:1shok::1shok: :1shok:
alacam oğlunu göstermiycem sana sempatiksalakcinni
çok soal bitanemmm sende iyisin inşallahhholumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
ben olsam takım giyerdim herhaldearkadaslar benım sıze bır sorum alacak esım tegmen yarın sehıt aılelerı ıle yemek yencek dedı ılk defa boyle bır yere gıdıcez ne tarz bısey gıymemı tavsıye edersınz ..
iyi akşamlar herkeslere hepinizi kocaman öpyüroum. biz nişanlıyken konuşup karar vermiştik. doqgu görevi bitene kadar bebek düşünmüyorduk. düğün günü yaklaştıkça ben bebek istiyorum diye başladı ben en 2 dedim . o en az 1 sonra ben 1,5 o 6ay ben 1 dedin o 3 ay derken düğün günü yok ben hermen çocuk istirorum dedi durdu. ben hayır dedmi yok beni sevmiyorsun yok böle yok şöyle.. ben ondan gizli hap kullanmaya başladıgım 2 gün yakalandım tam 3 güm konuşmadı. benle sen seviyorsun benden çocugunn olsun istemiyorsun diye. gerçekten baba olmayı çok istiyordu. ben hazır olmasamda o çoktan hazırdı.dün test yaptım büyük ihtimalde hamileyim. ama bende mutluyum. ne bilim herşey daha bir güzel olmaya başladı. o bu kadar çok isterken ben kıramadım yoksa bende biliyordum tatını çıkarmayı bizde artık bebegimzle baraber çıkarırız...
kızlar öncelikle hepinize merhaba... handan ablacım dün eti browni yarısması için bişey yazmıstım yazdıgımada pişman oldum .. kandırıyorlar insanı resmen ... hiç bize yedirirlermi bedavadan reklam yaptırıyorlar.. bende belki diye umutlanmıstım sacmalamısım meger.. neyse ben suan işteyim esim nöbetci bu gun ve nasıl uyuyacagım bılmıyorum .. belkı anneme giderim ... bi sorunum daha var benım.. zayıflamak istiyorumsenağlama bi 8 kiilo vermem lazım tamda tatil öncesi napcam nasıl zayıflıycam ben..... (kusura bakmayin arada girip yazabiliyorum ancak cok fazla topik okuyamıyorum calısıyorum cunki genede tayinci olan yada hamile arkadaslarımız var ise allaha emanet olsunlar...konuları takip edemiyorum bilmiyorumkismilezemuszemus)
hem tansiyon varhemde sigara kullanıyorum ya sabah gözümü açıom hemen pakete saldırıyorum düşün yani günde 1 paket gidiyor
tebrik ederim canım.sanırım sen lojmanda değiliz yazmıştın nasıl izin verdiler dışarıda oturmanız. bizim arkadaşların taine hakkari geçitliye çıktı eşini götüremedi malesef lojman yok demişler dışarıyada izin vermiyorlarmışiyi akşamlar herkeslere hepinizi kocaman öpyüroum. biz nişanlıyken konuşup karar vermiştik. doqgu görevi bitene kadar bebek düşünmüyorduk. düğün günü yaklaştıkça ben bebek istiyorum diye başladı ben en 2 dedim . o en az 1 sonra ben 1,5 o 6ay ben 1 dedin o 3 ay derken düğün günü yok ben hermen çocuk istirorum dedi durdu. ben hayır dedmi yok beni sevmiyorsun yok böle yok şöyle.. ben ondan gizli hap kullanmaya başladıgım 2 gün yakalandım tam 3 güm konuşmadı. benle sen seviyorsun benden çocugunn olsun istemiyorsun diye. gerçekten baba olmayı çok istiyordu. ben hazır olmasamda o çoktan hazırdı.dün test yaptım büyük ihtimalde hamileyim. ama bende mutluyum. ne bilim herşey daha bir güzel olmaya başladı. o bu kadar çok isterken ben kıramadım yoksa bende biliyordum tatını çıkarmayı bizde artık bebegimzle baraber çıkarırız...
