- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
canım seneye tayıncıyız son senemız,bız il içi atama ıstemıstık...aynı ilçenın köyune geldım bende...
evet ablacım sıte bakımda dedı anca actım bende sımdı sıteyı...
herkeslerı opuyorumm
gunaydınnnnn :))
evet ablacım sanslıyım goren dılını ısırıyo bunun ustune nasıl cocuk yapmıyacagım dıyosun dıyolar :) bende kocısımle zman gecırmek ıstıyorum beraber sınemaya yemege rahat rahat gıdelım gıdıyorum
selam kızlar arada gelip gidiyorum son günlerya artık pek oturamıyorum şu 15 günü bir atlatsaydık sıcaktanda duramıyorum bu odada sizler nasılsınız eşim rütbe alacak biz gidemedik malesef ok sıcak ben duramazdım herhalde sıcaktapek dayanamıyorum dışarıyada çıkamıyorum
handan ablacımmm yemegı sevıyorum kızz napıyım :)) allahtan kılo sorunum yok olsa yanardımmm
dılekcım hosgeldın guzum az kaldı tabı hayırlı olsun rutbenız :))) ıyı yapmıssın gıtmemekle ayaykta bekleyemezdınnn
iyi akşamlar herkeslere hepinizi kocaman öpyüroum. biz nişanlıyken konuşup karar vermiştik. doqgu görevi bitene kadar bebek düşünmüyorduk. düğün günü yaklaştıkça ben bebek istiyorum diye başladı ben en 2 dedim . o en az 1 sonra ben 1,5 o 6ay ben 1 dedin o 3 ay derken düğün günü yok ben hermen çocuk istirorum dedi durdu. ben hayır dedmi yok beni sevmiyorsun yok böle yok şöyle.. ben ondan gizli hap kullanmaya başladıgım 2 gün yakalandım tam 3 güm konuşmadı. benle sen seviyorsun benden çocugunn olsun istemiyorsun diye. gerçekten baba olmayı çok istiyordu. ben hazır olmasamda o çoktan hazırdı.dün test yaptım büyük ihtimalde hamileyim. ama bende mutluyum. ne bilim herşey daha bir güzel olmaya başladı. o bu kadar çok isterken ben kıramadım yoksa bende biliyordum tatını çıkarmayı bizde artık bebegimzle baraber çıkarırız...
allah sağlıklı sıhhatlı kucagına almayı nasip etsin canımopuyorumnanaktan
15 günüm kaldı ablaya sıcaklarda çok zor allah bir an önce kurtarsın beni
saoll esmacımmm ıyıyım cok sukur cnm sadece cook sıcak acayıp bunaldımm,sen nasılsın cnmmebrum sen nasılsın tatlım
ıyıyım ablacımmm
selam ebuşcum ne haberr
selam esmacım bak yine yemek dedi yaaaaa gezecek yaaa ondan sempatiksalakcinni
selam kızlar arada gelip gidiyorum son günlerya artık pek oturamıyorum şu 15 günü bir atlatsaydık sıcaktanda duramıyorum bu odada sizler nasılsınız eşim rütbe alacak biz gidemedik malesef ok sıcak ben duramazdım herhalde sıcaktapek dayanamıyorum dışarıyada çıkamıyorum
saoll esmacımmm ıyıyım cok sukur cnm sadece cook sıcak acayıp bunaldımm,sen nasılsın cnmm
ıyıyım ablacımmm
sıcakkk mahvettı bugun her zaman esen ruzgar bugun yok daraldım evde... yemege davetlıydık ordan geldık esımle az önce...
selam canım...Allah senıı bır avazda kurtarsın cnm benım cok zor senın bu sıcakta dogum arefesı Allah senın yardımcın olsn cnm benım... bende bugun catladm sıcaktann
yok ablam seneye alıcak allh nasıp ederse brans sınavını kazandı trafıkcı olduk artıkkk asayısten cıktıı ne rahatmıs dıyoo :)) asayıste cok yoruluyodu
öle vala ablacımmmmm bende aynen öle dedım esma mı gezecek hep dedım,bugunde ben gezdımmmm...
buranın yöresel zerbetini yedim mantı gıbı ama boş olanı...
has ayranını içtim,süt kaynatmıstı teyze normalde kaynatma ıcmıyorum ama öle gusel koktu kı ufak bardak ıctımm :)))
bahcelerınden incir yedim taze taze,kara üzüm :))) saolsunlar... ıyı baktılar bana hehehe :)
gel gel ablacım ınerız senle köye,sohbet ederız teyzelerle...
zerbetı bende ılk defa duydum gördum ablacım... hamuru acmıslar ıncecıkkk sacda pişirmişler,sonra ufak ufak rulolar yapmıslar öle kurutmuslar... üzerıne halis kendı köy yogurdunu sarımsaklı dökuyor, uzerıne de halis kendı yaptıkları tereyagını yakıyor döküyor... kokusundan deli oldm orada yahuu :))))
hazır süt ıcıyorum ben ama bu sefer ne bileyım köy ortamından mı ne hersey dogal ya içesım geldı,zaten hamiş görünce onlar maasalahhh dayadılar herseyı :))) bırde hala sen hıcbırsey yemıyorsun dıyolarrrr... cekındım ama saolsunlar cok ıyıler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?