- 20 Mart 2008
- 142.079
- 214.218
- 1.423
- 60
ebrucuğum geçmiş olsun. son aylara yaklaştıkça sancılar artıyor. yapabilecek tek şey bol bol dinlenmen kendine dikkat et canımopuyorumnanaktan
günaydın güzellikler
benim davetiyeler dagıtılıyor sevineyimmi üzüleyimmi bilemiyorum çok kötüyüm yaaa annecimle babacımın gözlerine bakamıyorum anne annemcimle baba annecim geldiler evlatlarına destekte biraz rahatladım yoksa annem açtı musluklarını aglayıp duruyor
canım merhaba bişey soracağım nikin dikkati mi çekti sen kırıkkaleli misin:1rolleyes:herkese selammmmmmm nasılsınız melekler özledim sizi bi görünüp çıkıcam hemen herkes nasıl bakalım burdan süper görünüyorsunuz:)) hayırlısıyla ramazan bitiyo ve bayram geldi yaşasın bayramları çok seviyorum:)
hepinize hayırlı bayramlar diliyorum şimdiden kızlar ALLAH sevdiklerinizle mutlu huzurlu güzel bir bayram geçirmeyi nasip etsin bu arada aşkım aşkım'la bir dargın bir barışık tam gaz devam hem mutluyum hemde mutsuz:)) neyse görüşmek üzere kızlar...
mrb serpilcim hayırlı olsun bebeğin sağlıkla kucağımıza alırız inş kaç haftalık hamilesin beraberiz sanırım.
ilk aylar çabuk yorulursun canım çok uykun gelir ama 3. aydan sonra bi enerji gelir yerinde duramazsın gezersin temizlik yaparsın yorulmazsın ben öyle olmuştum.yok handan abla tutmuyorum ilk 15 tutum sonraki 15 kaldı tutarım yerine inş..
ebuş gerçketen öyle komşuma gidiyorum gel otur sen bişey yapma hamilesin diyor etrafıma bakıyorum kim var die ban dediğini sonra farkediyorum alışamadım daha yerinde duramayan been küçücük hakkri çarşısında hemen yorulverdim.. vah gençliğim vah yaşlandık artık baksana anne bile olacam 8 ay sonra hiç inanamasamda......
günaydın güzellikler
benim davetiyeler dagıtılıyor sevineyimmi üzüleyimmi bilemiyorum çok kötüyüm yaaa annecimle babacımın gözlerine bakamıyorum anne annemcimle baba annecim geldiler evlatlarına destekte biraz rahatladım yoksa annem açtı musluklarını aglayıp duruyor
Günaydın herkeslere;
Bende katlamalı tül bakıyordum ama bakmayayım eniyisiakannehir
Eylem ciğim; bizde de durumlar aynı benimkine daha 2,5 ay var ama. Annemler biraz zor kabullenecek gibi :gitme:
tesekkur ederım laceycım... opuyorumnanaktan Dınlenıyorum artık :)
merhabalar herkese bende çok yorgunum temizlik yapıyorum bugünde salonun camlarını sildim perdelerini yıkadım öpüyorum herkesi
SELAM.bende çok yorgunum bütün camlar silindi. bende perdelerle uğraştım.çok yorgunum çook.
anladığım kadarıyla hepimiz bayram temizliğine kalkışmışız.pazartesi salona girişmeyi düşünüyorum.bu akşamda mutfak dolaplarını silersem bu bayram temizliğinden nefret ediyorum
canım merhaba bişey soracağım nikin dikkati mi çekti sen kırıkkaleli misin:1rolleyes:
iyi makşamlar kızlar nasılsınız çoğunuz iftar sofrasındadır hala ben ilk açan şehirlerden olunca yedim bulaşığı makineye koydum ohhh rahatladım minik kuşumda uyuyunca ayaklarımı uzatıp otururum artkzemuszemus
yok handan abla tutmuyorum ilk 15 tutum sonraki 15 kaldı tutarım yerine inş..
ebuş gerçketen öyle komşuma gidiyorum gel otur sen bişey yapma hamilesin diyor etrafıma bakıyorum kim var die ban dediğini sonra farkediyorum alışamadım daha yerinde duramayan been küçücük hakkri çarşısında hemen yorulverdim.. vah gençliğim vah yaşlandık artık baksana anne bile olacam 8 ay sonra hiç inanamasamda......
iyi akşamlar canlar..
bizim lojman işi belli oldu artık benimde bir evim var..opuyorumnanaktan
başta kasıma kadar boşalmıycak demişlerdi ama bu perşembe boşalmış çok sevindik..
davetiyelerimizde dağıldı.. gidip evi yerleştirmek kaldı.. bu nakliyeye ne kadar çok para istiyorlar yaa sadece mobilyaya ankara bandırma 1500 istediler tüm evi taşısak ne isticekler acaba??
