- 20 Mart 2008
- 142.079
- 214.218
- 1.423
- 60
ıyı ablam ya ne olsun yemegımı hazırladım ouruyorum ıste ıftarı beklıyorummmm
çok teşekkür ederim hepinize canlarım benim... ben eylemi çok merak ediyorum hiç görünmüyor kaç gündür haberi olan var mı ?
saolun kızlar çok iyiyiz yuvarlanıp gidiyoruz...birde şu salgın olan gribi atlatabilsek daha iyi olcaz...bu arada kızım kocaman oldu teyzeleri..yürümeye başladı bile.ama hala tek bir dişimiz bile yok :):) .ben işe başlayalı hiç takip edemez oldum buraları...valla yetişemiyorum kızlar ya...ev iş çocuk bakıcı derken çok yoruluyorum...neyse kendimden çok bahsettim ne var ne yok sizlerde ne gelişmeler var...özet gecebilcek gönüllü aranıyo :):)
sagol ablacımm kocıste gelırken dondurma almısss yemekten sonra super oldu :))
serpılcım hosgeldın canım anne adayımız nasıl bakalımm eylemı bızde merak ettık canm evde net yok onun sanırım ısyerınden gırıyodu ıstende cıktı dugun hazırlıklarındadır ınsallahhhh
eylulumuz buyudu demek yurumeyede basladııı :) masallah prensese canım bazı bebekler gec cıkarıyo merak etme hepsı bırden ard arda cıkar oglusum benım 2 .5 aylıkken ılk dısını cıkardı sasırdık bu kadar erken cıkar mı dıye doktorumuza soyledık 1 yasına kadar tamamladı hepsını cıkardı doktorumuzda genetık yada cocuktan cocuga degısır dedı babamızda oyle cıkarmıs dıslerını :)) meraklanma cıkarrr
canım sen nerde calısıyosunn
Herkese merhaba;
Bende asker nişanlısıyım. Sık sık bu topiği takip ediyorum birşeyler öğrenebilmek adına.
Şimdi sizlere birşey danışmak istiyorum.Çünkü ben işin içinden çıkamıyorum. Beni de en iyi sizler anlarsanız diye fikrinizi almak istiyorum.
Biraz karışık, şöyleki;
Ben İstanbul'da yaşıyorum. Nişanlımın da tayini bu sene İstanbul'a çıktı. Lojmanda belli.
Nişanlımın ailesi Ankara'da yaşıyor ve düğünümüzde kısmetse Ankara'da olacak. Düğünden 1 hafta önce İstanbul'da kınagecesi olacak. Ben evden illaki gelinlikle çıkmak istiyorum. Nişanlımın ailesi kınagecesine geleceği için kınadan bir gün sonra gelin alma olayı olsun istiyorum, ancak ben 1 hafta öncesinden Ankara'ya gidip orada kalmak ta istemiyorum. Gelin almadan sonra düğüne kadar evde yaşamaya başlayayım diyorum, nişanlımda lojmanda hoş karşılanmaz diyor.
Biraz uzun oldu ama tecrübelerinize dayanarak fikrinize ihtiyacım var.
Peşin teşekkürler herkese
bencede nişanlına katılıyorum canım hayırlısı olsun ama bir hafta katlan herşeye olumunekankayizsmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorum gönül neler ister ama olmuyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?