel ..
Kuzucum ne haber ya sen nasılsın canım ...
Pelincan ne yaptın anacım gittiniz mi bir yerlere

merhaba arkadaşlar , beni hatırlarsınız belki. bir ara yazmıştım fakat tatil yoğunluk derken fazla giremedim. yazdıklarınızı arada takip ediyorum. harika bir ortam dostluk ,arkadaşlık çok güzelkaydirigubbakcemile5
kendimi tanıtayım yeniden , eşim hv ast subay ,şu an Ankara dayız. daha öncesi konya,malatya,izmir yaptık. artık eşimin emeklilii yaklaştı(2 yılı kaldı)
bende sınıf öğretmeniyim. benimde kısmetse 6 yılım kaldı emekli olmaya.
görüşmek üzerea.s.

saol kuzucumm...
aa merzıfon coook guzeldır canım benım... amasyanın en gelısmıs ilçesıdır... hersey var... daha hazıranda oradaydım...
hava hastanesı var turkıye nın en buyuk devlet hastanesıde orada...parkları cafelerı ne bıleyım subay ast ayrı gazınoları var...
benım dayandıgım yerin merzıfonla ınan ılgısı yok... ben doğunun bır köyndeyım cep telefonu bıle cekmıyor hastane bana 100 km... saglık ocagı var kapalı,hemsıresı ugramıyor bıle...
bak benım esım manısalı ama merzıfona tayın cıksa cook mutlu olcaz yani düşün ama memleketım oldugu ıcın cıkması ımkansız bıze...
bence cıkarsa hııc sıkıntı yapma cnm gercekten cok şirin bır ılcedır... Amasya merkeze gıdersınız kralkaya mezarları var oraları gezersınız,ferhatın şirin ıcın yardıgı yerlerı gezersınız... Amasya kalesıne cıkarsınız...yeşilırmak kenarındakı tarıhı evlerde yöresel yemeklerı tadarsınız... ooy ooyy... memleketım...
hakkınızda hayırlısı olsun cnm
napım ablam... bel agrılarım cogaldı rahat edemıyorum bır turlu... bırde sol ayagıma agrı mı desem kramp mı desem basamıyorum uzerıne her yanım agrımaya basladı yahu... ama bebişim ıyı cok sukur...
sende cok yormasaydın ablam kendını gercı sıcaklar yoruyor ınsanı ya...
selam cnm hosgeldın... her zaman beklerız sadece okumakla kalma katıl sende cnmopuyorumnanaktan

sağol ebuşcum.. birkaç gün kaldı bakalım nere olacak?? çok heyecanlıyım

ooo hangi rüzgar attı seni buraya..alsanaalsanasmile hayırsızzz.

başka topiklerle aldatıosun bizi..

Şeniz Şeniz Şeniz affettınmı bakıyım yok kız baska topıklerle aldatırmıyım ben sızı hiç bugun yegenımın dogum gunude ona topık actım ona bakıyordumkaydirigubbakcemile3

Şeniz Şeniz Şeniz affettınmı bakıyım yok kız baska topıklerle aldatırmıyım ben sızı hiç bugun yegenımın dogum gunude ona topık actım ona bakıyordumkaydirigubbakcemile3

ii bakalım affedildin yeğeninin hatrına kaydirigubbakcemile5

sağlıklı mutlu yaşasın inşallah..

sayfa 2198 olmuş maaşallah..2197 de benim ilkokuldaki okul numaramdı unutmadım hala

handan abla az kaldı valla..hergün kendimi yoracak oyalayacak bişeyler bulmaya çalışıyom sıkıntıdan..neredyse otobüse binmeye bile hazırım..son kolilerimide topladım..yarından itibaren 5 gün kaldı lojmanın çıkmasına benim gitmemede tabiki..aynı gün çıkıcam bakalım yola ..bir aksilik olmazsa..

ne haber kızlar iyi geceler hepinize geç kaldım bugün ya ancak fırsat bulabildim uykumda geldi aslında neler yaptınız bakalım opuyorumnanaktan

ıyı gecelerrr kadınlar kulubunun guzel hatunlarııı nasılsınız bakımmm ben cok ıyıyım esım geldı 4 gundur yanımda :)) bol bol gezıyoruzzzz ıftardan ıftara dolasıyoruz :)))

salı gunu çaya yenı gorev yerıne baslıcak pazartesıde afyona donuyoruz antalyadan :))
ama 25 gunluk ıznı var esımın hemen ayrılacak bayramda esımının annesınde olucaz 1 hafata 1 hafta tekrar benım anneme antalyaya ordanda 1 hafta tatıl ıcın bodruma gecıcezz bızden haberler bu lkadar sımdılıkk opuyorum sekerlerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…