- 20 Mart 2008
- 142.079
- 214.218
- 1.423
- 60
ablam 3 gun ızın almıstı esım dugunden 6 ay once yapttık tayın yerı doguya cıkacagı ıcın mecburoyetten
ohh gezmıssınız ne guzell sefanız olsunnnn
silivride gorumcem oturuyo cok sevıyorum orayı ayın 5 de ızıne cıkıcaz 7 sıne kadar 2 gun sılıvrıde kalıcamm ondan sordum ablam
evet ablam o yuzden erken yaptık ısede yaradı :)))
ebruyu merak ettım yokkk halenn ınsalalh kotu bısey yoktur
ıyı gecelerrrrr opuyorummmm
teşekkür edrim canım öyle baba olacagına inanamıyor bende anne olcagıma tabi bebek olacak ama benmi dünyaya getircem hiç bilemiyorum. kendimi öyle karnım burnumda hiç hayal edemiyorum ama hayırlısı bakalımserpılcım canım gecömıs olsun dıkkat et tatlım haplarını kullan aksatma canımm
baba olma hıssı sardı esını demk bıde hayırlısıyla kucagınıza alınca neler yapar :)) babalar cok duygusal oluyo
geçmiş olsun canım benim seni buralarda görmeyincemerak ettim bu genç yaşta ne anjo su kız allah acil sifalar versin. düğün ne zaman hayırlısı işle ne zaman gelinyosun bu mahrumiyet bölgesinee:)))slmmmmm herkeze ben geldim kimsecikler yok
2 hafta önce anjö olmuştum ve damarım yakıldı...evimizde int. var fakat fırsatım yoktu ara ara bakıyorum ama dermanım yoktu sizleri çok seviyorum artık burdayım dügün hazırlıkları kız tarafı olarak bitti pazartesi evim düzeltilcek samsunda ...nişanlım daha ortalıkta yok :):) serpilime çok sevindim allahım kucagına almayı nasip eder inş.
hı kasımdan sonra geliceksin yani iyi haırlısı bakalım canım zaten ben geldim buraya eşim geldiğim gün araziye çıktı bir hafta yoktu allahtan komşularım iyidi hiç yanlız bırakmadılar saglıgın herşeyden önemli nasılsa kaçmıyor hakkari gelirsin bakalım. ama gelirsen senle görüşmeyi istiyorum haberin olsun:)))9çok teşekkür ederim ablam çok teşk.ederim HAKKARİYE GİDECEGİM EŞİMLE ....fakat 2 ay samsunda kalacagım ailemle ve evimde tedavim var2 aylık zaten sezonu yani arazi görevini kasım 30 da bitirecekler yani kış oldugu için uzun görevi olmicak kasımdan sonra..çok özlemişim ablam sizi yaaaopuyorumnanaktan
ben geldım sekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
handan ablam nerdeydın gunduz yoktunnn
sılıvrıye tayın olan kımmm
Günayın hepinize hanımlar...
Serpilcim alıştın demi canım oralara nasıl geçiyor hamilelik sorun yoktur umarım ..
Pasaklıcım iyisin valla yazın tatil derdin olmayacak nasılsa silivride ..
Nilgüncüm bende merak ediyorum msn den bakarım bugün ebruya ..
Ebruuu nerdesin canım ya iyisin demi opuyorumnanaktan
ebruyu böcüler yidi yidiiiiiiii kaydirigubbakcemile3damadınında pipisini yedileyyyyykaydirigubbakcemile3
evet ablam o yuzden erken yaptık ısede yaradı :)))
ebruyu merak ettım yokkk halenn ınsalalh kotu bısey yoktur
ıyı gecelerrrrr opuyorummmm
günaydın arkadaşlar opuyorumnanaktan pasaklı hoşgeldin aramızakaydirigubbakcemile5
dün okul koşuşturması başladı. kızımında alan değiştirme sınavları var. fazla uğrayamadım.
handancığım bende merak ettim ebruyu , dilerim herşey yolundadır.
keyifli bir diliyorum
Günayın hepinize hanımlar...
Serpilcim alıştın demi canım oralara nasıl geçiyor hamilelik sorun yoktur umarım ..
Pasaklıcım iyisin valla yazın tatil derdin olmayacak nasılsa silivride ..
