Asker Eşleri

merhaba arkadaşlar dün görevli idim. 7 de evden çıktım akşam 9 da döndüm. çok yoruldum. hala dinlene bilmiş değilim. yeni evlenen eylem arkadaşımıza mutluluklar diliyoruma.s
handancığım dilerim güzel bir tatil geçirirsin .
ebrucuğum galiba kaldığın yerin en büyük artısı tamamen doğal bir ortam olması.

merhaba laceycım...
Esımde gorevlıydı gece 4 te gıttıler sandık yerıne aksam gec geldı esımde,emınım cok zor olmustur senın ıcınde...
Evet canım en buyuk rahatlıgı ortamın guzel olması,ınsanların bızlerden kacmaması, cekınmemesı...Bız onlardan cekınıyoruz doğu dıye ama onlar bızlerden yakınlık gormek ıstıyorlar aslında bunu farkettım...Allah razı olsun ne dıyeyım,ellerınden geldıkce en ıyı sekılde agırlamaya calısıyorlar...

Tunaydınlar ablamm...

Herkeslere selamlaaarrr...

tunaydınnn skerler nasılsınızzz

canım hastaneye gıt tabıı :)9 al ılaclarını aman kotu bısey olsasında

selam kızlar.geçmişbayramınızı kutlarım

Günaydın şekerlerrrrr opuyorumnanaktan mutlu sabahlar hepinize bugün dışarı çıkcaz kızımla akşama doğru geliriz herhalde

pasaklıcım canım,nişanlı olmak çok güzel doyasıya yaşa.
genelde 120mkare küçüklerde75m oluyor
puanınız çoksa istediğini seçme hakkın var.
mutluluğunuz daim olsun

selamlar hatunlaarrrrrrrrrrrr
naber ,ben iyiyim yerlestim cok sükür ev cok güzel genis ebebeyn banyosu bile var:smiley-cool komsudan yazıyom su an henüz net baglatmadık cocuk için park var kuaför kantin

tek kötü tarafı servisteki patlama olayının buradaki lojmanda olması

Allah korusun hepsini bi daha da göstermesin ne deyim

şpüyorum hepinizi gşrüsmek üzere

iyi akşamlar arkadaşlar, okulların açılmasına günler kaldı.yoğun bir şekilde hazırlık yapıyoruz.
elmascığım hoşgeldin dilerim neti biran önce bağlatırsın.

ıyı gceler sekerlerrr

elmascım canım cok sevuındım artık rahat et dımıı canım ya cok ıyı olmus gule gule otur tatlım

tuılaycım facemı dondurdum cok zamanımı alıyo dıye gulum

canım sanada kolay gelsınnn hazırlıklar bıtmek uzeredırr ınsalalh ıyı bı egıtım ogretım yılı olur

a.s.özlettin valla kendini.yerleştiğine çok sevindim.:dance:ebeveyin banyolu bir lojmanmı harika ahkeşke bizim lojmanlarda öyle olsaydı

esmoşum facede yerin bomboş kaldı.gel artık:1hug:

handan ablam bu gün yorulmuştur.ne güzel ana kız alışverişe çıktınız.
inşallah kızımda büyüyünce bizde gezeriz,çok özendim.öptüm abloşumm

canbım benım kararveremedım ya pokerın basına oıturuyorum aksama kadar kalmıyorummm

sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…