hayırlısı olsun cnm... doguyu bıtrıp rahat ettıkten sonrası daha rahat olurdu senın ve esın ıcın ama erkekler böyle sabırsız ıste... hem evlılıgınız otururdu bırbırınızı daha ıyı tanırdınız,aklı gorevdeyken daha cok bızde kalıyor,yasadıgım ıcın bılıyorum... ama yalnız deılsın Allahtan komsuların var ben bırde cok yalnız kaldım kımse yoktu...benim eşimde baslamıstı artık herseyı yaşımda yasamak ıstıyorum,baba olmak ıstıyorum dıye...cok guzel bırseyyiyi akşamlar herkeslere hepinizi kocaman öpyüroum. biz nişanlıyken konuşup karar vermiştik. doqgu görevi bitene kadar bebek düşünmüyorduk. düğün günü yaklaştıkça ben bebek istiyorum diye başladı ben en 2 dedim . o en az 1 sonra ben 1,5 o 6ay ben 1 dedin o 3 ay derken düğün günü yok ben hermen çocuk istirorum dedi durdu. ben hayır dedmi yok beni sevmiyorsun yok böle yok şöyle.. ben ondan gizli hap kullanmaya başladıgım 2 gün yakalandım tam 3 güm konuşmadı. benle sen seviyorsun benden çocugunn olsun istemiyorsun diye. gerçekten baba olmayı çok istiyordu. ben hazır olmasamda o çoktan hazırdı.dün test yaptım büyük ihtimalde hamileyim. ama bende mutluyum. ne bilim herşey daha bir güzel olmaya başladı. o bu kadar çok isterken ben kıramadım yoksa bende biliyordum tatını çıkarmayı bizde artık bebegimzle baraber çıkarırız...
selam canımmm nasılsınslm kızlar
tünaydınnn , keyifli bir gün diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:1shok::1shok: :1shok:
ıyıyım cok sukur canım nasıl olsun anca oturdum valla mutfaktan cıkamadım bır...
kızımı uyuttum geldim nasılsınız kızlar.ben sıkılıyorum hep aynı şeyler eşim yok yanımdamafoldumbenhudut karakolunda olduğu için hafta 1 gün izni var 1 gün gelebiliyor eve diğer günler karakolda kalıyor her gün 1 saat uğruyo iftara denk getiriyor yemeğimiz birlikte yiyebiliyoruz sadece hemen daha sofrayı toplamadan gidiyormafoldumben bakalım belki 1 ay sonra hafta da 2 güne çıkabilirmiş izinler inş.
iyiki kızım var yoksa yapayalnız kalacağım, gerçi o zaman çalışırdım zaten kaymakam bey vekil öğretmenlik için rica etmişti ama kızım daha çok küçük bırakamam dedim.ancak 3 yaşında başlarım şimdi en iyisi onunla birlikte olmam
ben olsam takım giyerdim herhalde
off bu kıyafet derdi pazar günü eşim rütbe takıcak,pazartesi akşam bayram töreni, yemeği olacak bende düşünüyorum ne giysem diyeCADIARZU birinde ceket elbise diğerinde de etek ceket takım giymeyi düşünüyorum bide kıbrıs diyorlarda yoğun oluyo çay,yemek vs. diye orda hiç bişeye katılmadım burda daha bir ay olmadı geleli hızlı başladık hiç böyle ummuyordumkafamçokkarıştı
iyi akşamlar herkeslere hepinizi kocaman öpyüroum. biz nişanlıyken konuşup karar vermiştik. doqgu görevi bitene kadar bebek düşünmüyorduk. düğün günü yaklaştıkça ben bebek istiyorum diye başladı ben en 2 dedim . o en az 1 sonra ben 1,5 o 6ay ben 1 dedin o 3 ay derken düğün günü yok ben hermen çocuk istirorum dedi durdu. ben hayır dedmi yok beni sevmiyorsun yok böle yok şöyle.. ben ondan gizli hap kullanmaya başladıgım 2 gün yakalandım tam 3 güm konuşmadı. benle sen seviyorsun benden çocugunn olsun istemiyorsun diye. gerçekten baba olmayı çok istiyordu. ben hazır olmasamda o çoktan hazırdı.dün test yaptım büyük ihtimalde hamileyim. ama bende mutluyum. ne bilim herşey daha bir güzel olmaya başladı. o bu kadar çok isterken ben kıramadım yoksa bende biliyordum tatını çıkarmayı bizde artık bebegimzle baraber çıkarırız...
