- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
slmmmm herkeze güzellikler ,,düğünüm oldu ve bitti hayırlısı ile:):) kuzum kafana bişe takma bitanem herşeyi oluruna bırak ben 3 tane sinir hapı içtim kuaför salonunda(( aksilikler üst üste gelip durdu son 2 gün babamın arabası kına akşamı kaza yaptı abimle kardeşim hastanede 1 gece tutuldu derken düğün günü gelin arabası yolda kaldı nikah memuru beklemedi offffffffff offf ne gerginlikti ne gerginlik anlatamam ama hepsi geçtiiii gitti işin kötüsü alışamadım farklı ortama samsundayım ama babamlar yok yanımda
Oy canım benım,tekrardan Allah mesut etsın canım...slmmmm herkeze güzellikler ,,düğünüm oldu ve bitti hayırlısı ile:):) kuzum kafana bişe takma bitanem herşeyi oluruna bırak ben 3 tane sinir hapı içtim kuaför salonunda(( aksilikler üst üste gelip durdu son 2 gün babamın arabası kına akşamı kaza yaptı abimle kardeşim hastanede 1 gece tutuldu derken düğün günü gelin arabası yolda kaldı nikah memuru beklemedi offffffffff offf ne gerginlikti ne gerginlik anlatamam ama hepsi geçtiiii gitti işin kötüsü alışamadım farklı ortama samsundayım ama babamlar yok yanımda
sorma esmacım su ızın sıkıntısı olmadan olmuyor alısmısız artık :) saoll canısıhandan ablam hayırlısıyla gıdın gelınnn :))) ama cabuk gellll
ebrucum ızın sıkıntısı nedense hep oluyoo ınsalalh cıkarda gıdersın rahat rahat tatlımmm
eylemcım yenı gelınımız gelmısss hosgelmısssss evlıler kervanına katıldın tatlım sende :)) allah mesut etsınn bır omur boyu aman ne aksılıkler olmus oyle bosver hepsı gecmıs sonunda atlatmıssın canımm
ortamın guzel olması cok ıyı cnm,cok sukur benım sımdıkı ortamımda guzel Allah bozmasın... Bebişede kendınede ıyı bak guzelımslm herkese nasılsınız bakalım... handan abla dur bir şimdiden dogum falan deyip korkutma beni...
2 haftadır sıkıntısız gidiyor bakalım bulantı falan olmadan geçse şu aylar çok güzel olacak.. eşim dün gitti yine ya nasip ne zman gelirse 10 gün yada 15 gün bakalım.. allahtan ortam iyi eşler gidiyor biz oluyoz sanki üni de okuyan aynı evde yaşayan beş altı kişi yiyoz çiyoz el işi okey tavla ooo mantılar börekler bir bakmışız 10 gün geçiyor neyse bakalım ben öpüyorum hepinizi
slm.ben yeni oldum bu siteye.benımde erkek arkadasım asker.yani daha doğrusu askeri öğrenci.bu forum benim için cok faydalı olacak.çünkü çok endişeleiyorum asker eşi olmaktan.en azından sizlerden güç alırım.model olursunuz.şimdiden teşekkürler.
selammmm kızlarr ne haber gecenin bir yarısı geldim işte havalar çok sıcak burada bugünde denize gittik yüzdük geldik odaya akşamada yemek yemek için dışarı çıktıkherkesler iyidir inşallah çok öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan kendinize iyi bakın fırsat buldukça uğrarım yine Şeniz
Merhaba handancığım iyiyiz canım işlerim yoğun bu aralar . sanada iyi eğlenceler canım. güzel bir tatil geçirmek gibisi yokopuyorumnanaktan
hello.özledim hepinizi
ahh ablam ah senin yanında olabilmek için neler vermezdim.kolluların yanına gittinmi,jeton sesleri hala kulaklarımda
ah be ablam magosada da salamis vardı ,keşke beraber tatil yapma fırsatımız olsaydı
Tesekkur ederım canım ıyıyım cok şükür,sen nasılsın?merhaba kızlar, iyi akşamlar diliyorum. konumuz boş kalmış. ebrucuğum nasılsın? izin işi netliğe kavuştu mu
handancığım gezmelerde
eylemciğim bir ömür boyu mutluluklar dilerim.a.s.
selammmm kızlarr ne haber gecenin bir yarısı geldim işte havalar çok sıcak burada bugünde denize gittik yüzdük geldik odaya akşamada yemek yemek için dışarı çıktıkherkesler iyidir inşallah çok öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan kendinize iyi bakın fırsat buldukça uğrarım yine Şeniz
Tesekkur ederım canım ıyıyım cok şükür,sen nasılsın?
İzin işi net değil hala,aynı zamana denk gelen arkadaslar varda bakalım nasıl halledecegız,onların kardesının düğünü varmıs ama benımde o vakit gıtmem gerekıyor dogum yaklasıyor gec kalmamam lazım,baklaım Allah nasıp eder ınsallah...
selam ablacım,gıtmıssın ne guzel bol bol dınlen...
Herkesı opuyorum bende... Iyı geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?