Asker Eşleri

Elmas ne yaptı ya lojman belli oldumu acaba inşallah olmuştur..
Melis cadısı hiçç gözükmüyor unuttu bizleri kesin ...
Rüyanazda gelmedimi hala diyarbakıra ondan da ses çıkmıyor hiç...
Astur da kayıp şimdilik ...

evet ablacım kımseler yook... benımde esım nöbetcı sıkıldm evde yatıom kalkıom dolanıomm... wc de deısık bı böcek gördum kımıl kımıl kırkayak gıbı uzun bırsey,baktm sımdı yok gıremıyorumda korkudan sımdı...

şimdi vakitte geçmez sana ya kitap filan okuyormusun hiç çok oyalıyor ben çok severim okumasını heeeee kırk ayak dr kesin korkma bişey yapmaz o

gecmiyor vallahı ablacım... kıtap okuyorum ablacım ama canım ıstemıyor nedense sımdı... sabah olsa keske bıran önce...

kırkayaktır demiiii... ay sabaha kadar gıremem kı wc ben sımdı... işte lojmanın hali öle bakımsız kı hersey cıkıyor... anca batıdakı lojmanları onarsınlar yapsınlarrr surda 4 daırelık lojmanı düşünmesınler bılee

gerçi sıcaktada zor okunur kitap kışın daha güzel okunuyor . ya ne diycem al eline süpürgeyi bi tasada su koy dök üzerine tuvaletin içine gitsin çek sifonuda bir güzel çıkmaz bidaha..

evet ya bakımsız demi oradaki lojmanlarda senin şsnsına ya

IYI GECELERRR hatunlar nasılsınız moralom bozuldu benım de yarın ogretmen atamaları bellı olacaktı kpss soru calındı sorusturması ıcın ertelendıı savcılıgınm kararına gore atamalar bellı olacakmıs hayırlısı bakalım benım alnım ak alın terıyle aldım o puanı ıptal etmesınlerde :))

ebrum korkma kız boocukten bısey yapmaz gulumm

ablam sen nasılsınnnn

selam esmacım,ıptal olmaz canım sen korkma... sınavı komple ıptal etmıcekler bu bır gercek...

korkma dıyorsunuz da ben huyluyum ıste görmem yetıyor kımıl kımıldı ayy

su dökmek ıcın hazırlqanmıstım cesaretımı toplayım gerı dondugumde wc ye yoktu... nere gırdı bılmıyorum (

oralarda bi yerdedir ya çıkar nasılsa olmazsa kapının önüne bez filan koy

telaş yapma canım iptal edilmez herhalde o kadar insan puan aldı boşamı gidecek yani emekler

selam esmacım,ıptal olmaz canım sen korkma... sınavı komple ıptal etmıcekler bu bır gercek...

korkma dıyorsunuz da ben huyluyum ıste görmem yetıyor kımıl kımıldı ayy

kızz korkma ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…