abloşum bende 5 sene önce günde1.5 paket içiyordum.bıraktığım sene kıbrıstaydık orda sigara çok ucuz ,eşim bir karton mentollü salem getirmişti o bir kartonu bitirdim ama bende bittim.acayipp bir tiksinti oldu bende.şimdi sigaradan ve kokusundan nefret ediyorum.bir sabah kalktım sigaramı yakyım(çokda kafiyeliyim)ığğğğ nasıl bir iğrenme,nasıl bir mide bulantısı o gün bu gündür çok şükür mutluyumm.
tabi aldığım kiloları saymıyorum.54 kiloyla bıraktım hemen akabinde kilolar yavaş yavaş yerleşti.olsun kurtuldum ya yinede sigaradan iyidir kilolarım.
ablam sanada tavsiye ederim.
akupunkturda çok etkili bir yöntem:1hug:
slm kızlar
tünaydınnn , keyifli bir gün diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hayırlısı olsun cnm... doguyu bıtrıp rahat ettıkten sonrası daha rahat olurdu senın ve esın ıcın ama erkekler böyle sabırsız ıste... hem evlılıgınız otururdu bırbırınızı daha ıyı tanırdınız,aklı gorevdeyken daha cok bızde kalıyor,yasadıgım ıcın bılıyorum... ama yalnız deılsın Allahtan komsuların var ben bırde cok yalnız kaldım kımse yoktu...benim eşimde baslamıstı artık herseyı yaşımda yasamak ıstıyorum,baba olmak ıstıyorum dıye...cok guzel bırseyy
Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın canısı...
selam canımmm nasılsın
tunaydın canım...
tebrik ederim canım.sanırım sen lojmanda değiliz yazmıştın nasıl izin verdiler dışarıda oturmanız. bizim arkadaşların taine hakkari geçitliye çıktı eşini götüremedi malesef lojman yok demişler dışarıyada izin vermiyorlarmış
tunaydın ablam... ıyıyım cok sukur napım esım nöbetcı yalnızım haftasonu yalnız olmakta cekılmıyor acıkcası sıkıldım bende... bebişim ıyı ablam buyudugunu hıssedebılıyorum artık :) konusuyoruz oglumla...
sen nasılsın ablacım napıyorsun begumcum napıyorr
hepinize çom teşekkür ederim.. bugün hasteneye gittik. nohut kadar<bişeydi çok tuhaf oldum eşimse bumu bumu bebeğimiz diye gözlerini fal taşı gibi açmış ultrasona bakıyordu onun gözlerindeki bu sevinci gördüm ya hiç sorun değil bneim için artık o çok iyi bir baba olucak buna çok eminim
yalnızım valla sabahtan berı ne yapcamı sasırdım evde bır oraya bır buraya gırıyorum...
yanlızsın yani canım ya hele hafta sonları hiç çekilmez zaten bende iyiyim canım oturdum işte geziyorum burada begümde yengesinde kalıyor 3 gündür belki yarın gelir
yalnızım valla sabahtan berı ne yapcamı sasırdım evde bır oraya bır buraya gırıyorum...
begumcum senı cok yalnız bırakıyor ablam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?