Asker Eşleri

aa ne guzell dılek dogum yapmısss prensesı kucagına almıs ebrucum darısı basına datlummm serpılcım senınde

handan ablam sen nasılsınnn ı

bende iyiyim canım oturduk kızla beraber tv seyrediyoz
çok güzel hareket bunları seyrediyoz

prensesimiz geldi çok şükür :ecrin_bebek:
annemizde bebeğimizde iyidir inşllah

ınsallah ablacım ıyıdırlerrr nasıl mutlu oldum anlatamam ya

ıyı apıyosunuz ablammm ohh kızda yanındaa kefyıne dıyecek yok desene

burdada erken acılıyo ablam ya yıyenım uludag unıversıtesınde 20 sınde acılıyomus

ayrılık cattı dmek ne zor sımdı senın ıcın

aa ne guzell dılek dogum yapmısss prensesı kucagına almıs ebrucum darısı basına datlummm serpılcım senınde

handan ablam sen nasılsınnn ı
Amin canım hayırlısıyla ınsallahh
İyi akşamlar hanımlar nasılsınız opuyorumnanaktan yine evetttt yine evetttttt çıktı ne olacak sonumuz belli değil
amaan ablacım öyle olacagı aşikardı zaten... Allah hayır etsın ne dıyelım artıkk
ıyıyım ablacım... evettt sıra kuzudaaaa onunda az kaldı sayılırrrr...

burdada erken acılıyo ablam ya yıyenım uludag unıversıtesınde 20 sınde acılıyomus

ayrılık cattı dmek ne zor sımdı senın ıcın

artık tr ye göre ayarlanacakmış açılış
evet ya sorma kurban bayramında burdaa ama
aldı biletini bile
alışıyorsun be esmacım zamanla

zaten sinirliyim ebuşşş müstahak halkımıza zaten
sıra geldi kuzuya
pasaklı var evlenecek daha

çok teşekkürederim. eşim aynı şehirde. devlet hastanesi evime çok yakın bu zamana kadar gitmedim demekki eşim yanlış biliyomuş. çok teşekkürederim verdiğiniz bilgiler için. içim rahatladı. hemen yarın gidiyorum hastaneye.

tunaydınnn skerler nasılsınızzz

canım hastaneye gıt tabıı :)9 al ılaclarını aman kotu bısey olsasında

Herkese merhaba;

Geçmişi pek okuyamadım. İşin arasında fırsatım olursa uğramaya çalışıyorum.

Tekrardan tecrübelerinize ihtiyacım var.

Bize lojman çıkmış ama nişanlım şu an Amerika da olduğu için, (yurtdışı eğitimi) lojmanı henüz görmeye gitmedim. Yalnız gitmekte istemiyorum açıkçası.

Her lojmanın büyüklüğü aynı mıdır? Kaç odası vardır? Sizlerin bilgisi var mı acaba?

hwpinizi öpüyorum bende bayramın 3. gününü yanlız geçirdim. aslında tek bend eğil bütün eşler. evde hep beraber oturup eglendik. eylemde evelndi sonunda ne mutludur şimdi... bugünde kontrolüm vardı. büyümüşyte kalbi bile atmaya başlamış annesinin gülünün... hele babasıkalp atışlarını duydukça nasıl sevindi..4 tüp kan verdim 2 hafta sonra tekrar gidicez. nasıl gidicez bilmiyozda çok karşık buraları

selam canım...
jandarmanın genelde standart oluyor ama yerıne gore degısıyor yanı her lojman aynı deıl cnm... Lojman cıktıysa hıc dusunme eger dısarda ev tutma ımkanınız sıkıntı oluyorsa...

herkese selamlaarr...
bugun komsularımla köye ındık,köyde hanımlar cok guzel agırladı bızı... sımdı eve gırdım :)
opuyorum herkesı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…