Nilgüncüm bende merak ediyorum msn den bakarım bugün ebruya ..
iyiym im handan ablacım alıştım ilk başlarda zor olmuştu ama artık sorun yok zaten fazla ıdşarı çıkmıyorum aparman içindeki komşular yetiyor.yanlız başına çarşıya falan çıkamıyorsun ztaen burda eşim evde olunca çıkıoz ama buranın öle çarşı pazar gezim stres atım diyebilcen bir yeri yok hakkarinin toplam yerleşim alanı bizim kayserinin sadece çarşı yüz ölçemü kadar... şimdiden özledim kayseriyi değerini bilememişim ...
hamileleilk bilmiyorum ben hamilemiyim farkında değilim ilk başlarda canım ekşi falan istiyrdu. ama şimdi hiç iştahım yok ilaç kullandıgım için oruçta tutamıyom şimdii bişey yedimde yok tutuyum diyom eşim yok ebegim aç kalmasın dio bilmiyom valla açım ama canım hiç bişey istemiyor abla..
iyiym im handan ablacım alıştım ilk başlarda zor olmuştu ama artık sorun yok zaten fazla ıdşarı çıkmıyorum aparman içindeki komşular yetiyor.yanlız başına çarşıya falan çıkamıyorsun ztaen burda eşim evde olunca çıkıoz ama buranın öle çarşı pazar gezim stres atım diyebilcen bir yeri yok hakkarinin toplam yerleşim alanı bizim kayserinin sadece çarşı yüz ölçemü kadar... şimdiden özledim kayseriyi değerini bilememişim ...
hamileleilk bilmiyorum ben hamilemiyim farkında değilim ilk başlarda canım ekşi falan istiyrdu. ama şimdi hiç iştahım yok ilaç kullandıgım için oruçta tutamıyom şimdii bişey yedimde yok tutuyum diyom eşim yok ebegim aç kalmasın dio bilmiyom valla açım ama canım hiç bişey istemiyor abla..
herkese selamlar canlarım...
ablacım msnden yazmıs saolsun ona da yazdım...
2 gundur sancı cekıyordum megersem yalancı sancılarmıs,gecelrıde agrıdan uyuyamadıgım ıcın baya bıtkın düştüm... ıyıyım cok sukur ama halen dınlenıyorum...
merakta bıraktım sızı kızmayın bana esımde sık nöbette oldugu ıcın yalnızım bende yatıyorum genelde...
serpılcım bende ilk 4 bucuk ay acaba gercekten hamıle mıyım dedım :) cunku hareketlerını 18.haftadan sonra hıssetmeye basldım ve o zaman artık ebus ınan ıstersen dedım :)
karnım 6.ayda cıktı düşün... ultrasona gırdıgımde sankı bana doktor baska bır vıdeo goruntusu ızletıomus gıbı gelırdı... ama esımın gözlerındekı heyecan bıtıryordu benı... Hareketlerını ne zaman hıssedersen o zaman ınanırsın canısı... Alllah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın...
herkese mrb nasılsınız şu sınavı atlatıyım buraya daha sık uğrayacağım seviyorum burayı ben iyiyim dün doktora gittim bebeği daha net gördüm 5 6 haftalıkmış zamanla netleşirmiş haftası hayırlısı bakalım herkesi öpüyorum
kızlarr mrbbb nasılsınızz
bız bugun ızıne ayrıldıkk :)) esım arabayı degıstırecegı ıcın erken ayrılmıs koca 30 gun :)
ebrucum canım oyle agrılar gecmıs olsunnnnn bosuna meraklanmamısız demek :)
herkese selamlar canlarım...
ablacım msnden yazmıs saolsun ona da yazdım...
2 gundur sancı cekıyordum megersem yalancı sancılarmıs,gecelrıde agrıdan uyuyamadıgım ıcın baya bıtkın düştüm... ıyıyım cok sukur ama halen dınlenıyorum...
merakta bıraktım sızı kızmayın bana esımde sık nöbette oldugu ıcın yalnızım bende yatıyorum genelde...
.
yoruldum bugün ayaklarımdan alevler çıkıyor resmen salonun tüllerini yıkadım yıkamak zorun değilde bide katlamalı tül benimki sanki çok lazımmış gibi gittim onlardan yaptırdım
benmi tülü katladım tül mü beni katladı kesin tartışılır yani sempatiksalakcinni anacım cam çok salonda 6 tane düşünün artık akannehir
handancığım kolay gelsin. sırf işin zorluğundan salona katlamalı perde yaptırmadım. birde evde perdeleri takma görevini eşime yükledim . o zaman hiç çenesinden kurtulamazdım
bayram temizliği başladı desene. bende bayramda memlekete gideceğim için hiç dip köşe temizlik niyetim yok:umursamaz: kolay gelsin canım sana:1hug:
ıyı aksamlar kızlarrr
handan ablacım ızıne ben cıkmıstım :))) esımde meyıl ıznı kullandı 1 hafata antalyaya geldı ufak bı tatıl yaptık
yarın ıstanbula gecıyoruz sılıvrıye 3 gun kalıcaz ordan kırklarelıne kayınvalıdeme ayın 18 gıbı antalyaya gecıcez annemlere son bır hafatada kemerde otel ayarlamıs esım oraya gıdıp donucez allah nasıp ederse
iyi geceler kızlaropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?