Asker Eşleri

canım ya çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine bolcaya yatıp dinlen tatlım eşinde meraklandı tabi kolaymı baba olacak sonuçta opuyorumnanaktan

handaN ablammmmm ebrummmmmm m
nerdesınız ya ugramadınızzzzzzzzzzzzzzzz

buradayım esma dışardaydık bugün kızla beraber dolaştık biraz opuyorumnanaktan

canım hoşgeldin nasılsın az kaldı demi seninde düğüna allah kolaylık versin sizlere bencede lojmanda olmanız doğru olmaz biraz daha sabretin orduevinde filan kalıırsın en güzeli de o zaten istambulda hangi yere geliyorsunuz opuyorumnanaktan

eylemcim çok geçmiş olsun canım ya çok dikkat et kendine yorulma sakın hazırlıklarda bitti demekki ne yapacaksınız belli oldumu gidiyormusun hakkariye sende opuyorumnanaktan

kuzumun tayinleri ne oldu acaba?

bandırmaya gidiyor canım

bandırmamıııı çokkkk sevindim batı omasına kuzumun adına en azında batı alışana kadar çok güzel olacak inş.eniştede balıkesirliydi bildiğim kadarıyla ...

eylemcım canım hosgeldın kuzum

cok cok gecmıs olsun tatlımmm ohhhhh kıztarafı ısler bıttı demek gozun aydın canım ozledık valla senı boyle habersız bırakma canım merklanıyoruzzzzz

çok tşk.ederim bitanem geçti inş...bitti sonunda ....eşyalarım alındı fazla abartıya kaçmadım sonuçta sadece izinlerde kullanacagım buradaki evimi ama çokk şinir bir evim olacak inş.resimlerimi paylaşcam burda...

eylemcim çok geçmiş olsun canım ya çok dikkat et kendine yorulma sakın hazırlıklarda bitti demekki ne yapacaksınız belli oldumu gidiyormusun hakkariye sende opuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim ablam çok teşk.ederim HAKKARİYE GİDECEGİM EŞİMLE ....fakat 2 ay samsunda kalacagım ailemle ve evimde tedavim var2 aylık zaten sezonu yani arazi görevini kasım 30 da bitirecekler yani kış oldugu için uzun görevi olmicak kasımdan sonra..çok özlemişim ablam sizi yaaaopuyorumnanaktan

nereli oldunu bilmiyorum ablacım ama hani kuzum balıkesirde kuaför felan soruyordu yaa düğün orada olacak düşüncem oluşmuş birede işte hayırlısı olsun

çok tşk.ederim tatlım ....allah yardımcın olsun seninde handan ablamında dediği gibi ordu evinde kalabilirsin nişanlının teklifi nedir peki?

Gideceğine sevindim canım eniştede yanlız kalmaz en azından sende tedavine devam edersin bu arada

nereli oldunu bilmiyorum ablacım ama hani kuzum balıkesirde kuaför felan soruyordu yaa düğün orada olacak düşüncem oluşmuş birede işte hayırlısı olsun

düğünü balıkesirde olacaktı demi kütahyayı ben neen dedimki şimdi kafamçokkarıştı

bakıyorumda bal petegim ing.fulllemişin:) yesler felan ne iş:):):):):kaydirigubbakcemile3

yes sir canım sempatiksalakcinni ince işler kuzum Şeniz

ben geldım sekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

handan ablam nerdeydın gunduz yoktunnn
sılıvrıye tayın olan kımmm

ebruyu böcüler yidi yidiiiiiiii kaydirigubbakcemile3damadınında pipisini yedileyyyyykaydirigubbakcemile3

merak ettim ya sancılanmasında
damaıma laf yok kızzzzz ben alacam onu kızıma :ecrin_bebek:

ben geldım sekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

handan ablam nerdeydın gunduz yoktunnn
sılıvrıye tayın olan kımmm

selam şeker Şeniz
yoktuk anacım alışveriş merkezine gittik
dolaştık biraz
silivriye pasaklı gidecek

nikah işlemleri kaçgün sürüyor?

acelen mi var nan sempatiksalakcinni

eylemcım bızım acelemız vardı esım rıca ettı bır gunde bıtırdık

yemeği sever cokacimcoook
gezmeyi sever
senin ne acelen vardı sempatiksalakcinni

ablam 3 gun ızın almıstı esım dugunden 6 ay once yapttık tayın yerı doguya cıkacagı ıcın mecburoyetten

ohh gezmıssınız ne guzell sefanız olsunnnn

silivride gorumcem oturuyo cok sevıyorum orayı ayın 5 de ızıne cıkıcaz 7 sıne kadar 2 gun sılıvrıde kalıcamm ondan sordum ablam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…