perde önerilerinizi bekliyorum...store perde istiyorum ama başka yere gittiğimde uydurabilirmiyim bilmiyorum.. hadi bakalım tecrübeli hatunlar tavsiyelerinizi bekliyorum.
canım bence düşünme store çünkü gittiğin yerde uymaz ölçüleri benim suanda oturduğum lojmanın pencereliri stadartlardan büyük mesala...ben kırık beyaz organze üzeri altın rengi pul işlemeli almıştım boyunuda kestirmedim her gittiğim yere uysun diye iyikide öyle yapmışım çünkü pencereler baya büyük burdaiyi akşamlar canlar..
bizim lojman işi belli oldu artık benimde bir evim var..opuyorumnanaktan
başta kasıma kadar boşalmıycak demişlerdi ama bu perşembe boşalmış çok sevindik..
davetiyelerimizde dağıldı.. gidip evi yerleştirmek kaldı.. bu nakliyeye ne kadar çok para istiyorlar yaa sadece mobilyaya ankara bandırma 1500 istediler tüm evi taşısak ne isticekler acaba??
perde önerilerinizi bekliyorum...store perde istiyorum ama başka yere gittiğimde uydurabilirmiyim bilmiyorum.. hadi bakalım tecrübeli hatunlar tavsiyelerinizi bekliyorum.
Kuzu ne haber tatlım sevindim ya lojmanın çıkmasına gözünüz aydın olsun çok para istiyolar ya eşya taşşırken evden eve mi bu fiat yoksa kamyonlar bu kadara gitmez çünkü aman sakın stora girme gittğin başka yerdede zaten uymaz ölçüleri en güzeli normal tül yaptır bende storzedeyim hala bazen pişman oluyorum yaptırdığım için yani takarken uğraştırıyor .
Normal tül yaptıracaksan da şimdi kırık beyazlarçok moda onu düşün derim canım yani benim fikrim bu sen bilirsin yinede Şeniz
canım bence düşünme store çünkü gittiğin yerde uymaz ölçüleri benim suanda oturduğum lojmanın pencereliri stadartlardan büyük mesala...ben kırık beyaz organze üzeri altın rengi pul işlemeli almıştım boyunuda kestirmedim her gittiğim yere uysun diye iyikide öyle yapmışım çünkü pencereler baya büyük burda
handa ablacım nasılsınopuyorumnanaktanevet ilk hakkari 2.ben yani ıgdır acıyor orucu
Kuzu ne haber tatlım sevindim ya lojmanın çıkmasına gözünüz aydın olsun çok para istiyolar ya eşya taşşırken evden eve mi bu fiat yoksa kamyonlar bu kadara gitmez çünkü aman sakın stora girme gittğin başka yerdede zaten uymaz ölçüleri en güzeli normal tül yaptır bende storzedeyim hala bazen pişman oluyorum yaptırdığım için yani takarken uğraştırıyor .
Normal tül yaptıracaksan da şimdi kırık beyazlarçok moda onu düşün derim canım yani benim fikrim bu sen bilirsin yinede Şeniz
yine kırık beyaz iç güneşlik diktirdim canım.kalın renkli fonları diyorsun sanırım malesf onlarda her cama her eve uymuyor yan komsumun var ama uymadı camlarına anlayacağın bu tür şeyler tayinci ve kiracılara uygun değil biraz klasik takılacaksın mecburenyerimsenibenhmm uymuyorsa yaptırmam..bende kırık beyaz düşünüyorum.. eşyalarım beyaz lakeli çünkü güzel olur..peki bu organzelerin kalın perdesi güneşlik gibimi oluyor yoksa bu kalın renklilerdenmi?
yine kırık beyaz iç güneşlik diktirdim canım.kalın renkli fonları diyorsun sanırım malesf onlarda her cama her eve uymuyor yan komsumun var ama uymadı camlarına anlayacağın bu tür şeyler tayinci ve kiracılara uygun değil biraz klasik takılacaksın mecburenyerimseniben
aman iyi araştırın aldatmaca çok oluyo nakliyatta.buraya gelirken bizde anlaşmıştık adam sürekli atlattı bizi bugün geliyorum yarın geliyorum gider eşyaları yükleyemedim vs. bizde vazgeçtik mecburen normal bi kamyona yükledik. iyiki öyle yapmışız bura bir arkadaşın eşyalarını 15 gün getirmemiş nakliyatcı 15 gün sonra kir içinde bir kömür kamyonuyla yollamışlar.mutlaka tanıdığınız bildiğiniz bir yer olsun canım yoksa eşyalar mahvoluyorevden eve ablacım.. ama sadece mobilya ve 10-12 koli için istedikler fiyat biraz daha araştırıcaz bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?