Asker Eşleri

selam ebuşcum ne haberr

selam esmacım bak yine yemek dedi yaaaaa gezecek yaaa ondan sempatiksalakcinni

selam kızlar arada gelip gidiyorum son günlerya artık pek oturamıyorum şu 15 günü bir atlatsaydık sıcaktanda duramıyorum bu odada sizler nasılsınız eşim rütbe alacak biz gidemedik malesef ok sıcak ben duramazdım herhalde sıcaktapek dayanamıyorum dışarıyada çıkamıyorum

handan ablacımmm yemegı sevıyorum kızz napıyım :)) allahtan kılo sorunum yok olsa yanardımmm

dılekcım hosgeldın guzum az kaldı tabı hayırlı olsun rutbenız :))) ıyı yapmıssın gıtmemekle ayaykta bekleyemezdınnn

dilekcim hoş geldin canım az kaldı demi seninde doğuma iyiki gitmemişsin canım zor olurdu senin için

seviyon demi yemeği şanslısın valla ne güzel kilo sorunun yok yiyonda almıyor kesin
sizdede varmı eşinin rütbe durumu aqlacakmı

allah sağlıklı sıhhatlı kucagına almayı nasip etsin canımopuyorumnanaktan

ebrum sen nasılsın tatlım
saoll esmacımmm ıyıyım cok sukur cnm sadece cook sıcak acayıp bunaldımm,sen nasılsın cnmm

selam ebuşcum ne haberr

selam esmacım bak yine yemek dedi yaaaaa gezecek yaaa ondan sempatiksalakcinni
ıyıyım ablacımmm
sıcakkk mahvettı bugun her zaman esen ruzgar bugun yok daraldım evde... yemege davetlıydık ordan geldık esımle az önce...

selam canım...Allah senıı bır avazda kurtarsın cnm benım cok zor senın bu sıcakta dogum arefesı Allah senın yardımcın olsn cnm benım... bende bugun catladm sıcaktann

yok ablam seneye alıcak allh nasıp ederse brans sınavını kazandı trafıkcı olduk artıkkk asayısten cıktıı ne rahatmıs dıyoo :)) asayıste cok yoruluyodu

ohhh afiyet olsun canım hep esmamı gidecekti gezmelere yarasın bebişe yediklerin

yok ablam seneye alıcak allh nasıp ederse brans sınavını kazandı trafıkcı olduk artıkkk asayısten cıktıı ne rahatmıs dıyoo :)) asayıste cok yoruluyodu

eşin jandarma ast tı demi senin
benim abimde jandarmaydı
şimdi emekli oldu..
çok dolaştı oda ..

öle vala ablacımmmmm bende aynen öle dedım esma mı gezecek hep dedım,bugunde ben gezdımmmm...
buranın yöresel zerbetini yedim mantı gıbı ama boş olanı...
has ayranını içtim,süt kaynatmıstı teyze normalde kaynatma ıcmıyorum ama öle gusel koktu kı ufak bardak ıctımm :)))
bahcelerınden incir yedim taze taze,kara üzüm :))) saolsunlar... ıyı baktılar bana hehehe :)

demi yani hep esme yiyor geziyor işte
iyi yapmışsın ama
zerbeti bilmemya hiç duymadım
ufffff ayran da ne güzeldir şimdi
sütü sevmem ama içemem.
taze incir demi bende mi gelsem oraya yaaaaa

gel gel ablacım ınerız senle köye,sohbet ederız teyzelerle...
zerbetı bende ılk defa duydum gördum ablacım... hamuru acmıslar ıncecıkkk sacda pişirmişler,sonra ufak ufak rulolar yapmıslar öle kurutmuslar... üzerıne halis kendı köy yogurdunu sarımsaklı dökuyor, uzerıne de halis kendı yaptıkları tereyagını yakıyor döküyor... kokusundan deli oldm orada yahuu :))))

hazır süt ıcıyorum ben ama bu sefer ne bileyım köy ortamından mı ne hersey dogal ya içesım geldı,zaten hamiş görünce onlar maasalahhh dayadılar herseyı :))) bırde hala sen hıcbırsey yemıyorsun dıyolarrrr... cekındım ama saolsunlar cok ıyıler...

yok gelmem lazım benim oralara...
değişik bişey belli zerbeti ama tereyeğıda yemem ben kokıyor ya..
taze süt ama bide kaynettın mı bişey olmaz canım

Bu kutlu günde, Büyük Zaferi bize yaşatan Büyük Lider Mustafa Kemal Atatürk,
silah arkadaşları ve bu Türk direnişinde savaşan gazi ve
şehitlerimizi en derin sevgi ve saygıyla anıyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun..NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...........

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan turkbayragi turkbayragi turkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…