pasaklıcım canım,nişanlı olmak çok güzel doyasıya yaşa.
genelde 120mkare küçüklerde75m oluyor
puanınız çoksa istediğini seçme hakkın var.
mutluluğunuz daim olsun
selamlar hatunlaarrrrrrrrrrrr
naber ,ben iyiyim yerlestim cok sükür ev cok güzel genis ebebeyn banyosu bile var:smiley-cool komsudan yazıyom su an henüz net baglatmadık cocuk için park var kuaför kantin
tek kötü tarafı servisteki patlama olayının buradaki lojmanda olması
Allah korusun hepsini bi daha da göstermesin ne deyim
şpüyorum hepinizi gşrüsmek üzere
Rıca ederım canım benım..Allah agız tadıyla oturmayı nasıp etsın canım...3 Yıllık binaymış zaten. Çok teşekkür ederim ilgine.
Bu arada umarım bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. a.s.
selamlar hatunlaarrrrrrrrrrrr
naber ,ben iyiyim yerlestim cok sükür ev cok güzel genis ebebeyn banyosu bile var:smiley-cool komsudan yazıyom su an henüz net baglatmadık cocuk için park var kuaför kantin
tek kötü tarafı servisteki patlama olayının buradaki lojmanda olması
Allah korusun hepsini bi daha da göstermesin ne deyim
şpüyorum hepinizi gşrüsmek üzere
İyi Akşamlar canlar..
nasılsınız ben çok yoğunum giremiyorum hiç nete, bi yandan eşyalarımı toplayıp koliliyorum yarın yola çıkıcak eşyalarım inşallah..
eylemciminde olmuştur düğünü ne güzel atlattı çok şükür Allah bir ömür mutlu etsin inşallah..
halı perde beğenmek için balıkesire gittim iki günlüğüne burnumdan geldi..
hep birlikte otururken nişanlımın eniştesi ve amcası tutturdular kına gecesinde hemen gelin çıkartalım diye. çıldırdım yaa türkiyenin hangi ilinde gecenin 12sinde gelin çıkartılmış Allah aşkına gören duyan varmı? nişanlımda olmaz öyle şey diyince ağırlığını koy biraz dediler hemde benim yanımda yaa insan benim yanımda söylemez..
sinirden ağlamaya başaladım nişanlım kapıları çarptı çıktı gittiler..
umrım düğün ve kına günümde böyle aptallıklarla karşılaşmam çünkü moralim bi bozuldumu bidaha yerine gelmio maalesef..
kendinize iyi bakın öptüm hepinizi bi süre sık sık giremiycem..
iyi geceler arkadaşlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
İyi Akşamlar canlar..
nasılsınız ben çok yoğunum giremiyorum hiç nete, bi yandan eşyalarımı toplayıp koliliyorum yarın yola çıkıcak eşyalarım inşallah..
eylemciminde olmuştur düğünü ne güzel atlattı çok şükür Allah bir ömür mutlu etsin inşallah..
hep birlikte otururken nişanlımın eniştesi ve amcası tutturdular kına gecesinde hemen gelin çıkartalım diye. çıldırdım yaa türkiyenin hangi ilinde gecenin 12sinde gelin çıkartılmış Allah aşkına gören duyan varmı? nişanlımda olmaz öyle şey diyince ağırlığını koy biraz dediler hemde benim yanımda yaa insan benim yanımda söylemez..
umrım düğün ve kına günümde böyle aptallıklarla karşılaşmam çünkü moralim bi bozuldumu bidaha yerine gelmio maalesef..
Merhaba;
Hayırlı olsun. Böyle şeylere takılma, biliyorum insanın elinde değil ama bu senin düğünün, sen ne istiyorsan öyle olmalı. Ayrıca çok haklısın ama moralini bozma. Önemli olan senin nişanlınla olan paylaşımın. Durumu nişanlınla konuş ve nasıl olması gerektiğini, senin ne istediğini anlat. Başka kimseyi de takma. Bu senin günün, tadını böyle şeylerle kaçırma sakın. a.s.
İyi Akşamlar canlar..
iyi geceler herkezeeeee opuyorumnanaktan
eylemciğimin düğünüde olmus allah bir ömür boyu mutlu etsin inşallahopuyorumnanaktan
handan ablam sen nasılsın?opuyorumnanaktan
ebuşummmmmm nasıl geçiyor kuzum hamileliğin?inşallah sorunsuz geçiyordur dularım seninle biliyorsunopuyorumnanaktan
herkezi öpüyorum kocaman kızlaropuyorumnanaktan
iyii geceler kızlar opuyorumnanaktan
handancığım şu dönem en yoğun olduğumuz an. planlar, sınıfların hazırlanması. bu sene teftiş senemiz. en ince ayrıntıya kadar hazırlanıyoruz. sen ne zaman gideceksin kızınla beraber. dilerim güzel bir okul dönemi geçirir güzel kızına.s
kuzucuğum düğün arifesinde yaşanan sorunlar oluyor malesef. nişanlın ve senin kararların önemli. kendini fazla yıpratma canım.
ebrucuğum , nasıl gidiyor. galiba seninde gitmene az kaldı. hayırlısı canımolumunekankayizsmile
İiyi geceler hanımlar biz yarın akşam gidiyoruz fırsat buldukça gelirim hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın Şeniz Şeniz
Laceycım dun yazmıstım topiğe ama silinmiş cok garıp...
Henuz gıtmedım memlekete,ızınlerde sıkıntı cıktı yıne ama Allha kısmet ederse ekımın ılk haftası yolcuyum :)
Kımsecıkler ugramamıs,herkesı opuyorum kocaman kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?