hayırlısı olsun cnm... doguyu bıtrıp rahat ettıkten sonrası daha rahat olurdu senın ve esın ıcın ama erkekler böyle sabırsız ıste... hem evlılıgınız otururdu bırbırınızı daha ıyı tanırdınız,aklı gorevdeyken daha cok bızde kalıyor,yasadıgım ıcın bılıyorum... ama yalnız deılsın Allahtan komsuların var ben bırde cok yalnız kaldım kımse yoktu...benim eşimde baslamıstı artık herseyı yaşımda yasamak ıstıyorum,baba olmak ıstıyorum dıye...cok guzel bırseyy
Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın canısı...
selam canımmm nasılsın
tunaydın canım...
selam canım ne haber nasılsın opuyorumnanaktan
:
hepinize çom teşekkür ederim.. bugün hasteneye gittik. nohut kadar<bişeydi çok tuhaf oldum eşimse bumu bumu bebeğimiz diye gözlerini fal taşı gibi açmış ultrasona bakıyordu onun gözlerindeki bu sevinci gördüm ya hiç sorun değil bneim için artık o çok iyi bir baba olucak buna çok eminim
anladım canım yalnız olmaman çok iyisağol canım evet lojmanda değilim benim eşim merkezde tugayda yani geçitli bir karakol lojmanda yok orada benim eşimede getirme dediler ama ben getircem dedi komutanlarda mesuluyet kabul etmiyoruz dedi. benim oturdugum yerde zaten lojmana dönüştü sayıkır benim gibi birt sürü asker eşi var.
gördünüz demek pıt pıt atıyordur o nohut tanesi şimdi... kızımı ilk gördüğümüz gün geldi aklıma ahhboshayallersmilecanım öyle çabuk geçiyorki zaman benimki 1 yaşını geçti bilehepinize çom teşekkür ederim.. bugün hasteneye gittik. nohut kadar<bişeydi çok tuhaf oldum eşimse bumu bumu bebeğimiz diye gözlerini fal taşı gibi açmış ultrasona bakıyordu onun gözlerindeki bu sevinci gördüm ya hiç sorun değil bneim için artık o çok iyi bir baba olucak buna çok eminim
canım bu sene tayincimiydiniz sizde öyleyse nereye çıktıopuyorumnanaktanmerhaba laceycım hayırlı aksamlar...
gecen sene ilçe merkezdeydık cok cektık orada ben cok yalnız kaldım o yuzden Allahıma cok sukur daha ıyıyız ama ıste ne bıleyım haftasonu olunca ınsan sıkılıyor,onun sitemı aslında... askerlık yarın emeklıde olsan bıtmıyor ıste,cok haklısın...
offffff yanlızlık kaderim oldu.taaaaa ocakta gelebilecekmiş.
kızlar ıyı geceler nasılsınız
serpılcım gozun aydın canım hayırlı olsun bebıs ne heyecanlısındır sımdıı saglıklı kucagına almayı nasıp etsın yuce rabbımm
tulaycım uzun zmanmıs canım ama gececek mecburen takma
selam canım ne haber nasılsınsende yanlızsın belli mesleğin cilvesi işte ne yapacan kızında küçük daha biraz daha büyüsün o zaman başlarsın mesleğine opuyorumnanaktan[/B]
Canım küçük yerlerde bu tarz etkinlikler daha fazla oluyor genelde pantolan ceket tarzı kıyafetler daha çok giyiliyor gerçi yinede sıkıntı işte
inş. ablacım büyüsün minişim kıyamıyorum bırakmaya... ablacım günlük hayatta da hep pantolon giyorum biraz değişiklik olsun.
misafirim vardı hoşgeldine geldi eşi nöbetçiymiş onunda az önce gitti.2 çoçuğu var tatlı bir bayan
selam canım ne haber nasılsınsende yanlızsın belli mesleğin cilvesi işte ne yapacan kızında küçük daha biraz daha büyüsün o zaman başlarsın mesleğine opuyorumnanaktan
Canım küçük yerlerde bu tarz etkinlikler daha fazla oluyor genelde pantolan ceket tarzı kıyafetler daha çok giyiliyor gerçi yinede sıkıntı işte
inş. ablacım büyüsün minişim kıyamıyorum bırakmaya... ablacım günlük hayatta da hep pantolon giyorum biraz değişiklik olsun.
misafirim vardı hoşgeldine geldi eşi nöbetçiymiş onunda az önce gitti.2 çoçuğu var tatlı bir bayan
kıyamam ya daha çok küçük zaten biraz daha büyüsün o zaman başlarsın sende giyimde dert demi bu tarz etkinliklerde insan ne giyeceğini şaşırıyor bazen [/B]
evet öyle ablacımkıyamam ya daha çok küçük zaten biraz daha büyüsün o zaman başlarsın sende giyimde dert demi bu tarz etkinliklerde insan ne giyeceğini şaşırıyor bazen
evet öyle ablacım
birde şık gitme yarışı olur yemeklerde
herkes birbirine bakar ne giymiş diye
ıyı geceler kızlarr
ıyıım ablam ya ne olsun arda pasayı uyuttum esımde yorgundu oda uyudu bende fılm seyredıyorum :)
uyudu ablam ya uynaık olsada bı zararı yok bana allahtan yaramaz bırı degıl ugrastırmıyo benı :))
canım seneye tayıncıyız son senemız,bız il içi atama ıstemıstık...aynı ilçenın köyune geldım bende...canım bu sene tayincimiydiniz sizde öyleyse nereye çıktıopuyorumnanaktan
evet ablacım sıte bakımda dedı anca actım bende sımdı sıteyı...Selam hanımlar nasılsınız ....
Nilgüncüm iyi yapmışsın canım bende bayrama doğru halletcem boya işini ..
Ayşecim ne haber canım kızında büyüdü maşallah:ecrin_bebek:
Ebrucum özelden yazamadım sistem hatası diye yazı çıkıyor canım ..
Mesaj yazılmıyor yani arada olauyor bu çünkü haberin olsun canım...
Terapii ücretimi reca edeyim lütfen sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?