- 20 Mart 2008
- 142.079
- 214.212
- 1.423
- 60
aa ne guzell dılek dogum yapmısss prensesı kucagına almıs ebrucum darısı basına datlummm serpılcım senınde
handan ablam sen nasılsınnn ı
ınsallah ablacım ıyıdırlerrr nasıl mutlu oldum anlatamam ya
ıyı apıyosunuz ablammm ohh kızda yanındaa kefyıne dıyecek yok desene
unıvemı ablam acılıyomu hemen
Amin canım hayırlısıyla ınsallahhaa ne guzell dılek dogum yapmısss prensesı kucagına almıs ebrucum darısı basına datlummm serpılcım senınde
handan ablam sen nasılsınnn ı
amaan ablacım öyle olacagı aşikardı zaten... Allah hayır etsın ne dıyelım artıkkİyi akşamlar hanımlar nasılsınız opuyorumnanaktan yine evetttt yine evetttttt çıktı ne olacak sonumuz belli değil
ıyıyım ablacım... evettt sıra kuzudaaaa onunda az kaldı sayılırrrr...
hoşgeldin canım Şeniz nasıl geçti görev yine süpriz yapıp evetçiler çoğaldı
gez anacım ne güzel iyi yapıyorsun Şeniz
ebuşş ne haber canım eylemide evlendirdik sıra geldi kuzukapamama Şeniz
Çok sevindim ya güle güle büyütsün bebeğini :ecrin_bebek: ne güzel bebeklerimiz :lepi:çoğalıyor
burdada erken acılıyo ablam ya yıyenım uludag unıversıtesınde 20 sınde acılıyomus
ayrılık cattı dmek ne zor sımdı senın ıcın
Amin canım hayırlısıyla ınsallahh
amaan ablacım öyle olacagı aşikardı zaten... Allah hayır etsın ne dıyelım artıkk
ıyıyım ablacım... evettt sıra kuzudaaaa onunda az kaldı sayılırrrr...
bu sene ne bereketlı topıgımız...Maasallahhh
hamiş olan olana,evlenen evlenene :)))
oyle valla 41.5 kere masallahh
elmastan ses yok halenn merak ettımm hya
ebrucum sagol canım ıyıyım bende kayınvalıdemlerdeyız yagmurlu bugun dısarı cıkmadık cay demledık nargılemızı yaktık oturuyoruz hep beraberrr
canım devlet hastanelerıne gıdebılıyosun saglık ocagınada halıyle ılac yazıyolar karneye aynı sehırde calısıyosa esın para vermıyosun ılaca fakat baska bı ılde gıttın doktora ılacın yuzdesını verıyosun :))
bende afyonda ılaca ucret vermıyorum gorev yerımız orası oldugu ıcın ama antalyaya anneme gıttıgımde hastaneye gıdıyorum eczaneye yuzde odeyerek ılac alıyorum
ben saglık ocagına gıdıyorum arada ve en son ılac yazdı bana saglık karneme aldım eczaneden para ödemeden... özelde gıdebılırsın ama karneye ılac yazmaz özel... devletede gıdebılıyoruz... muayene olabılıyorsun...
Herkese merhaba;
Geçmişi pek okuyamadım. İşin arasında fırsatım olursa uğramaya çalışıyorum.
Tekrardan tecrübelerinize ihtiyacım var.
Bize lojman çıkmış ama nişanlım şu an Amerika da olduğu için, (yurtdışı eğitimi) lojmanı henüz görmeye gitmedim. Yalnız gitmekte istemiyorum açıkçası.
Her lojmanın büyüklüğü aynı mıdır? Kaç odası vardır? Sizlerin bilgisi var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?