Tunaydınlar ablamm...
Herkeslere selamlaaarrr...
tünaydınlaar
tunaydınnn skerler nasılsınızzz
canım hastaneye gıt tabıı :)9 al ılaclarını aman kotu bısey olsasında
Herkese merhaba;
Geçmişi pek okuyamadım. İşin arasında fırsatım olursa uğramaya çalışıyorum.
Tekrardan tecrübelerinize ihtiyacım var.
Bize lojman çıkmış ama nişanlım şu an Amerika da olduğu için, (yurtdışı eğitimi) lojmanı henüz görmeye gitmedim. Yalnız gitmekte istemiyorum açıkçası.
Her lojmanın büyüklüğü aynı mıdır? Kaç odası vardır? Sizlerin bilgisi var mı acaba?
hwpinizi öpüyorum bende bayramın 3. gününü yanlız geçirdim. aslında tek bend eğil bütün eşler. evde hep beraber oturup eglendik. eylemde evelndi sonunda ne mutludur şimdi... bugünde kontrolüm vardı. büyümüşyte kalbi bile atmaya başlamış annesinin gülünün... hele babasıkalp atışlarını duydukça nasıl sevindi..4 tüp kan verdim 2 hafta sonra tekrar gidicez. nasıl gidicez bilmiyozda çok karşık buraları
merhaba arkadaşlar dün görevli idim. 7 de evden çıktım akşam 9 da döndüm. çok yoruldum. hala dinlene bilmiş değilim. yeni evlenen eylem arkadaşımıza mutluluklar diliyoruma.s
handancığım dilerim güzel bir tatil geçirirsin .
ebrucuğum galiba kaldığın yerin en büyük artısı tamamen doğal bir ortam olması.
merhaba laceycım...
Esımde gorevlıydı gece 4 te gıttıler sandık yerıne aksam gec geldı esımde,emınım cok zor olmustur senın ıcınde...
Evet canım en buyuk rahatlıgı ortamın guzel olması,ınsanların bızlerden kacmaması, cekınmemesı...Bız onlardan cekınıyoruz doğu dıye ama onlar bızlerden yakınlık gormek ıstıyorlar aslında bunu farkettım...Allah razı olsun ne dıyeyım,ellerınden geldıkce en ıyı sekılde agırlamaya calısıyorlar...
huhuuuuuuuuuu
selam kızlar.geçmişbayramınızı kutlarım
selam ablam nasılsın,gezin ana kız.
hepinize mutlu sabahlar
selam canım...
jandarmanın genelde standart oluyor ama yerıne gore degısıyor yanı her lojman aynı deıl cnm... Lojman cıktıysa hıc dusunme eger dısarda ev tutma ımkanınız sıkıntı oluyorsa...
3 Yıllık binaymış zaten. Çok teşekkür ederim ilgine.
Bu arada umarım bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. a.s.
selam tülaycım günaydın sanada Şeniz
gezelim biraz demi
selam canım...
jandarmanın genelde standart oluyor ama yerıne gore degısıyor yanı her lojman aynı deıl cnm... Lojman cıktıysa hıc dusunme eger dısarda ev tutma ımkanınız sıkıntı oluyorsa...
3 Yıllık binaymış zaten. Çok teşekkür ederim ilgine.
Bu arada umarım bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. a.s.
Selam canım yeni lojman herhalde temizde olur içleri genelde birbirine yakın evler
gez ablam gez,bakın keyifinize.okullar açılınca hayat monotonlaşıyo:1hug:
gezdik geldik tülaycım yoruldum ama bide kalabalıktı pazar
selamlar hatunlaarrrrrrrrrrrr
naber ,ben iyiyim yerlestim cok sükür ev cok güzel genis ebebeyn banyosu bile var:smiley-cool komsudan yazıyom su an henüz net baglatmadık cocuk için park var kuaför kantin
tek kötü tarafı servisteki patlama olayının buradaki lojmanda olması
Allah korusun hepsini bi daha da göstermesin ne deyim
şpüyorum hepinizi gşrüsmek üzere
hoş geldin elmascım ne yaptı yerleştin mi evine güle güle otur canım halkalı lojmanındasın tahminim anacım baya uzak orası bana bende öptüm kendine iyi bak
selamlar hatunlaarrrrrrrrrrrr
naber ,ben iyiyim yerlestim cok sükür ev cok güzel genis ebebeyn banyosu bile var:smiley-cool komsudan yazıyom su an henüz net baglatmadık cocuk için park var kuaför kantin
tek kötü tarafı servisteki patlama olayının buradaki lojmanda olması
Allah korusun hepsini bi daha da göstermesin ne deyim
şpüyorum hepinizi gşrüsmek üzere
ıyı gceler sekerlerrr
elmascım canım cok sevuındım artık rahat et dımıı canım ya cok ıyı olmus gule gule otur tatlım
tuılaycım facemı dondurdum cok zamanımı alıyo dıye gulum
canım sanada kolay gelsınnn hazırlıklar bıtmek uzeredırr ınsalalh ıyı bı egıtım ogretım yılı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?