- 20 Mart 2008
- 142.079
- 214.218
- 1.423
- 60
Kımseler gelmemişş hakkatten...
evet ablacım kımseler yook... benımde esım nöbetcı sıkıldm evde yatıom kalkıom dolanıomm... wc de deısık bı böcek gördum kımıl kımıl kırkayak gıbı uzun bırsey,baktm sımdı yok gıremıyorumda korkudan sımdı...
gecmiyor vallahı ablacım... kıtap okuyorum ablacım ama canım ıstemıyor nedense sımdı... sabah olsa keske bıran önce...
kırkayaktır demiiii... ay sabaha kadar gıremem kı wc ben sımdı... işte lojmanın hali öle bakımsız kı hersey cıkıyor... anca batıdakı lojmanları onarsınlar yapsınlarrr surda 4 daırelık lojmanı düşünmesınler bılee
su dökmek ıcın hazırlqanmıstım cesaretımı toplayım gerı dondugumde wc ye yoktu... nere gırdı bılmıyorum(
IYI GECELERRR hatunlar nasılsınız moralom bozuldu benım de yarın ogretmen atamaları bellı olacaktı kpss soru calındı sorusturması ıcın ertelendıı savcılıgınm kararına gore atamalar bellı olacakmıs hayırlısı bakalım benım alnım ak alın terıyle aldım o puanı ıptal etmesınlerde :))
ebrum korkma kız boocukten bısey yapmaz gulumm
ablam sen nasılsınnnn
selam esmacım,ıptal olmaz canım sen korkma... sınavı komple ıptal etmıcekler bu bır gercek...
korkma dıyorsunuz da ben huyluyum ıste görmem yetıyor kımıl kımıldı ayy
iyi akşamlar hanımlar zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?