Asker Eşleri

pasaklıcım canım,nişanlı olmak çok güzel doyasıya yaşa.
genelde 120mkare küçüklerde75m oluyor
puanınız çoksa istediğini seçme hakkın var.
mutluluğunuz daim olsun

Çok teşekkür ederim. Gerçi ne flörtü ne de nişanlılığı pek anlamadık ama :sinifsinif:

Ben İst.te nişanlım Ankara'da okudu. Sonra tayin olayları, en son Hakkari ye gitmeden nişanlandık. Tam gelecek derken Amerika'ya eğitime gitti. :gitme:

Hayırlısıyla bir evlensek artık.

Çok teşekkür ederim tekrardan ilginize.

Sevgiler a.s.

Çok sevindim sizin adınıza. Güle güle oturun.

Dilerim bizim lojmanlarda böyledir. bilmiyorumkismile

3 Yıllık binaymış zaten. Çok teşekkür ederim ilgine.

Bu arada umarım bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. a.s.
Rıca ederım canım benım..Allah agız tadıyla oturmayı nasıp etsın canım...

selam canım,evınden memnun olmana sevındım...
Allah korusun sen aklına getırme öyle seyler,rahat ol canım

Selamlaaarr... Bugun yıne köye ınecegız bakalım,bana da yuruyus oluyor ıyı gelıyor aslında...
Herkesler ıyı sanırım,opuldunuz

İyi Akşamlar canlar..
nasılsınız ben çok yoğunum giremiyorum hiç nete, bi yandan eşyalarımı toplayıp koliliyorum yarın yola çıkıcak eşyalarım inşallah..
eylemciminde olmuştur düğünü ne güzel atlattı çok şükür Allah bir ömür mutlu etsin inşallah..
halı perde beğenmek için balıkesire gittim iki günlüğüne burnumdan geldi..
hep birlikte otururken nişanlımın eniştesi ve amcası tutturdular kına gecesinde hemen gelin çıkartalım diye. çıldırdım yaa türkiyenin hangi ilinde gecenin 12sinde gelin çıkartılmış Allah aşkına gören duyan varmı? nişanlımda olmaz öyle şey diyince ağırlığını koy biraz dediler hemde benim yanımda yaa insan benim yanımda söylemez..
sinirden ağlamaya başaladım nişanlım kapıları çarptı çıktı gittiler..
umrım düğün ve kına günümde böyle aptallıklarla karşılaşmam çünkü moralim bi bozuldumu bidaha yerine gelmio maalesef..
kendinize iyi bakın öptüm hepinizi bi süre sık sık giremiycem..

Merhaba;

Hayırlı olsun. Böyle şeylere takılma, biliyorum insanın elinde değil ama bu senin düğünün, sen ne istiyorsan öyle olmalı. Ayrıca çok haklısın ama moralini bozma. Önemli olan senin nişanlınla olan paylaşımın. Durumu nişanlınla konuş ve nasıl olması gerektiğini, senin ne istediğini anlat. Başka kimseyi de takma. Bu senin günün, tadını böyle şeylerle kaçırma sakın. a.s.

iyi geceler arkadaşlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Selam canım nasılsın okullarda açılıyor az kaldı yoğun bir dönem seni bekliyor şimdiden opuyorumnanaktan

Canım benim hiç kafana bile takma bunları herkes konuşur işte önemli olan senin ve nişanlının ne istediği sen kendi istediğin şekilde yap kınanı boşver eğlenmene bak bu kadar işte.
Sakın moralinide bozma olurmu kuzukapamam benim opuyorumnanaktan sende kendine iyi bak çok öpüyorum seni

Ahhh canım ya herkesler bişeyler der durur işte düşünmezlerki gençler ne ister opuyorumnanaktan

Ebuş ne yaptı gitmedi demi izmite gerçi gitmiş olsa haberimiz olurdu onunda az kaldı doğuma damatım geliyor ..
Dilekcimde iyidir inşallah şimdi koşturuyor bebekle :ecrin_bebek: allah yardımcısı olsun onunda

