Asker Eşleri

kımse yoksa oda sıkılıyordur haklı olarak... benım gööya alt komsum var ama ıkı haftadır bırbırımızı gordugumuz yok

Son düzenleme:

merhaba canım, bugün yalnızsın ,bu askerlik hep böyle eşim 2 yıl sonra emekli olacak hala sık sık nöbet tutuyor. hiç bitmiyor canım. bugünlerde geçeceka.s

selam canım ne haber nasılsın opuyorumnanaktan

:

merhaba handancığım iyiyim canım,bugün okul öncesi kuaföre gittim. boya işlerim vardı. hallettim nihayet. :1:

hayırlı olsun canım. Allah ananlı babalı büyütsün

merhaba laceycım hayırlı aksamlar...
gecen sene ilçe merkezdeydık cok cektık orada ben cok yalnız kaldım o yuzden Allahıma cok sukur daha ıyıyız ama ıste ne bıleyım haftasonu olunca ınsan sıkılıyor,onun sitemı aslında... askerlık yarın emeklıde olsan bıtmıyor ıste,cok haklısın...

anladım canım yalnız olmaman çok iyi
gördünüz demek pıt pıt atıyordur o nohut tanesi şimdi... kızımı ilk gördüğümüz gün geldi aklıma ahhboshayallersmilecanım öyle çabuk geçiyorki zaman benimki 1 yaşını geçti bile

canım bu sene tayincimiydiniz sizde öyleyse nereye çıktıopuyorumnanaktan

Selam hanımlar nasılsınız ....
Nilgüncüm iyi yapmışsın canım bende bayrama doğru halletcem boya işini ..
Ayşecim ne haber canım kızında büyüdü maşallah :ecrin_bebek:
Ebrucum özelden yazamadım sistem hatası diye yazı çıkıyor canım ..
Mesaj yazılmıyor yani arada olauyor bu çünkü haberin olsun canım...
Terapii ücretimi reca edeyim lütfen sempatiksalakcinni

kızlar ıyı geceler nasılsınız

serpılcım gozun aydın canım hayırlı olsun bebıs ne heyecanlısındır sımdıı saglıklı kucagına almayı nasıp etsın yuce rabbımm

tulaycım uzun zmanmıs canım ama gececek mecburen takma

offffff yanlızlık kaderim oldu.taaaaa ocakta gelebilecekmiş.

canını sıkma be tatlım gelir geçer zaman işte :teselli: opuyorumnanaktan

iyi akşamlar esma sultan ne haber opuyorumnanaktan

ıyı geceler kızlarr

ıyıım ablam ya ne olsun arda pasayı uyuttum esımde yorgundu oda uyudu bende fılm seyredıyorum :)

uyudu ablam ya uynaık olsada bı zararı yok bana allahtan yaramaz bırı degıl ugrastırmıyo benı :))

canım bu sene tayincimiydiniz sizde öyleyse nereye çıktıopuyorumnanaktan
canım seneye tayıncıyız son senemız,bız il içi atama ıstemıstık...aynı ilçenın köyune geldım bende...
evet ablacım sıte bakımda dedı anca actım bende sımdı sıteyı...

herkeslerı opuyorumm

gunaydınnnnn :))

evet ablacım sanslıyım goren dılını ısırıyo bunun ustune nasıl cocuk yapmıyacagım dıyosun dıyolar :) bende kocısımle zman gecırmek ıstıyorum beraber sınemaya yemege rahat rahat gıdelım gıdıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…