- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
günaydın herkese saat 15:08 ben yeni uyandım. :))) dün kanamam oldu eşim çok korktu düşükmü yapıyorum diye direk acile gittik ben ne kadar bişey yok desemde engel olamadım doktor hemen müdahale etti bebiş sıkıca tutunmuş bişey bana ama yinede ilaç verdi. ve bu ilaç beni sarhoş gibi yapıyor sürekli uykum geliyor. uyandım bir bakım dedim.
eylemde hakkariye gelecek buraları görünce ne düşünecek çok merak ediyorum heryer dag bu dagları ütülesen bir türkiye daha çıkar ortaya herhalde..
dün bir baktım eşim ultrasno kagıdını öpüyor bebeğim benim diye onun bu halleri beni çok şaşırtıyor. bir okadarda mutlu oluyorum....
handaN ablammmmm ebrummmmmm m
nerdesınız ya ugramadınızzzzzzzzzzzzzzzz
Herkese merhaba;
Bende asker nişanlısıyım. Sık sık bu topiği takip ediyorum birşeyler öğrenebilmek adına.
Şimdi sizlere birşey danışmak istiyorum.Çünkü ben işin içinden çıkamıyorum. Beni de en iyi sizler anlarsanız diye fikrinizi almak istiyorum.
Biraz karışık, şöyleki;
Ben İstanbul'da yaşıyorum. Nişanlımın da tayini bu sene İstanbul'a çıktı. Lojmanda belli.
Nişanlımın ailesi Ankara'da yaşıyor ve düğünümüzde kısmetse Ankara'da olacak. Düğünden 1 hafta önce İstanbul'da kınagecesi olacak. Ben evden illaki gelinlikle çıkmak istiyorum. Nişanlımın ailesi kınagecesine geleceği için kınadan bir gün sonra gelin alma olayı olsun istiyorum, ancak ben 1 hafta öncesinden Ankara'ya gidip orada kalmak ta istemiyorum. Gelin almadan sonra düğüne kadar evde yaşamaya başlayayım diyorum, nişanlımda lojmanda hoş karşılanmaz diyor.
Biraz uzun oldu ama tecrübelerinize dayanarak fikrinize ihtiyacım var.
Peşin teşekkürler herkese
slmmmmm herkeze ben geldim kimsecikler yok
2 hafta önce anjö olmuştum ve damarım yakıldı...evimizde int. var fakat fırsatım yoktu ara ara bakıyorum ama dermanım yoktu sizleri çok seviyorum artık burdayım dügün hazırlıkları kız tarafı olarak bitti pazartesi evim düzeltilcek samsunda ...nişanlım daha ortalıkta yok :):) serpilime çok sevindim allahım kucagına almayı nasip eder inş.
kuzumun tayinleri ne oldu acaba?
pasaklı canım hosgeldın
kızlar arkadasım geldı horusuruz
canım hoşgeldin nasılsın az kaldı demi seninde düğüna allah kolaylık versin sizlere bencede lojmanda olmanız doğru olmaz biraz daha sabretin orduevinde filan kalıırsın en güzeli de o zaten istambulda hangi yere geliyorsunuz opuyorumnanaktan
Hoşbulduk ablacığım; tayin bekleyenler topiğinde çok moral vermiştin bana opuyorumnanaktan
Tayinimiz Silivri'ye çıktı. Bende doğma büyüme İstanbul luyum, çok iyi oldu. En azından evliliğin ilk zamanlarında yabancı biryere gitmemiş oldum.
eylemcım canım hosgeldın kuzum
cok cok gecmıs olsun tatlımmm ohhhhh kıztarafı ısler bıttı demek gozun aydın canım ozledık valla senı boyle habersız bırakma canım merklanıyoruzzzzz
canım hoşgeldin nasılsın az kaldı demi seninde düğüna allah kolaylık versin sizlere bencede lojmanda olmanız doğru olmaz biraz daha sabretin orduevinde filan kalıırsın en güzeli de o zaten istambulda hangi yere geliyorsunuz opuyorumnanaktan
Hoşbulduk ablacığım; tayin bekleyenler topiğinde çok moral vermiştin bana opuyorumnanaktan
Tayinimiz Silivri'ye çıktı. Bende doğma büyüme İstanbul luyum, çok iyi oldu. En azından evliliğin ilk zamanlarında yabancı biryere gitmemiş oldum.
Doğru ya ben yanlış hatırladım istanbul diye ne güzel buraya da yakın işte hafta sonları bile gider gelirsiniz Şeniz
bandırmamıııı çokkkk sevindim batı omasına kuzumun adına en azında batı alışana kadar çok güzel olacak inş.eniştede balıkesirliydi bildiğim kadarıyla ...
yes canım bandırmaya gidiyor kuzukapamam enişte kütahyalıdı herhalde öle biliyom bende Şeniz
eylemcim çok geçmiş olsun canım ya çok dikkat et kendine yorulma sakın hazırlıklarda bitti demekki ne yapacaksınız belli oldumu gidiyormusun hakkariye sende opuyorumnanaktan
Çok sağol, Sanada çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun bu arada.....
Düğün üstü kendine dikkat, önemli bir operasyon sayılır anjiyo. Kendini çok yorma ve stres yapma.
Benim derdim o değil zaten kaç yıldır bekliyorum 1 haftacık daha beklerim hiç prob. değil. Tek sıkıntım evden gelin çıktıktan sonra nerede kalacağım bilmiyorumkismile
çok teşekkür ederim ablam çok teşk.ederim HAKKARİYE GİDECEGİM EŞİMLE ....fakat 2 ay samsunda kalacagım ailemle ve evimde tedavim var2 aylık zaten sezonu yani arazi görevini kasım 30 da bitirecekler yani kış oldugu için uzun görevi olmicak kasımdan sonra..çok özlemişim ablam sizi yaaaopuyorumnanaktan
nereli oldunu bilmiyorum ablacım ama hani kuzum balıkesirde kuaför felan soruyordu yaa düğün orada olacak düşüncem oluşmuş birede işte hayırlısı olsun
bakıyorumda bal petegim ing.fulllemişin:) yesler felan ne iş:):):):):kaydirigubbakcemile3
ebruyu böcüler yidi yidiiiiiiii kaydirigubbakcemile3damadınında pipisini yedileyyyyykaydirigubbakcemile3
ben geldım sekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
handan ablam nerdeydın gunduz yoktunnn
sılıvrıye tayın olan kımmm
nikah işlemleri kaçgün sürüyor?
eylemcım bızım acelemız vardı esım rıca ettı bır gunde bıtırdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?