Serpilde iyidir inşallah sıkıntısız atlatırda rahat bir doğum yapar inşallah :ecrin_bebek:

Tatlım hiç kafana takma önemli olan senin ve nişanlının ne istediği sen nasıl istiyorsan herşeyi o şekilde yap kınada benım yerımede eğlen olurmu kaydirigubbakcemile3 bende senı kocamannnnnnn öpüyorum tatlım kendıne çooooook ıyı bak opuyorumnanaktan

iyi geceler herkezeeeee opuyorumnanaktan
eylemciğimin düğünüde olmus allah bir ömür boyu mutlu etsin inşallahopuyorumnanaktan
handan ablam sen nasılsın?opuyorumnanaktan
ebuşummmmmm nasıl geçiyor kuzum hamileliğin?inşallah sorunsuz geçiyordur dularım seninle biliyorsunopuyorumnanaktan
herkezi öpüyorum kocaman kızlaropuyorumnanaktan

selammm gülşacım ben iyiyim canım saol sen nasılsın gözükmğyon yine hayrola unutuyon buraları opuyorumnanaktan

iyii geceler kızlar opuyorumnanaktan
handancığım şu dönem en yoğun olduğumuz an. planlar, sınıfların hazırlanması. bu sene teftiş senemiz. en ince ayrıntıya kadar hazırlanıyoruz. sen ne zaman gideceksin kızınla beraber. dilerim güzel bir okul dönemi geçirir güzel kızına.s
kuzucuğum düğün arifesinde yaşanan sorunlar oluyor malesef. nişanlın ve senin kararların önemli. kendini fazla yıpratma canım.
ebrucuğum , nasıl gidiyor. galiba seninde gitmene az kaldı. hayırlısı canımolumunekankayizsmile

Günaydın nilgüncüm şimdiden kolay gelsin sanada zor bir dönem seni bekliyor demekki ama yinede güzel minik öğrencilerle uğraşmak..
Biz yarın akşam gidiyoruz çokta işler var evde valiz filan hazırlanacak daha fırsat buldukçada uğrarım zaten .. Şeniz

İiyi geceler hanımlar biz yarın akşam gidiyoruz fırsat buldukça gelirim hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın Şeniz Şeniz

İiyi geceler hanımlar biz yarın akşam gidiyoruz fırsat buldukça gelirim hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın Şeniz Şeniz

handancığım kolay gelsin , tatillerde 2 safhayı hiç sevmiyorum. valiz yerleştirmek ve dönüştede boşaltmakakannehir kaç gün kalacaksın ? şimdiden iyi eğlenceler
ebruyu bende merak ettim. acaba memlekete mi gittiCADIARZU

Laceycım dun yazmıstım topiğe ama silinmiş cok garıp...

Henuz gıtmedım memlekete,ızınlerde sıkıntı cıktı yıne ama Allha kısmet ederse ekımın ılk haftası yolcuyum :)

Kımsecıkler ugramamıs,herkesı opuyorum kocaman kocaman

merhaba canım, dilerim izin işi çok sıkıntı çıkarmaz. az kalmış gitmene . hayırlısı olsun canım
handan hazırlıkla uğraşıyordur şimdi:hulya:

slmmmm herkeze güzellikler ,,düğünüm oldu ve bitti hayırlısı ile:):) kuzum kafana bişe takma bitanem herşeyi oluruna bırak ben 3 tane sinir hapı içtim kuaför salonunda (( aksilikler üst üste gelip durdu son 2 gün babamın arabası kına akşamı kaza yaptı abimle kardeşim hastanede 1 gece tutuldu derken düğün günü gelin arabası yolda kaldı nikah memuru beklemedi offffffffff offf ne gerginlikti ne gerginlik anlatamam ama hepsi geçtiiii gitti işin kötüsü alışamadım farklı ortama samsundayım ama babamlar yok yanımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…