Asker Eşleri

çok teşekkür ederim hepinize canlarım benim... ben eylemi çok merak ediyorum hiç görünmüyor kaç gündür haberi olan var mı ?

saolun kızlar çok iyiyiz yuvarlanıp gidiyoruz...birde şu salgın olan gribi atlatabilsek daha iyi olcaz...bu arada kızım kocaman oldu teyzeleri..yürümeye başladı bile.ama hala tek bir dişimiz bile yok :):) .ben işe başlayalı hiç takip edemez oldum buraları...valla yetişemiyorum kızlar ya...ev iş çocuk bakıcı derken çok yoruluyorum...neyse kendimden çok bahsettim ne var ne yok sizlerde ne gelişmeler var...özet gecebilcek gönüllü aranıyo :):)

sagol ablacımm kocıste gelırken dondurma almısss yemekten sonra super oldu :))

serpılcım hosgeldın canım anne adayımız nasıl bakalımm eylemı bızde merak ettık canm evde net yok onun sanırım ısyerınden gırıyodu ıstende cıktı dugun hazırlıklarındadır ınsallahhhh

eylulumuz buyudu demek yurumeyede basladııı :) masallah prensese canım bazı bebekler gec cıkarıyo merak etme hepsı bırden ard arda cıkar oglusum benım 2 .5 aylıkken ılk dısını cıkardı sasırdık bu kadar erken cıkar mı dıye doktorumuza soyledık 1 yasına kadar tamamladı hepsını cıkardı doktorumuzda genetık yada cocuktan cocuga degısır dedı babamızda oyle cıkarmıs dıslerını :)) meraklanma cıkarrr
canım sen nerde calısıyosunn

sekerler opuyurm hepınızı :))

ebru da gelmedı bugun ınsallah ters bısey yokturrrrr

ıyı gecelerrrrr :))

çok teşekkür ederim hepinize canlarım benim... ben eylemi çok merak ediyorum hiç görünmüyor kaç gündür haberi olan var mı ?

canım günaydım ne haber nasıl geçiyor hamilelik eylem işten ayrıldı ya düğün telaşı var şimdi onunda opuyorumnanaktan

maşallah eylüle kocaman olmuş annesi büyüdü tabi bebişimiz çıkarır canım merak etme dişlerini bazı çocuklarda erken yada geç olabiliyor benim kızda geç çıkarmıştı dişlerini canım sen nerede çalışıyorsun bide siz nerede görev yapıyordunuz .

serpili evlendirdik sırada eylem var onunda ayın 11 de düğünü var.
ebru doğum için ailesinin yanına gidecek bayram sonrası
dilekte doğum yapacak bu ay az kaldı onunda
yeni gelen arkadaşlar oldu bu arada
rüyanaz hala kayıp amasyaya gitmişti
benim kız geldi bu ay bizde gidiyoruz beraber kıbrısa kalıp dönecem bende

günaydın esmacım ohhhh yarasın afiyet olsun ye anan ye yarasın löp et olsun sana opuyorumnanaktan

selam kızlar nasılsınız eylülcüm benim oğlanda 11 aylık çıkardı dişlerini yürümeside 11 aylık bazı çocuklar geç çıkartıyor geç çıkartması daha iyi bizimde 13 günümüz kaldı artık hayırlısıyla

günaydın herkese saat 15:08 ben yeni uyandım. :))) dün kanamam oldu eşim çok korktu düşükmü yapıyorum diye direk acile gittik ben ne kadar bişey yok desemde engel olamadım doktor hemen müdahale etti bebiş sıkıca tutunmuş bişey bana ama yinede ilaç verdi. ve bu ilaç beni sarhoş gibi yapıyor sürekli uykum geliyor. uyandım bir bakım dedim.
eylemde hakkariye gelecek buraları görünce ne düşünecek çok merak ediyorum heryer dag bu dagları ütülesen bir türkiye daha çıkar ortaya herhalde..
dün bir baktım eşim ultrasno kagıdını öpüyor bebeğim benim diye onun bu halleri beni çok şaşırtıyor. bir okadarda mutlu oluyorum....

serpılcım canım gecömıs olsun dıkkat et tatlım haplarını kullan aksatma canımm

baba olma hıssı sardı esını demk bıde hayırlısıyla kucagınıza alınca neler yapar :)) babalar cok duygusal oluyo

Herkese merhaba;

Bende asker nişanlısıyım. Sık sık bu topiği takip ediyorum birşeyler öğrenebilmek adına.

Şimdi sizlere birşey danışmak istiyorum.Çünkü ben işin içinden çıkamıyorum. Beni de en iyi sizler anlarsanız diye fikrinizi almak istiyorum.

Biraz karışık, şöyleki;

Ben İstanbul'da yaşıyorum. Nişanlımın da tayini bu sene İstanbul'a çıktı. Lojmanda belli.

Nişanlımın ailesi Ankara'da yaşıyor ve düğünümüzde kısmetse Ankara'da olacak. Düğünden 1 hafta önce İstanbul'da kınagecesi olacak. Ben evden illaki gelinlikle çıkmak istiyorum. Nişanlımın ailesi kınagecesine geleceği için kınadan bir gün sonra gelin alma olayı olsun istiyorum, ancak ben 1 hafta öncesinden Ankara'ya gidip orada kalmak ta istemiyorum. Gelin almadan sonra düğüne kadar evde yaşamaya başlayayım diyorum, nişanlımda lojmanda hoş karşılanmaz diyor.

Biraz uzun oldu ama tecrübelerinize dayanarak fikrinize ihtiyacım var.

Peşin teşekkürler herkese

slmmmmm herkeze ben geldim kimsecikler yok
2 hafta önce anjö olmuştum ve damarım yakıldı...evimizde int. var fakat fırsatım yoktu ara ara bakıyorum ama dermanım yoktu sizleri çok seviyorum artık burdayım dügün hazırlıkları kız tarafı olarak bitti pazartesi evim düzeltilcek samsunda ...nişanlım daha ortalıkta yok :):) serpilime çok sevindim allahım kucagına almayı nasip eder inş.

bencede nişanlına katılıyorum canım hayırlısı olsun ama bir hafta katlan herşeye olumunekankayizsmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorum gönül neler ister ama olmuyor işte

bencede nişanlına katılıyorum canım hayırlısı olsun ama bir hafta katlan herşeye olumunekankayizsmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorum gönül neler ister ama olmuyor işte

Çok sağol, Sanada çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun bu arada.....

Düğün üstü kendine dikkat, önemli bir operasyon sayılır anjiyo. Kendini çok yorma ve stres yapma.

Benim derdim o değil zaten kaç yıldır bekliyorum 1 haftacık daha beklerim hiç prob. değil. Tek sıkıntım evden gelin çıktıktan sonra nerede kalacağım bilmiyorumkismile

eylemcım canım hosgeldın kuzum

cok cok gecmıs olsun tatlımmm ohhhhh kıztarafı ısler bıttı demek gozun aydın canım ozledık valla senı boyle habersız bırakma canım merklanıyoruzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…